Noutăți

ZURLI SUPERSHOW ÎN GERMANIA!

Tanti Prezentatoarea, Maya și Personajele Zurli vă spun cu bucurie: Hristos a Înviat! Tot ele vă anunță că Universul Zurli este în mișcare! „Mobilis in mobile” adică „mișcător în lumea mișcătoare” este un motto pe care și Jules Verne l-a folosit, atribuindu-l eroului copilăriei părinților voștri, Căpitanul Nemo.

Suntem deja în Săptămâna Luminată! Pe 6 mai, am fost la Petroșani, pe 7 mai, la Petrila! Pe 10 mai vom fi la Vulcan! Pe 11 mai vom ajunge la Lupeni și la Bumbești-Jiu – iar la Bumbești-Jiu vom avea două spectacole! Vom încheia săptămâna cu alte două spectacole la Hunedoara! Așadar, am atins inima orașelor din Valea Jiului, centrul minier legendar al României! Credeați că asta a fost tot? Ați ghicit! Nu a fost tot! Spectacolele pe care le-am susținut în Valea Jiului au fost doar „încălzirea”!

Pe 18 mai și 19 mai vom fi în Germania, acolo unde ne vom întâlni cu mulți copii ai românilor, dar și cu alți copii care, deși sunt străini, au auzit despre noi și ne îndrăgesc!

Zurli Supershow va începe în data de 18 mai 2024 în frumosul oraș Stuttgart, de la ora 15.00, la DAS K – KULTUR- UND KONGRESSZENTRUM.

Apoi, Zurli Supershow va ajunge la Frankfurt a doua zi, pe 19 mai 2024, tot de la ora 15.00, la CAPITOL THEATER OFFENBACH din Offenbach am Main!

Ajungem în două locații de vis! Știți doar că Germania este patria Fraților Grimm, autorii faimoaselor povești care au încântat generații întregi de copii din toată lumea! Știți că Fetița Munților, Heidi, și-a trăit o parte a poveștii sale la Frankfurt! Știți și ce muzee, ce grădină zoologică și ce mijloace de transport fermecate sunt la Stuttgart!

Așadar, la Stuttgart și Frankfurt ajungem și noi, într-un cadru perfect pentru distracție în lumea animăluțelor, a mijloacelor de transport fermecate și a poveștilor!

Enjoy Events a organizat pentru noi – dar, mai ales, pentru voi! –, două spectacole pe cinste! V-ați luat deja biletele? Dacă nu, o puteți face aici pentru Stuttgart și aici pentru Frankfurt!

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE