Noutăți

Bucovina, continuăm împreună! Zurli Show ajunge pe 29 iunie la Rădăuți și pe 30 iunie la Vatra Dornei!

Zurli Bucuria cuprinde România! Zilele de 29 și 30 iunie, după dublul spectacol din ziua precedentă, 28 iunie, la Siret, ne vor găsi tot în superba Bucovina: la Rădăuți și Vatra Dornei! Vom avea un spectacol la Rădăuți și două spectacole la Vatra Dornei!

Tanti Prezentatoarea i-a promis Mayei că, până în 2026, Zurli Bucuria va ajunge în toate cele 311 orașe ale României! Au mai rămas în jur de 250, deci Zurli Bucuria nu are de gând să se oprească! Sunteți gata? 3, 2, 1… accelerăăăăăm!

Zurli Show este despre distracție! Maya, Tanti Prezentatoarea și cele 25 de Zurli Personaje abia așteaptă să stea la povești cu voi! Vreți să vedeți ce noutăți mai sunt în Magazinul Zurli? Tanti Prezentatoarea și Maya vă așteaptă, ca de fiecare dată, să faceți multe poze, să vorbiți, să vă îmbrățișați! Zurli Show este spectacolul despre evoluția unei relații unice mamă-fiică, relație ce s-a dezvoltat cu ajutorul unor personaje magice care, până acum, au ajuns la numărul 25, dar cărora li se vor adăuga și altele!

Bucătărașul Lulu a aflat că la Rădăuți se face incredibila ciorbă rădăuțeană, sănătoasă, o explozie de vitamine din legume cultivate cu drag pe lângă casele de oamenii gospodari!

Vatra Dornei, alături de Șaru Dornei, sunt localități renumite pentru peisajele line din apropierea acestora, pentru formațiunile muntoase cu aspecte de spinări de oi, numite „obcinele bucovinene” sau „mutonate”, renumite pentru aerul reconfortant, izvoarele cu ape naturale, sănătoase, pentru brânza și laptele de la oile crescute pe pajiștile verzi, pentru pădurile verzi. Într-un cuvânt, pentru natură!

Așadar, putem să ne distrăm și să cântăm împreună „Am o căsuță mică”, „În pădurea cu alune”, „Animalele colorate”!

Casa de Cultură de la Vatra Dornei poartă numele poetului și scriitorului Platon Pardău (1934-2002), care a fost supranumit „Cântărețul Bucovinei” și care era descris astfel în „Dicționarul de literatură română contemporană” al lui Marian Popa: „Mai ales un cântăreț al Bucovinei; construcția de lumi insolite pe coordonatele magiei populare”!

Așadar, Zurli Show este un spectacol al magiei și al bucuriei, de aceea suntem siguri că la Rădăuți și la Vatra Dornei ne vom simți „magic”!

Maya și Tanti Prezentatoarea se simt asemenea celebrului Calistrat Hogaș care, alături de Pisicuța, calul său credincios, plecase pe „drumuri de munte” pentru a descoperi minunile naturii Moldovei.

Așadar, nu uitați, să vă comandați biletele: ne vedem pe 29 iunie, de la ora 11.00, la Rădăuți, la Casa Municipală de Cultură și pe 30 iunie 2024, tot de la ora 11.00, la Casa de Cultură Platon Pardău din Vatra Dornei! Și, pentru că vrem să vă cunoaștem pe cât mai mulți dintre voi, vă anunțăm că la Vatra Dornei mai avem un spectacol tot Casa de Cultură Platon Pardău, pe 30 iunie, de la ora 14.00!

Să vină… Muzicaaaaaaaaaaaaa!

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE