TURNEU 2020

Turneul “Gașca Zurli în jurul lumii” continuă și în 2020

Update!

Toate persoanele care au cumpărat bilete pentru spectacolele din luna martie (începând cu spectacolul din 13 martie de la Tg. Mureș) si aprilie sunt rugate să le păstreze, pentru că acestea vor fi valabile atunci când spectacolele se vor reprograma. Persoanele care doresc returnarea banilor sunt rugate sa trimita solicitarea de restituire pe e-mail la info@bilete.ro. Partenerul nostru Bilete.ro va reveni pe e-mail catre dvs cu toate detaliile, in cel mai scurt timp posibil.

Pinguinul Magelan și-a propus să vadă toată România. A prins drag de țara noastră, iar atunci când Magelan își propune ceva, el face în așa fel încât să-și vadă visul cu ochii. La fel i-a învățat și pe prietenii din Gașca Zurli, să lupte pentru visul lor.

Iată orașele în care Gașca Zurli ajunge în 2020 cu spectacolul #înjurullumii:

PREȚ BILETE

• Categoria 3 - 40 lei

• Categoria 2- 90 lei

• Categoria 1- 150 lei ( posesorii acestei categorii de bilet vor beneficia la finalul spectacolului de acces la întâlnirea specială cu Gașca Zurli )

Biletele s-au pus în vânzare pe www.bilete.ro , www.zurli.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

INFORMAȚII BILETE - call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro​.

Explorăm împreună lumea, descoperim locuri noi, învățăm o mulțime de lucruri despre țări și tradiții, devenim mai curioși, mai buni, mai luptători. Pentru noi și visul nostru.

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulţi si copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.

Accesul minorilor (0-18 ani) în locatia evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!

Prin cumpărarea unui bilet Participantul se obligă să respecte regulile de participare și acces la spectacol disponibil pe www.zurli.ro.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE