Noutăți

ZurliBucuria a făcut fericiți zeci de mii de copii în această primăvară! Se anunță o vară incendiară!

Eiii, ce mai faceți voi? Sunteți bine cu toții? Vă era dor de noi, de ZurliBucuria?

Aflați că ne-am făcut datoria! În această primăvară, am fost la Tecuci, la Adjud, apoi am ajuns pe Valea Jiului, la Vulcan, Lupeni, Hunedoara, Bumbești-Jiu, Petrila, Petroșani! Apoi, am fost la Stuttgart și la Frankfurt, unde am dus ZurliBucuria copiilor românilor din Germania! În ultimele zile ale acestei primăveri facem popas și la Oravița!

Ne ținem promisiunea făcută de Tanti Prezentatoarea acum ceva timp! Pe 1 Iunie, dimineața, vom fi cu spectacolul „Eu sunt Maya” la Sala Palatului, un adevărat templu al bucuriei și al fericirii copiilor! Apoi, ne vom trage sufletul preț de un drum la Oltenița, unde ne vom întâlni, tot pe 1 Iunie, seara, cu toți copiii minunați de acolo!

A doua zi, pe 2 iunie, vom ajunge tot pe malul Dunării albastre, la Brăila.

Astfel, punem rând pe rând emblema ZurliBucuriei în toate orașele României!

La Oravița, Oltenița și Brăila vor fi spectacole în aer liber! Pentru Sala Palatului, în data de 1 Iunie 2024, de la ora 11.00, la Spectacolul „Eu sunt Maya”, încă puteți procura biletele de aici!

ZurliBucuria este povestea unei mame și a fetiței sale! Este o poveste românească despre cum fericirea dintr-o familie a ajuns să fie fericirea marii familii a copiilor din România! Nu ne lăsăm și vom ajunge în toate orașele din țară, așa cum am promis!

În acest an, 2024, aniversăm 18 ani de la apariția Zurli și 14 ani de când am dat primul spectacol la Sala Palatului! Practic, cei care vor împlini vârsta majoratului sau cei care vor primi prima carte de identitate din viața lor au crescut cu povestea Zurli!

Este o poveste care adaugă zi de zi noi pagini, noi copii minunați, părinți și bunici nemaipomeniți care vin să fie Zurli la spectacolele din România și din diaspora!

Maya, Tanti Prezentatoarea, Fetița și Băiețelul Zurli, Tura Vura, Supereroul Mulțumesc, Vrăjimăturica, Truli, Lulu și toate celelalte personaje vor să cântăm mereu împreună: „3, 2, 1… să vină muzicaaaa!!!”. Este numărătoarea inversă care lansează spre orbita fericirii copiilor naveta spațială a ZurliBucuriei! Vă mulțumim!

Voi ne inspirați, ne dați puterea de a merge mai departe! Venim mereu cu idei noi, cu personaje noi, ne gândim la melodii noi! Urmăriți-ne pe pagina noastră oficială de aici, pe Facebook, pe Instagram, pe TikTok, pe YouTube! Suntem peste tot și, mai ales, suntem cu tot sufletul alături de voi! Vă iubim!

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE