Noutăți

Fenomenul Zurli vine la Sports Festival, la Cluj-Napoca, pe 16 iunie!

Vă era dor de noi? Adică vă era dor de Tanti Prezentatoarea, de Maya, de cele 25 de Zurli Personaje? Un vechi cântec popular are versurile: „Lung e drumul Clujului/ De la Cluj te duci și vii/ Dorul n-are căpătâi”. Iată că ne-am decis ca, pe 16 iunie 2024, de la ora 19.00, să vă dăm întâlnire pe marele platou dintre Cluj Arena și BT Arena.

Clujul, fie că vorbim despre copii, părinți sau bunici, adoră sportul! Aveți aici, la Cluj, o execpțională Sală a Sporturilor și o minunată Grădină Botanică. Abia așteptăm să trecem Dealul Feleacului și să venim la voi pentru un spectacol de zile mari! Așadar, putem cânta „3, 2, 1… să vină muzicaaaa”! V-ați pregătit hăinuțele sport? Noi ne facem deja bagajele pentru a fi gata să ne întâlnim cu voi!

Sportul este cel care, prin deviza Citius! Altius! Fortius!, ne face mai frumoși, mai deștepți, mai puternici și mai curajoși! Sportul este despre viață și despre un mod sănătos de a trăi și de a relaționa între noi!

Am auzit că de pe Cetățuia este o superbă panoramă a orașului Cluj-Napoca, dominată de turla Catedralei Gotice Sfântul Mihail.

Noi venim la voi să cântăm împreună „Aram sam sam”, „Pupici cu sclipici”, „Am o căsuță mică” - și lista continuă!

Veți afla de ce aventuri au avut parte în ultima vreme Lulu, Truli, Vrăjimăturica, Supereroul Mulțumesc sau Tura Vura. Fetița Zurli și Maya, alături de Tanti Prezentatoarea, v-au pregătit și ele o sumedenie de surprize!

Vă vom povesti ce prieteni ne-am făcut prin orașele țării și prin Europa! Sperăm să ne facem o mulțime de prieteni și la voi, la Cluj! Tanti Prezentatoarea este născută și a copilărit la Dej. Pentru ea, când era copil, mersul la Cluj cu autobuzul sau cu trenul era o aventură!

De aceea, Tanti Prezentatoarea a creat pentru Maya Lumea Zurli! Acum, Maya a crescut și îi este alături în toate călătoriile plănuite până în 2026! Zurli Bucuria „îi musai!”, cum zic ardelenii, mai ajungă în 269 de orașe!

Vă vom arăta tot ceea ce am creat pentru voi, copii mici și mari, ce jocuri, ce gadgeturi și Zurli-suveniruri au mai ieșit de sub bagheta magică a Zânei celei Bune, ajutate de Tanti Prezentatoarea și de Maya!

La Cluj ne-am simțit, ne simțim și mereu ne vom simți ca acasă! Ne vom distra, vom cânta și vom dansa până seara târziu! Vremea va ține și ea cu noi! Așadar, ce ziceți? Punem împreună Clujul pe harta Zurli Bucuriei, fenomenul care a cuprins toată România?

Urmăriți site-ul Zurli, pentru a afla noutățile. Hai să ducem Zurli Bucuria în toată România!

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE