ÎNSCRIE-TE

PARTICIPANȚI

Câștigă O ZI cu GAȘCA ZURLI!
Dacă ești un fan adevărat Gașca Zurli, poți participa la cel mai simpatic concurs al verii – O ZI CU GAȘCA ZURLI

Condiții de participare:

  • Să completezi formular de participare
  • Să dai follow paginii Gașca Zurli pe Facebook și Instagram
  • Să dai share pe pagina ta concursului (opțional)

Ce facem împreună?

Descoperi Bucureștiul cu Gașca Zurli. Locuiești la un hotel frumos pentru 48 de ore, și tot ce faci în afara timpului cât dormi, va fi cea mai tare aventură pentru toată familia. Gașca Zurli îți pregătește o zi pe care o vei ține minte toată viața.

Vizitezi sediul Zurli, stai la povești cu Gașca Zurli, înregistrezi cu personajele Zurli un cântec chiar în studioul unde prind viață cele mai iubite cântece pentru copii. Descoperim pas cu pas cele mai frumoase locuri din București, apoi mergem să mâncăm o prăjitură la cea mai frumoasă cofetărie din oraș, ne plimbăm prin București cu Microbuzul Zurli, iar la final facem muuuulte poze cu toată Gașca și vei primi o mulțime de cadouri. Vei fi invitatul nostru special, iar noi te vom trata ca pe un superstar.

Cine poate să se înscrie la concurs?

Orice familie care iubește Gașca Zurli, cu domiciliu în orice oraș din România sau din lume. Condiția este ca participantul să țină cont că în cazul în care va fi declarat câștigător, acesta va trebuie să-și susțină cheltuielile de deplasare.
Data întâlnirii se va stabili de comun acord cu câștigătorul. Concursul se desfășoară în perioada 24 iunie – 30 iulie 2022.