Noutăți

5000 de prieteni Zurli au fost prezenți la Revelionul Copiilor!

De 1 iunie, cea mai mare sală de spectacole din România, a fost plină de copii și părinți, care au participat la spectacolul „Eu sunt Maya”, organizat de Mirela Retegan, împreună cu toată echipa Zurli.

Spectacolul „Eu sunt Maya” a adus pe scenă toate cele 25 de personaje Zurli, care împreună cu Mirela Retegan, fondatoarea fenomenului Zurli, și cu fiica sa, Maya, au marcat ziua copilului cu un show unic, plin de bucurie și emoție.

Pe toată durata spectacolului, atât copiii cât și părinții, au dansat și au cântat cele mai îndrăgite cântece Zurli: A Ram Sam Sam, Am o căsuță mică, Zboară Zboară Vrăjimăturica, dar și altele.

Artista Alina Sorescu a urcat pe scenă în rolul Zânei Bune, care împreună cu un grup de copii a interpretat cântecul „Iubește-mă mamă, iubește-mă tată”. Acest moment a creat una dintre cele mai emoționante imagini: copii în brațele părinților lor, îmbrățișându-i și spunându-le „Te iubesc!”.

Când a început cântecul, o țineam pe fiica mea în brațe, mi s-a pus un nod în gât și mi-au dat lacrimile. Am trăit cel mai emoționant moment mamă-fiică! Nu puteam sărbători mai frumos de atât ziua copilului. A declarat una dintre mămici.

De trei ani venim. Știm că de 1 iunie suntem la Sala Palatului, la Zurli. Nu ne punem nimic altceva în program. Este ziua pe care o sărbătorim în familie, împreună cu cei doi copii. Tanti Prezentatoarea ne uimește în fiecare an, cu fiecare spectacol. Bucuria și veselia copiilor este lucrul cel mai important pentru noi și ne bucurăm că Zurli are grijă de copilăria lor. a relatat un tătic la finalizarea spectacolului.

Zurli a apărut acum aproape 18 ani, din dorința Mirelei Retegan de o crește pe Maya într-o lume frumoasă și plină de iubire. Astăzi Maya, urcă pe scenele din toată România în rolul de prezentatoare, pentru a duce ZurliBucuria mai departe, copiilor din toate orașele din țară.

Amuzamentul au fost asigurate de vrăjitoarea Tura Vura, interpretată de Maria Obretin, care a lăsat sala în hohote de râs. Pe scenă a urcat și Cristina Diana Enache, ilustratorul care a dat culoare tuturor poveștilor Zurli.

La Sala Palatului mi-am dat seama că tot ce am clădit în 18 ani e solid și foarte valoros. Și că singura mea grijă trebuie să fie să scriu mai departe povești și cântece autentice și valoroase. Să păstrez standardele și să nu mă opresc. Pentru că de Lumea Zurli au grijă copiii, părinții și bunicii care se bucură de tot ceea ce am creat. a declarat Mirela Retegan, la o zi după eveniment.

Sub coordonarea Fundației Zurli, 1000 de locuri au fost dăruite copiilor vulnerabili și speciali, aflați în grija a 12 asociații partenere.

Evenimentul plin de bucurie și de emoție, a dovedit faptul că Zurli este o stare care va dăinui, indiferent de modalitatea prin care face acest lucru. În continuare, Zurli promite că până în anul 2026, va ajunge în toate orașele din România, în care nu a ajuns până acum, prin proiectul „ZurliBucuria în toată România”, iar la final, va sărbători cu un nou show remarcabil la Sala Palatului din București.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE