Noutăți

ZurliShow ajunge din nou în Bulgaria! Vom avea 5 spectacole de neuitat în iulie și în august!

ZurliBucuria și Zurli Show sunt parte a unui fenomen care a cuprins toată România, dar și străinătatea! Deja am fost în această primăvară în Germania, unde am făcut fericiți mii de copii! Acum, Bulgaria este o destinație de vacanță pe care românii o adoră!

Dacă am fi să spunem o poveste, Tanti Prezentatoarea poate că ar începe cam așa: „A fost odată, nu demult, o vreme în care cei mici din sudul României adorau emisiunile pentru copii ale televiziunii bulgare de stat, în special emisiunea Leka Noci, Deța, adică Noapte Bună, Copii!, unde se vedeau cele mai frumoase povești animate”.

Am văzut cât de bine ne-ați primit în 20 și 21 iunie 2024! Așadar, am decis ca această vară să o dedicăm întâlnirilor cu voi, pe superbul Litoral al Bulgariei! Sunteți gata? 3, 2, 1… accelerăăăăăm!

Litoralul Bulgariei este fascinant! Am ales să ne reunim la Obzor, din regiunea administrativă Nesebăr-Burgas, orășel fantastic aflat între Varna și Burgas, la numai 6 kilometri sud de orașul Byala! Maya a aflat că Obzor are puțin peste 2.000 de locuitori, deci sunt cel puțin 700 de copii pe care cele 25 de Zurli Personaje îi vor face fericiți!

Nesebăr este zona unde e faimoasa stațiune bulgărească Nisipurile de Aur. Noi ne vom vedea de cinci ori pe parcursul lunilor iulie și august în Bulgaria, după cum urmează:

3 iulie, de la 19:00, la HVD REINA DEL MAR

4 iulie, de la 19:00, HVD VIVA, NISIPURILE DE AUR

30 iulie, de la 19:00, HVD MIRAMAR

31 iulie, de la 19:00, HVD REINA DEL MAR

28 august, de la 19:00, HVD REINA DEL MAR

Vor fi cinci întâlniri pline, pline de distracție la malul Mării Negre! Vom cânta împreună „Am o căsuță mică”, „Aram sam sam”, „Pupici cu sclipici”! Lulu și Truli, Zâna cea Bună, Vrăjimăturica și Tura Vura, coordonați de Maya, vă vor povesti despre ce rețete au mai aflat – iar Tanti Prezentatoarea va avea grijă să vă spună despre tot ce este mai nou și mai frumos prin Magazinul Zurli! Apropo, ați mai aruncat o ocheadă pe site? Au apărut multe, multe surprize între timp!

Acum 18 ani, Mirela Retegan, Tanti Prezentatoarea, a creat pentru fiica sa, Maya Sorian, Universul Zurli! Acum, Universul Zurli a ajuns în nenumărate orașe românești și străine! Zurli Show și Zurli Bucuria – Fenomenul Zurli, în general, va ajunge până în 2026, când Zurli va împlini 20 de ani, în 311 orașe din România!

Tanti Prezentatoarea și Maya vor fi ambasadorii distracției românești și ai copiilor români în frumoasa Bulgarie! Să nu uităm că, pe țărmul Mării Negre, aflat pe teritoriul Bulgariei, ca și în Dobrogea din România, se locuiește de peste 2500 de ani! Adică, în timpurile de demult, copiii și părinți se bucurau de soarele care strălucește pe nisipul a ceea ce romanii numeau Pontul Euxin!

Atunci, rămâne cum am stabilit! Ne vedem la Zurli Show la Obzor și la Nisipurile de Aur, în Bulgaria, de patru ori în luna iulie și încă o dată în luna august!

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE