REGULAMENTE CONCURSURI

TERMENI SI CONDITII DE PARTICIPARE SI ACCES „EU SUNT MAYA” cu Maya si Mascotele Zurli 

TERMENI SI CONDITII DE PARTICIPARE SI ACCES

„EU SUNT MAYA” cu Maya si Mascotele Zurli

01 IUNIE 2024 Bucuresti, Sala Palatului

1.REGULAMENT. TERMENI SI CONDITII DE PARTICIPARE SI ACCESS

Prezentele „Termeni si conditii de participare si access” reprezinta Regulamentul aplicabil tuturor participantilor pentru „ EU SUNT MAYA” cu Maya si Mascotele Zurli (denumit in continuare si „Evenimentul” sau „Spectacolul”) organizat de COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI S.R.L. (denumit in continuare „Organizatorul”). Regulamentul are rolul de a defini si prezenta termenii si conditiile obligatorii pe care fiecare participant la evenimentele cuprinse in „ EU SUNT MAYA” cu Maya si Mascotele Zurli trebuie sa le respecte.

Prezentul Regulament reprezinta intelegerea intre Organizator si Participant.

Respectarea prezentelor Termeni si conditii de participare si acces este obligatorie pentru toate persoanele prezente la evenimentul „ EU SUNT MAYA” cu Maya si Mascotele Zurli, iar in cazul nerespectarii acestora, Organizatorul isi rezerva dreptul de a refuza intrarea persoanelor in cauzain locatia evenimentului sau excluderea de la eveniment, caz in care contravaloarea biletului nu serestituie in nicio situatie.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentele Termeni si conditii de participare si acces, iar orice modificare va fi afisata pe site-ul www.zurli.ro. Prin cumpararea unui bilet la evenimentul „ EU SUNT MAYA” cu Maya si Mascotele Zurli, Participantul se obliga sa respecte prezentele „Termeni si conditii de participare si acces”.

2. BILETE. ACCES SI PARTICPARE LA EVENIMENT

2.1 Pret bilete

• categoria 4 - 40 lei/ persoana

• categoria 3 - 65 lei/ persoana

• categoria 2 - 90 lei/ persoana

• categoria 1 - 150 lei/ persoana

Biletele sunt disponibile online pe www.entertix.ro și www.myticket.ro și în magazinele partenere din rețeaua www.entertix.ro și www.myticket.ro (magazine partenere: Librăria Cărturești, Carrefour).

E-mail: contact@entertix.ro, +40748 110 111 (program luni-vineri 12.00-16.00)

Biletele sunt disponibile si online pe www.salapalatului.ro si la casa de bilete a Salii Palatului din str. Ion Campineanu nr. 28, Bucuresti, Sector 1 ( program luni-vineri 11.00 – 19.00/ sambata-duminica 13.00 – 19.00), contact +4021.315.73.72

Nota! La costul net al biletului se pot adauga anumite comisioane specifice platformelor de ticketing (cumparare bilete). Accesul la eveniment se face doar pe baza de bilet sau invitatie. Biletul in baza caruia se va face accesul trebuie pastrat pe toata durata evenimentului.

Biletul sau invitatia permite accesul participantilor doar in categoria de pret aferenta zonei mentionate pe acesta. Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. Toti copiii trebuie sa detina bilet de acces in aceeasi categorie de pret cu a adultului care il insoteste. Accesul bebelusilor care sunt tinuti in brate pe durata spectacolului de catre adultul insotitor este gratuit. Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ o ora inainte de inceperea spectacolului. Participantii la Eveniment sunt rugati sa nu intarzie!

NOTA! Organizatorul garanteaza doar valabilitatea biletelor cumparate prin partenerii sai de ticketing: 1. www.entertix.ro, www.myticket.ro

2. reteaua de magazine partenere entertix.ro si myticket.ro (magazinele partenere sunt Librăria Cărturești, Carrefour)

3. www.salapalatului.ro

4. Casieria Salii Palatului din Bucuresti, str. Ion Campineanu, nr. 28, Bucuresti, Sector 1

Nota! Este strict interzisa revanzarea sau cumpararea biletelor sau a invitatiilor. Organizatorul isi rezerva dreptul de a interzice accesul in zona evenimentelor a persoanelor care desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile sau biletele aflate in posesia acestora.

Nota! Este strict interzisa publicarea pe retele sociale sau pe site-uri a seriei unice a biletului, precum si vanzarea biletelor.

1

Nota! Biletele cumparate nu pot fi inlocuite, iar contravaloarea lor nu poate fi restituita.

Nota! In cazuri exceptionale de anulare sau amanare a spectacolului din motive independente de vointa Organizatorului, precum cazuri de forta majora (pandemie, razboi, stare de alerta, stare de urgenta etc.) sau caz fortuit (cutremur, inundantie, calamitate etc.), contravaloarea biletului achizitionat nu se returneaza, iar organizatorul nu are nicio obligatie de despagubire fata de cumparator. Cumparatorul intelege pe deplin situatiile exceptionale si este de acord cu faptul ca masurile sau restrictiile impuse de autoritati reprezinta aspecte ce nu tin de vointa Organizatorului, astfel ca in orice caz de anulare sau amanare din motive obiective de Organizator, biletele nu se pot returna, iar contravaloarea acestora nu va fi rambursata.

2.2 Accesul la Eveniment

Accesul minorilor in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal) si supravegheati in permanenta de catre acesta/ acestia.

Toti copiii trebuie sa detina bilet de acces in aceeasi categorie de pret cu a adultului care il insoteste. Accesul bebelusilor care sunt tinuti in brate pe durata spectacolului de catre adultul insotitor este gratuit. 2.3 Participarea la Eveniment

Participarea adultilor (parintilor/ tutorilor etc. ) si a minorilor insotiti de catre acestia la eveniment se face pe raspunderea adultilor (parintilor/ tuturilor etc. ) care ii insotesc, inclusiv cu privire la urmatoarele:

• persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale si audio, reprezinta risc isi asuma intreaga raspundere pentru prejudiciile pe care le-ar putea suferi prin participarea la eveniment;

• pentru zonele de joaca, distractie si suport si alte asemenea zone cu risc de accidentare in locatia evenimentului, participantii adulti(parinti, bunici, alte rude sau tutori) se vorasigura caminorii pe care ii insotesc detin conditia fizica si psihica pentru participare.

Spectacolele pot include si puternice efecte de lumina care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice, iar pentru riscurile de vatamare sau prejudiciile materiale Organizatorul nu isi asuma nici o raspundere. 2.4 Persoanele cu dizabilitati

Persoanele cu dizabilitati beneficiaza de acces liber la evenimentele din cadrul evenimentului „ EU SUNT MAYA” cu Maya si Mascotele Zurli doar prin inscriere prealabila.

Cu scopul de a veni in sprijinul persoanelor cu handicap, astfel cum este reglementat in art. 21 alin. (3)-(4) din Legea nr. 448/2006, pentru evenimentul „ EU SUNT MAYA” cu Maya si Mascotele Zurli, alocam un numar total de 20 invitatii. Invitatiile se acorda in ordinea primirii solicitarilor pe adresa de e-mail contact@zurli.ro.

O invitatie este valabila pentru singura persoana ( fie un copil cu handicap si un adult-insotitor, fie un adult cu handicap grav sau accentuat si insotitorul acestuia)

Participantii minori cu handicap/majori cu handicap grav sau accentuat trebuie sa fie insotiti, obligatoriu de un adult cu calitatea de insotitor.

Pentru a intra in posesia acestor invitatii (in situatiile prevazute mai sus), va rugam sa ne trimiteti solicitarea dumneavoastra cu minim 14 de zile calendaristice inainte de ziua evenimentului, pe adresa de e-mail: contact@zurli.ro, impreuna cu urmatoarele informatii si documente:

• numele minorului cu handicap si numele insotitorului acestuia;

• certificatul medical/de handicap emis in conditiile legii al minorului din care sa reiasa tipul si gradul handicapului;

• documentul din care sa reiasa calitatea de insotitor (parinte, tutorelegal etc.);

• numele persoanei adulte cu handicap grav sau accentuat si numele insotitoruluiacesteia; • certificatul medical emis in conditiile legii din care sa reiasa tipul si gradul handicapului (grav sau accentuat); • documentul din care sa reiasa calitatea de insotitor.

In cazul in care nu sunt furnizate aceste date si documentele doveditoare, nu se va putea acorda invitatia solicitantului. Participantul si insotitorul trebuie sa aiba asupra lor documentele mentionate mai sus in ziua evenimentului si pe toata durata spectacolului.

Nota! Documentele transmise via e-mail care Organizator vor fi eliminate din baza sa de date dupa acordarea invitatiei. Nota! Insotitorul este pe deplin raspunzator atat in timpul evenimentului, cat si anterior/ ulterior acestuia de orice manifestare/ reactie a celui pe care il insoteste, ce ar putea rezulta din desfasurarea evenimentului. Organizatorul este exonerat de orice raspundere fata de situatiile neprevazute si neplacute ce pot interveni cu ocazia participarii la eveniment a persoanelor cu dizabilitati (indiferent de tipul lor) si a insotitorilor acestora. Accesul la eveniment se va face numai pe baza de documente de identitate, atat pentru persoana cu dizabilitati, cat si pentru insotitorul acesteia.

2

3. ESTE INTERZIS:

3.1. Organizatorul interzice in mod expres oricarui Participant care are acces la Eveniment:

• accesul cu arme sau orice alte obiecte ce pot fi considerate periculoase sau arme albe sau alte obiecte care reprezinta pericol public;

• accesul cu recipiente de sticla, materiale inflamabile, pixuri cu laser;

• comercializarea de produse in zonele Evenimentului fara acordul Organizatorului;

• consumul de substante interzise sau comercializarea acestora, conform legii in vigoare; • accesul cu alcool;

• accesul cu cutite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice;

• accesul cu animale;

• accesul publicului spectator, in sala mare de spectacole, dupa inceperea spectacolului. 3.2. Este STRICT INTERZIS accesul in perimetrul Evenimentului fara autorizatia Organizatorului pentru camere video profesionale si semi-profesionale, inclusiv pentru camere foto ce detin obiectiv detasabil. Posesorii unor astfel de echipamente sunt obligati sa se supuna predarii acestora in custodie temporara.

Pe durata Evenimentului se vor realiza inregistrari audio si video in care pot fi cuprinse imagini si voci ale artistilorprezenti la eveniment, dar si ale Participantilor (inclusiv ale copiilor). Pe perioada evenimentului, Organizatorul, partenerii Organizatorului sau presa acreditata au dreptul de a inregistra si fotografia Evenimentul. Persoanele care apar in filmarile realizate nu pot avea nicio pretentie fata de Organizator sau alti participanti.

Pe toata durata evenimentului inregistrarile audio si video pot fi realizate numai cu acordul expresal Organizatorului. Filmarea si fotografierea spectacolului din cadrul evenimentului „ EU SUNT MAYA” cu Maya si Mascotele Zurli cu scopul difuzarii in presa scrisa, audio, online sau TV se va desfasura dupa ce se va primi acordul departamentului de comunicare si marketing al Organizatorului, pe e-mail contact@zurli.ro.

Incalcarea prezentelor reguli, respectiv a prezentelor Termeni si Conditii poate expune institutiile mass-media la procese din partea Organizatorului sau managementului artistilor ale caror drepturi au fost incalcate. 4.REGULI DE CONDUITA IN CADRUL EVENIMENTULUI

Se interzice accesul publicului spectator, in sala de Eveniment, dupa inceperea spectacolului. Va recomandam sa evitati conflictele si sa va respectati reciproc, evenimentul este un spatiu de relaxare, in primul rand, special creat pentru a avea o ambianta cat mai placuta din toate punctele de vedere.

Toti participantii trebuie sa respecte regulile sociale, legile si cele enumerate in acest Regulament. Participantilor nu le este permis sa desfasoare orice fel de activitati care ar putea sa puna in pericol sau sa afecteze in orice mod siguranta sau drepturile celorlalti participanti.

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru eventualele prejudicii (morale, materiale sau fizice) cauzate prin nerespectarea Regulamentului si va putea solicita despagubiri persoanelor vinovate de incalcarea acestuia. Participantii sunt obligati ca, in incinta locului de desfasurare a Evenimentului, sa respecte si sa nu distruga mediul inconjurator, incluzand constructiile si dotarile.

Consumul de droguri este ilegal si strict interzis si va fi pedepsit conform legilor in vigoare.

Participantii iau la cunostinta ca, in incinta spatiului de desfasurare a evenimentului, este interzisa orice activitate comerciala sau de publicitate fara acordul scris al Organizatorului.

5. SANCTIUNI

Organizatorul are dreptul, cu efect imediat, de a interzice accesul unui participant in incinta spatiului de desfasurare a Evenimentului total sau partial, sau de a invita participantul sa paraseasca incinta, in cazul incalcarii oricarei reguli cuprinse in prezentul Regulament sau a unei legi in vigoare din Romania, fara ca participantul sa aiba dreptul la restituirea contravalorii biletului.

6. FORTA MAJORA SI CAZUL FORTUIT

In cazfortamajora sau caz fortuit, de exemplu in situatii de razboi, revolta, atac terorist, demonstratii, embargo economic, accident, incendiu, dezastru natural, cutremur, inundatie, scurtcircuit major, epidemii, rezolutii oficiale sau orice alte cazuri ce nu pot prevazute sau nu pot fi controlate de Organizator sau de participant, niciuna dintre parti nu este obligata sa respecte obligatiile din prezentul Regulament.

Organizatorul nu este raspunzator pentru prejudiciile suferite de participanti, daca acestea sunt urmare a unui caz de forta majora sau de caz fortuit, ce poate fi dovedit prin documente eliberate de autoritatile competente. Nota! In cazuri exceptionale de anulare sau amanare a spectacolului din motive independente de vointa Organizatorului, precum cazuri de forta majora (pandemie, razboi, stare de alerta, stare de urgenta etc.) sau caz fortuit (cutremur, inundantie, calamitate etc.), contravaloarea biletului achizitionat nu se returneaza, iar organizatorul nu are nicio obligatie de despagubire fata de cumparator. Cumparatorul intelege pe deplin situatiile exceptionale si este de acord cu faptul ca masurile sau restrictiile impuse de autoritati reprezinta aspecte ce nu tin de vointa Organizatorului, astfel ca in orice caz de anulare sau amanare din motive obiective de Organizator, biletele nu se pot returna, iar contravaloarea acestora nu va

3

fi rambursata.

7. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Operatorul de date cu caracter personal este COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI S.R.L., avand sediul in Mun. Bucuresti, Sector 1, Intr. Tudor Stefan, Nr. 57, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr.: J40/5236/2009, avand CUI: RO 25472246.

Pentru orice intrebari/ nelamuriri cu privire la protectia datelor cu caracter personal, sunteti invitati sa transmiteti o cerere la adresa postala mai sus indicata sau la adresa de corespondenta electronica contact@zurli.ro. Persoanele care transmit astfel de solicitari catre Organizator sunt rugate sa mentioneze in subiectul e-mailului/pe plicul de corespondenta informatii precum “protectia datelor „ EU SUNT MAYA” cu Maya si Mascotele Zurli, „GDPR „ EU SUNT MAYA” cu Maya si Mascotele Zurli, „date personale Zurli”, in acest mod existand garantia ca solicitarile vor fi tratate cu prioritate.

In aceasta calitate, veti primi un raspuns in termen de 30 de zile de la comunicarea documentului catre Organizator, o extindere a acestui termen putand opera numai in situatii exceptionale. In aceste cazuri, va asiguram de faptul ca veti fi informat in mod corespunzator cu privire la acest termen.

Prin „date cu caracter personal” se intelege, in sensul legislatiei nationale si internationale in vigoare, orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila. O persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Nota! In sensul prezentului Regulament, datele cu caracter personal care vor face obiectul prelucrarii se pot referi la: nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, date de sanatate etc.

Prin „prelucrarea datelor cu caracter personal” se intelege orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi: colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

„Persoana vizata” reprezinta persoana ale carei date cu caracter personal fac obiectul prelucrarii. Nota! In sensul prezentelor Termeni si Conditii de participare si acces, persoana vizata de prelucrarea este cumparatorul biletului la spectacolul „ EU SUNT MAYA” cu Maya si Mascotele Zurli respectiv participantul la evenimentul„ EU SUNT MAYA” cu Maya si Mascotele Zurli.

Organizatorul prelucreaza urmatoarele categorii de date cu caracter personal ale participantilor si insotitorilor astfel: nume, prenume, adresa de e-mail, domiciliu, numar de telefon, date de sanatate etc.

Organizatorul prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele scopuri si avand urmatoarele temeiuri legale:

• scopul prelucrarii datelor cu caracter personal consta in derularea procesului de punere la vanzare a biletelor pentru Eveniment, cumpararea biletelor de catre clienti, si facilitarea accesului la spectacol/ eveniment pentru participanti/ persoanele cu dizabilitati;

• prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract (art. 6 alin. (1) lit. b) din Regulamentul (UE) nr. 679/ 2016 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016);

• prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime urmarite de Operator (art. 6 alin. (1) lit. f) din Regulamentul (UE) nr. 679/ 2016 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016).

Organizatorul va prelucra datele cu caracter personal pe durata necesara derularii operatiunilor pentru desfasurarea „ EU SUNT MAYA” cu Maya si Mascotele Zurli. Dupa finalizarea evenimentului „ EU SUNT MAYA” cu Maya si Mascotele Zurli, bileletele si invitatiile vor fi pastrate conform prevederilor legale in vigoare.

Participantii la Eveniment inteleg ca datele cu caracter personal constand in imaginea proprie si voce vor fi colectate astfel si prelucrate in scopul mediatizarii evenimentului, inclusiv pentru publicitatea ce vafi facuta pentru evenimente viitoare.

Participantii inteleg ca Organizatorul are dreptul de a folosi si publica portretele sau imaginile fotografice care ii reprezinta, precum si orice fel de imagini video, prin care poate fi prelucrata atat vocea, cat si imaginea acestora, dupa caz, in care acesta din urma poate fi inclusa in totalitate sau partial sau care sunt modificate ca forma, ori reproduse sub diverse forme, color sau altfel, realizate prin orice mijloc, ca modalitate de promovare in orice format, fotografie, simplu, multiplu, in miscare sau imagine video, indiferent de modul in care imaginea va fi distribuita (publicata in presa, pe internet, pe conturile de socializare ale Organizatorului sau pe website-ul acestuia sau oriunde altundeva si prin orice alt mijloc), in contextul procesului de promovare a activitatii Organizatorului.

Organizatorul inregistreaza audio-video evenimentele sale pentru a pastra o arhiva a evenimentelor artistice. Prelucrarea inregistrarilor audio-video si a imaginilor se realizeaza in interesul legitim al Organizatorului, fiind avute in vedere si respectate drepturile si libertatile persoanelor vizate, in special ale minorilor.

Organizatorul are dreptul de a folosi aceste materiale, de a le publica pe canalale sale de social media (ex. Facebook,

4

Instagram, YouTube, TikTok, site-ul www.zurli.ro) si de a le utiliza in campanii publicitare fara a compensa in vreun fel participantul.

Pe perioada evenimentelor, Organizatorul, partenerii asociati ai Organizatorului sau presa acreditata au dreptul de a inregistra si fotografia evenimentul. Participantii iau la cunostinta ca exista posibilitatea de a aparea in astfel de materiale, fara a putea emite pretentii asupra drepturilor cu privire la respectivele materiale. Acestia au dreptul de a folosi aceste materiale, de a le publica pe diverse canale (ex. Facebook, YouTube, site-urile proprii Organizatorului si ale partenerilor asociati ai Organizatorului) si de a le utiliza in campanii publicitare fara a compensa in vreun fel participantul. Datele participantilor si insotitorilor pot fi divulgate catre parteneri ai Organizatorului, sponsori, operatori asociati ai

Organizatorului, persoane imputernicite, furnizori externi de servicii (ex.: marketing, contabilitate). Participantii au urmatoarele drepturi referitoare la protectia datelor: dreptul la acces, dreptul la rectificare, dreptul la eliminarea datelor/ dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitate, dreptul la opozitie, dreptul de a se opune la prelucrarea datelor, dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter personal. Pentru exercitarea drepturilor prevazute mai sus persoana vizata se va adresa Organizatorului prin transmiterea unei solicitari la adresa (fizica sau de corespondenta electronica) indicata la inceputul prezentului Regulament.

Prelucrarea datelor personale ale Participantilor nu se va face in niciun alt scop decat cele mentionate anterior. Organizatorul garanteaza ca a implementat proceduri tehnice si organizatorice pentru protejarea acestor date si ca prelucrarea se va face in mod legal, conform Regulamentului European nr. 679/2016 si legislatiei nationale aplicabile. Mai multe informatii despre cum prelucreaza Organizatorul datele cu caracter personal regasiti accesand site-ul www.zurli.ro.

8. RECOMANDARI. DISPOZITII FINALE

Pentru copii se recomanda utilizarea castilor pentru protectie fonica si pastrarea unei distante rezonabile fata de echipamentul de sonorizare de la scena. In cazul in care copiii nu sunt echipati corespunzator si/sau supravegheati in acest sens, raspunderea pentru expunerea acestora la nivelul fonic din spatiul de desfasurare a evenimentului revine integral parintilor sau insotitorilor acestora.

Organizatorul nu este responsabil pentru bunurile participantilor ori pentru eventualele pagube personale produse. Spectatorii sunt pe deplin responsabili de protectia si paza bunurilor personale. In acest sens, Compania de Evenimente Zurli nu isi asuma raspunderea pentru pierderea sau furtul bunurilor personale ale spectatorilor si participantilor. Datele si orele de desfasurare a spectacolelor pot fi modificate unilateral de Organizator in caz de forta majora sau caz fortuit. In asemenea cazuri, Organizatorul va publica informari pe website-ul www.zurli.ro.

Organizatorul exclude asumarea responsabilitatii pentru stricaciuni petrecute pe teritoriul de desfasurare a evenimentului, care nu au fost cauza unei organizari defectuoase sau a neglijentei acestuia. Organizatorul nu este responsabil pentru actiuni ce se petrec in afara spatiului de desfasurare a evenimentului.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua controale pentru a se putea asigura respectarea prezentului regulament intitulat Termeni si conditii de participare si acces.

Nu sunt tolerate exceptii de la prezentele Termeni si conditii de participare si acces, incalcarea oricaror reguli descrise mai sus poate conduce duce laevacuarea persoanei in cauza din spatiul de desfasurare a evenimentului si interzicerea accesului la spectacol, fara rambursarea contravalorii biletului.

Persoanele care incalca in orice mod prezentele Termeni si conditii de participare si acces, initiaza sau participa la evenimente care tulbura ordinea sau buna desfasurare a spectacolului in orice modalitatea, vor fi imediat escortate in afara perimetrului de desfasurare a evenimentului, accesul lor va fi interzis la spectacolele/ evenimentele Zurli, iar Organizatorul va anunta autoritatile abilitate ale statului, daca va fi necesar.

Vă mulțumim si vă așteptăm cu drag.

5

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE