Noutăți

Zurli Bucuria ajunge pe 10 mai la Vulcan!

„Aducem ZurliBucuria în toată România!”, așa au decis Tanti Prezentatoarea și Maya, văzând cu cât entuziasm așteaptă copiii români dansul, melodiile, jocul și surprizele Personajelor Zurli!

Vulcan este un cadru perfect în care să ajungem pe 10 mai. Ca o „căsuță mică”, de suflet, în care se află mulți copii minunați!

Noi ne-am uitat la desene animate când eram mici și am văzut acolo cum unii dintre eroii animați erau mineri. Adică, exact așa cum erau și sunt părinții și bunicii voștri! Minerii au scos sute de ani, din adâncul pământului, acel prețios cărbune care încă se mai folosește la încălzirea căsuțelor mici. Tot cu cărbune se alimentau și senzaționale locomotive cu aburi pe care le știm mai mult din filmele vechi sau despre care bunicii ne-au vorbit, căci au călătorit prin toată România noastră dragă cu trenuri trase de locomotive cu aburi!

Tanti Prezentatoarea e fiică de ceferist și iubește trenurile! Iubește și copiii și, pentru copilul său, Maya, a avut ideea să deseneze și să creeze personaje vii care „să iasă” din televizor și din cărțile de povești și să se bucure alături de ea.

Acum, Maya a crescut și face echipă cu Tanti Prezentatoarea, bucurând toți copiii! Pe 10 mai, de la ora 10.00, ele vor aduce ZurliBucuria la Centrul Cultural Luceafărul din Vulcan!

Personajele Zurli abia așteaptă să vă povestească aventurile lor – iar voi, suntem convinși, abia așteptați să ne povestiți cum v-ați distrat de Paști!

Tot ce trebuie să faceți până la întâlnire este să vă procurați din timp biletele de aici. În plus, urmăriți anunțurile noastre pentru a mai afla ce surprize v-au pregătit Vrăjimăturica, Eroul Mulțumesc, Tura Vura, Bucătărașul Lulu, Truli sau Fetița Zurli.

Tanti Prezentatoarea și Maya vin și ele cu multe, multe surprize! Așadar, rămânem înțeleși: ne vedem pe 10 mai, de la ora 10.00, la Centrul Cultural „Luceafărul”! Nu uitați de bilete! Știm că ne așteptați cu drag, iar noi abia așteptăm să ne vedem!

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE