Termeni si conditii

ZURLI.RO


1. DESCRIERE SITE SI SOCIETATE; DEFINITII UTILIZATE


1.1. Site-ul www.zurli.ro (denumit in continuare “Site-ul”) este administrat de COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI S.R.L. (denumita in continuare “Societatea”), avand sediul in Bucuresti, Intr. Tudor Stefan, Nr. 57, Sector 1, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr.: J40/5236/2009, avand CUI: RO25472246.


1.2. Site-ul poate fi accesat in mod gratuit de catre orice persoana care este interesata de evenimentele, serviciile, subiectele si noutatile pe care le ofera www.zurli.ro, asa cum acestea sunt identificate in cadrul sectiunilor prezente in cadrul site-ului.


1.3. Site-ul reprezinta un instrument de prezentare a evenimentelor, serviciilor si stirilor furnizate prin accesarea acestuia, insa, totodata vizitatorii au posibilitatea de a plasa o comanda prin intermediul acestui website.


1.4. Sectiunile “ZURLANDIA” si “DUMINICA ZURLI” prezente in cadrul website-ului asigura o redirectionare catre website-ul www.zurlandia.ro, respectiv catre canalul de YouTube Zurli, website, respectiv canal administrat si operat tot de catre Societate. Actiunile intreprinse in cadrul website-ului www.zurlandia.ro sunt supuse Politicii de Confidentialitate si Politicii Cookies mentionate in cadrul website-ului, precum si documentului continand termenii si conditiile existent in cadrul www.zurlandia.ro.


1.5. Orice manifestare a intentiei de a achizitiona un produs prezentat in cadrul Site-ului la sectiunea “Zurli Shop” conduce in mod obligatoriu la redirectionarea catre www.magazinulzurli.ro, mai departe intreaga procedura de achizitie desfasurandu-se in conformitate cu procedura existenta in cadrul www.magazinulzurli.ro (Termeni si Conditii, Politica de Confidentialitate si Politica Cookies). Distinct de sectiunea “Zurli Shop”, vizitatorii au posibilitatea plasarii unei comenzi direct prin intermediul website-ului www.zurli.ro referitor la evenimente online organizate de Societate, in cadrul sectiunii dedicate unor astfel de evenimente.


1.6. Societatea nu isi asuma raspunderea pentru eventuale erori de afisare aparute pe site, nici pentru elemente de grafica/text afisate pe site ce se dovedesc a fi eronate sau nu pot fi vizualizate, precum nu isi asuma responsabilitatea nici in ceea ce priveste buna functionarea a surselor externe prin raportare la Societate sau la continutul unor asemenea surse la care se fac trimiteri in materialele prezentate pe site, nefiind in niciun fel implicata in gestionarea acestora.

1.7. Definitii:


1.7.1.Vanzatorul – Societatea, astfel cum a fost definita mai sus;
1.7.2.Cumparatorul – persoana fizica sau juridica ce efectueaza o Comanda prin intermediul www.zurli.ro;
1.7.3.Vizitatorul – persoana care acceseaza site-ul pentru a vizualiza informatiile continute, fara a initia procesul de cumparare;
1.7.4.Consumatorul – orice persoana fizica care contracteaza serviciile puse la dispozitie prin intermediul www.zurli.ro de catre Societate si careia ii sunt aplicabile prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii. In cazul in care serviciile vor fi contractate de catre persoane juridice, sunt aplicabile dispozitiile in materie de profesionisti in mod corespunzator;
1.7.5.Comanda – un document electronic ce intervine intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul isi exprima intentia de a achizitiona serviciile oferite in cadrul platformei si sa faca plata acestora;
1.7.6.Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a celor doi;
1.7.7.Incheierea contractului/Comanda – Comanda facuta de Cumparator este un act cu efecte juridice, sub conditia confirmarii si acceptarii comenzii de catre Vanzator. Din momentul acceptarii exprese a comenzii si receptionarii acceptarii comenzii de catre Cumparator, intre parti este incheiat un contract generator de drepturi si obligatii asa cum sunt definite in in termenii si conditiile prezente, care sunt parte integranta din acest contract;
1.7.8.Servicii – orice serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului. In cazul particular al Societatii, servicii inseamna posibilitatea acordata Cumparatorului de a participa la evenimentele puse la dispozitie de catre Vanzator prin intermediul platformei “Zoom” ce permite vizualizarea de continut audio-video in timp real. Descrierea serviciului va fi facuta in mod corespunzator prin intermediul sectiunii dedicate din cadrul website-ului www.zurli.ro, valabile la momentul plasarii Comenzii;
1.7.9.Termeni si conditii – prezentul document, in temeiul caruia se vor desfasura raporturile intre Vanzator si Cumparator. Prin plasarea si finalizarea comenzii, Cumparatorul accepta termenii in care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comanda care genereaza efecte juridice de la momentul incheierii
contractului prin confirmarea si acceptarea comenzii de catre Vanzator. Cumparatorul se obliga sa ia cunostinta de prezentele conditii, ce sunt implicit acceptate odata cu plasarea comenzii, ori prin simpla vizitare a site-ului;
1.7.10.Garantia – protectia juridica a Consumatorului reprezentand obligatia Vanzatorului fata de Consumator de a furniza servicii in conformitate cu standardele rezonabile aplicabile in cadrul sectorul relevant.

2. COMANDA


2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic si sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale. Partile declara ca modalitatea de colaborare si conditiile colaborarii sunt reglementate de prezentele termeni si conditii.
2.2 Pentru efectuarea unei comenzi, Cumparatorul va proceda la selectarea serviciului oferit si ulterior va finaliza restul pasilor privind plasarea comenzii, astfel cum acestia se succed in cadrul modulului de plasare Comanda. Nefinalizarea pasilor aferenti unei comenzi nu atrage dupa sine procesarea acesteia si nici rezervarea automata a serviciului, acest lucru intamplandu-se doar dupa ce Cumparatorul finalizeaza intregul proces de finalizare a comenzii.
2.3. Odata cu plasarea Comenzii si efectuarea platii, Cumparatorul va primi un e-mail prin care va fi confirmata comanda si care va contine alte detalii privind Comanda.
2.4. Prin finalizarea comenzii, Cumparatorul agreeaza ca toate datele furnizate necesare procesului de cumparare, sunt corecte si complete.
2.5. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica Serviciile din Comanda (structura lor, perioada de organizare etc.). Daca modifica Serviciile din Comanda, va anunta in prealabil Cumparatorul prin intermediul datelor de contact puse la dispozitia Vanzatorului (anuntul putand fi facut si alternativ doar catre un singur canal de corespondenta) la momentul efectuarii Comenzii.
2.6. In cazul in care Cumparatorul nu raspunde la anuntul transmis in termen de 72 ore, raspunde negativ sau in cazul in care Vanzatorul va anula evenimentul, Cumparatorul va primi suma achitata, iar rezervarea acestuia va fi anulata.
2.7. Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin completarea formularului aferent unei asemenea operatiuni, urmand a finaliza Comanda prin efectuarea platii. Odata completat formularul de comanda, se considera ca Serviciul este disponibil pentru achizitie in masura in care exista loc/locuri disponibile pentru aceasta.
2.8. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea in ceea ce priveste desfasurarea relatiilor contractuale. De asemenea, contactarea poate fi facuta in egala masura si in situatia in care exista o obligatie impusa de legislatia in vigoare sau de autoritatile competente.
2.9. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
2.9.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului aferent tranzactiei;
2.9.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat, in cazul platii online;
2.9.3. datele furnizate de catre Client pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;
2.9.4. a fost atins numarul maxim de participanti la un eveniment;
2.9.5. Serviciul solicitat nu mai este de actualitate.
2.10. In situatia in care din motive obiective si neprevazute de natura medicala/decese/nasteri si alte asemenea, Cumparatorul nu poate participa la serviciul contractat, achitat si programat, iar acesta isi anunta in scris absenta cu 3 zile inaintea datei evenimentului, atunci Cumparatorul are dreptul de a se reprograma la un alt eveniment ce va fi tinut in cursul unui an (calculat de la data evenimentului rezervat) sau are dreptul de a cere returnarea contravalorii participarii dar numai daca Cumparatorul prezinta o declaratie pe propria raspundere pentru aceasta din urma situatie. Daca Cumparatorul doreste reprogramarea, atunci trebuie sa faca demersurile necesare in urmatoarele 10 zile evenimentului la care nu a participat (manifestarea intentiei si alegerea evenimentului cand acest lucru este posibil). Atunci cand Cumparatorul nu respecta termenele mentionate mai sus, acesta nu mai are dreptul de a reprograma si, implicit, pierde suma de bani. In asemenea situatii, suma de bani achitata pentru biletul de participare/dreptul de participare nu se returneaza. Cumparatorul declara ca a
luat cunostinta de faptul ca odata ce a achitat suma de bani reprezentand contravaloarea Serviciilor, Contractul dintre acesta si Vanzator a inceput sa se deruleze, Vanzatorul realizand operatiuni specifice desfasurarii evenimentului care conduc in mod corespunzator la avansarea de costuri de catre acesta din urma.

3. POLITICA DE VANZARE ONLINE


3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarei persoane, fara a fi necesara crearea unui cont. Pentru motive justificate, Societatea isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul persoanelor in vederea efectuarii unei Comenzi, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Societatea. In oricare dintre aceste cazuri, persoanele interesate se pot adresa direct catre Societate la adresa de e-mail si/sau numerele de telefon comunicate oficial, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea acestor masuri.
3.2. Comunicarea cu Vanzatorul pentru Serviciile furnizate se poate realiza prin intermediul urmatoarelor elemente de corespondenta: evenimente.online@zurli.ro si 0728.295.872. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
3.3. Toate tarifele aferente Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in LEI (RON) si includ Taxa pe Valoarea Adaugata (T.V.A.).
3.4. In cazul platilor online, Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru astfel de actiuni o poarta numai Clientul.
3.5. Platile efectuate prin intermediul cardului bancar vor fi efectuate prin intermediul partenerului nostru privind procesarea platilor, NETOPIA PAYMENTS SRL, cu sediul in Bucuresti, Bd. Dimitrie Pompei, Nr. 9–9A, Cladirea Nr. 24, Etaj 4, Sector 2, avand CUI: RO15565496, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/9170/2003. In anumite cazuri, in functie de setarile de securitate ale contului si cardului bancar, Cumparatorul va trebui sa introduca o parola generata prin sistemul 3D Secure.
3.6. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Serviciile contractate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
3.7. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in momentul solicitarii Serviciului.
3.8. In cazul in care primirea facturilor intarzie mai mult de 72 de ore, Cumparatorul poate sesiza acest aspect la adresa de e-mail: evenimente.online@zurli.ro.
3.9. Datele cardului de plata al Clientului nu vor fi accesibile Societatii si nici nu vor fi stocate de catre aceasta.

4. PARTICULARITATI PRIVIND EVENIMENTELE ORGANIZATE ONLINE


4.1. Cumparatorul declara in mod expres ca a luat cunostinta de modalitatea de organizare a evenimentelor online prin intermediul platformei ZOOM (detalii despre aplicatie pot fi regasite aici: www.zoom.us) si ca isi asuma intreaga responsabilitate pentru descarcarea, instalarea si utilizarea platformei. Astfel, Cumparatorul declara ca este proprietarul/detinatorul unui dispozitiv (pc, laptop, tableta, smartphone etc.) ce permite instalarea si utilizarea in conditii optime a platformei ZOOM precum si faptul ca detine o conexiune la internet ce permite utilizarea platformei. Pentru evitarea oricaror dubii, Vanzatorul nu va pune la dispozitia Cumparatorului device-uri precum cele enumerate mai sus si nici nu va fi responsabil pentru functionarea corespunzatoare a acestora sau pentru conexiunea la internet.
4.2. Cumparatorul declara ca este familiarizat si cunoaste modalitatea de functionare si utilizare a platformei ZOOM, cunoaste calitatea si modalitatea in care sunt transmise evenimentele prin intermediul unei astfel de platforme si accepta ca acestea se vor aplica intocmai si in prezentul caz. In situatia in care la data organizarii evenimentului platforma ZOOM nu va functiona din motive ce tin exclusiv de titularii platformei, ora evenimentului va fi mai intai decalata, iar in situatia in care evenimentul nu mai poate avea loc in aceeasi zi, Vanzatorul va anunta o noua data pentru organizarea evenimentului si o va comunica Cumparatorului. Daca evenimentul nu va mai putea fi organizat, Cumparatorului ii vor fi returnate sumele achitate pentru participare din care vor fi scazute costurile pe care Vanzatorul le-a efectuat pentru organizare.
4.3. Cumparatorului ii vor fi comunicate cu aproximativ 48 de ore inainte de eveniment prin intermediul adresei de e-mail furnizate, detalii privind organizarea (ora pentru efectuarea verificarilor tehnice, ora de incepere a evenimentului, durata evenimentului precum si orice alte detalii ce tin de organizarea evenimentului). Cumparatorul va fi prezent in mod obligatoriu la efectuarea tuturor verificarilor tehnice prealabile conform indicatiilor Vanzatorului, in caz contrar Vanzatorul nu va raspunde de niciun impediment ce a condus la lipsa Cumparatorului de la eveniment si care putea fi remediat de Vanzator.
4.4. Cumparatorul intelege ca prin achitarea taxei de participare la eveniment va primi acces doar pentru un singur device. Link-ul de acces nu va putea fi instrainat catre terti – pentru claritate, orice persoana care acceseaza evenimentul si in cazul careia nu este confirmata efectuarea platii va fi eliminata din cadrul evenimentului. Daca exista dovezi ca o persoana a furnizat intentionat link-ul de acces catre terti (in scopul obtinerii sau nu de foloase materiale), Vanzatorul va putea interzice pe viitor participarea acestuia la alte evenimente.
4.5. Cumparatorului ii va fi transmis doar dreptul de a vizualiza continutul aferent la ora si data organizarii evenimentului, fara a-i fi acordate orice alte drepturi ce vizeaza reproducerea, utilizarea ulterioara, inregistrarea precum si orice astfel de drepturi patrimoniale de autor fara acordul prealabil si expres al Vanzatorului. Astfel, Cumparatorul nu va permite accesarea de catre alte persoane a detaliilor tehnice puse la dispozitie de catre Vanzator, nu va inregistra si distribui continutul evenimentului si nu va partaja in format live evenimentul prin intermediul niciunui canal, in caz contrar fiind raspunzator de orice prejudiciu generat.
4.6. Cumparatorul a fost informat cu privire la faptul ca inregistrarile, fotografiile precum si orice alte acte de promovare efectuate de Vanzator in timpul evenimentului vor putea fi distribuite ulterior/simultan acestuia. Cumparatorul este persoana responsabila deplin cu privire la persoanele carora le asigura accesul la eveniment si se poate opune utilizarii elementelor mentionate mai sus in componenta carora intra participantii la eveniment (indiferent de varsta) si care vor fi captate in timpul desfasurarii evenimentului.
4.7. Cumparatorul declara ca isi asuma si este responsabil ca pe toata durata evenimentului atat acesta cat si persoana careia ii asigura accesul la eveniment sa aiba un comportament adecvat, civilizat si care nu stanjeneste desfasurarea evenimentului. In situatia in care limbajul utilizat, semnele, imaginile sau orice alte asemenea scene vor avea un continut neadecvat sau vor contribui la imposibilitatea desfasurarii evenimentului in conditii
optime, Vanzatorul va putea elimina Cumparatorul si ii va putea restrictiona accesul in continuare la eveniment/alte evenimente.

5.CONTINUTUL SITE-ULUI

5.1. Societatea defineste prin "continut" toate informatiile afisate pe site sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice sau in miscare.
5.2. Simpla accesare a informatiilor prezentate in sectiunile de pe Site nu creaza obligatii contractuale.
5.3. Continul site-ului nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al Societatii. Continutul trimis de catre vizitatorii Site-ului pentru a putea fi publicat intra sub restrictiile drepturilor de proprietate intelectuala.
5.4. Societatea isi rezerva dreptul de a afisa informatii corespunzatoare doar cu titlu de prezentare.
5.5. In cadrul site-ului pot fi afisate preturile produselor, insa procedurile de achizitie sunt reglementate conform celor mentionate in prezentele termeni si conditii.
5.6. Societatea isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul site-ului fara acordul prealabil al vizitatorilor si fara a-i notifica pe acestia din urma in prealabil.
5.7. Societatea nu isi asuma raspunderea pentru suspendarea sau intreruperea functionarii site-ului.

 

6. DOCUMENTE CONTRACTUALE


6.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale. Partile declara ca modalitatea de colaborare si conditiile colaborarii sunt reglementate de prezentele termeni si conditii.
6.2. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica Serviciile din Comanda (structura lor, perioada de organizare etc.). Daca modifica Serviciile din Comanda, va anunta in prealabil Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii.
6.3. In cazul in care Clientul nu raspunde la anuntul transmis in termen de 72 ore, Vanzatorul va returna Clientului suma achitata de catre acesta.
6.4. Clientul declara ca a luat cunostinta de toate prevederile prezentului document, ca s-a informat in detaliu despre conditiile colaborarii, ale organizarii evenimentului, despre drepturile si obligatiile sale asa incat prin plata contravalorii considera incheiat Contractul cu Vanzatorul. Mai mult decat atat, Clientul cunoaste faptul ca odata achitata contravaloarea participarii la evenimentele Vanzatorului, isi manifesta acordul ca dispozitiile contractuale sa opereze (contractul incepand sa fie executat) intrucat Vanzatorul trebuie sa achite toate cheltuielile care decurg din organizarea evenimentelor, iar retragerea din contract nu va da nastere dreptului de recuperare in integralitate a sumei achitate, in functie de etapa in care Vanzatorul se va afla cu organizarea evenimentului.
6.5. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele situatii:
6.5.1. contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al Clientului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a Contractului de catre Vanzator;
6.5.2. furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere.
6.6. Dat fiind specificul Serviciilor Societatii, Garantia oferita de Vanzator vizeaza furnizarea Serviciilor indicate la standardele practicate in general in cadrul pietei relevante si in conformitate cu exigentele pe care Vanzatorul le stabileste in mod obisnuit.


7. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA


7.1. Intreg continutul Site-ului este proprietatea exclusiva a Societatii si drepturile de autor asupra textelor si imaginilor publicate ii apartin in totalitate. Fara acordarea anticipata a permisiunii, nu puteti copia, distribui sau transfera nici un material de pe acest Site. Drepturile de autor pentru materialele de pe acest Site sunt protejate
de legislatiile relevante in materie de proprietate intelectuala. Orice cerere legata de permisiunea de a folosi aceaste materiale poate fi trimisa prin e-mail la adresa: contact@zurli.ro.
7.2. Societatea utilizeaza drepturile de proprietate intelectuala mentionate in cadrul website-ului, fie in calitate de licentiat autorizat, fie in calitate de titular.
7.3. Folosirea sau imitarea marcilor inregistrate sau a continutului ce face obiectul protectiei drepturilor de proprietate intelectuala fara autorizarea prealabila a Societatii, chiar daca se indica originea reala sau daca se adauga mentiuni ca „gen, tip, imitatie” si alte asemenea, este strict interzisa.
7.4. Societatea isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul site-ului, in orice moment.
7.5. Site-ul contine link-uri catre alte domenii aflate in proprietatea sau operate de terte parti. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori. Societatea nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de prelucrare a datelor cu caracter personal, confidentialitate sau securitate si de functionalitate aferente acestor site-uri.
7.6. In conditiile in care transmiteti date protejate prin intermediul drepturilor de proprietate intelectuala catre Societate declarati ca:
- acordati Societatii o licenta neexclusiva, gratuita, nelimitata in timp si spatiu, pentru toate drepturile patrimoniale de autor asupra continutului. Prin trimiterea materialului, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca transmiteti Societatii dreptul de a publica, republica si mentine informatiile, cata vreme site-ul exista, precum si un drept neexclusiv si nelimitat in timp de a publica, republica, si traduce materialul in orice fel de publicatie;
- sunteti autorul continutului transmis sau ca aveti dreptul de a-l transmite;
- exonerati de raspundere Societatea cu privire la orice plangere facuta de terti referitoare la continutul transmis.
7.7. Societatea isi rezerva dreptul de a corecta, modifica sau sterge continutul postat de dumneavoastra fara informare prealabila. Modificarile sau corectarile vor respecta continutul intial transmis de dumneavoastra, nefiind afectata esenta acestuia.
7.8. Serviciile furnizate de catre Societate nu pot fi inregistrate si transmise mai departe. Clientii primesc prin achizitionarea Serviciilor exclusiv dreptul de a viziona evenimentul organizat de Vanzator pentru perioada desfasurarii evenimentului, iar orice permisiune privind inregistrarea/transmiterea mai departe/facilitarea accesului altor persoane la eveniment etc. trebuie sa fie acordata expres si in scris de catre Societate. In acest sens, Cumparatorul va adresa o cerere expresa Societatii pentru astfel de scopuri.

 

8. CONFIDENTIALITATE
 

8.1. Informatiile de orice natura furnizate de catre Client Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului.
8.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facut de Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.
8.3. Informatiile confidentiale divulgate in baza incheierii Contractului pot fi transmise mai departe doar in masura in care exista obligatii legale in sarcina partilor din contract sau consimtamantul expres cu privire la divulgare.

 

9. ACCESAREA SITE-ULUI
 

9.1. In cazul nerespectarii de catre Vizitatori a modului legal de utilizare a site-ului, Societatea nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consecintele care ar putea aparea.
9.2. In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete prin intermediul adreselor de contact, Societatea isi rezerva dreptul de a refuza toate incercarile curente sau viitoare de folosire a serviciilor site-ului.
9.3. Utilizarea site-ului de catre Vizitatori se realizeaza pe propria raspundere a acestora.
9.4. Orice observatie privitoare la continutul site-ului poate fi semnalata printr-un mesaj trimis la adresa de e-mail: contact@zurli.ro.
9.5. Societatea va furniza un raspuns, atunci cand este cazul, in maximum 30 de zile lucratoare. In situatia in care mesajul nu este primit din cauza unei defectiuni tehnice, vizitatorul este rugat sa revina cu un nou mesaj, avand acelasi continut.

 

10. LIMITAREA DREPTULUI DE ACCESARE A SITE-ULUI
 

10.1. Societatea isi rezerva dreptul de a limita accesul/de a nu raspunde solicitarilor oricarui Vizitator (spre exemplu, fara ca urmatoarea enumerare sa aiba insa caracter limitativ, in situatia in care constata incalcarea de catre Vizitatori a termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului, in situatia in care apar probleme de natura tehnica sau de securitate etc.).
10.2. Societatea poate, de asemenea, restrictiona dreptul Vizitatorilor site-ului/sa nu raspunda solicitarilor in cazul in care continutul furnizat prin intermediul adreselor de contact este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator, intimidant.

 

11. PUBLICITATE SI PROMOTII
 

11.1. Societatea poate desfasura in orice moment campanii de publicitate si/sau promotii in orice sectiune din site. Campaniile si promotiile derulate nu necesita acordul Vizitatorilor site-ului. Prelucrarea datelor cu caracter personal in cadrul campaniilor de publicitate si/sau promotiilor organizate se va efectua in conformitate cu regulile privind prelucrarea datelor personale inserate in regulamentul fiecarei campanii/promotii, aceasta neputand fi extinsa la alte scopuri in afara celora asupra carora persoanele vizate (participantii) au fost informate.
 

12. DISPOZITII FINALE
 

12.1. Prezentul document se completeaza cu Politica de Confidentialitate (document aplicabil in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal) si Politica de Cookies, disponibile pe site.
12.2. Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
12.3. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.
12.4. Societatea recomanda tuturor Vizitatorilor sa parcurga intreg continutul prezentului document cu atentie, apoi sa adreseze orice tip de intrebare privind intelegerea lor la adresa: contact@zurli.ro.
12.5. Orice neintelegeri aparute intre Societate si Vizitatorii site-ului vor fi solutionate pe cale amiabila si, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, partile se vor adresa instantelor competente din Romania.
12.6 Indiferent de termenii folositi in cadrul prezentelor termeni si conditii cu privire la Vizitator/Cumparator/Consumator, dispozitiile in cadrul carora sunt facute astfel de mentiuni sunt aplicabile in mod corespunzator si celorlalte categorii, in masura in care acest lucru este posibil.
12.7. Toate informatiile folosite pentru descrierea Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice/ dinamice/prezentari multimedia etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.


2020 Copyright COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI S.R.L.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE