Teatru

Teatrul Zurli, de pe Lipscani continuă și în 2023!

În 29 ianuarie și 19 februarie vă așteptăm la Povestea Mascotelor Zurli, un spectacol pentru cei mici, mămici, tătici și bunici!

,,Mi-am dorit foarte tare ca în perioada în care Gașca Zurli străbate țara, să existe un format care să îi bucure pe prietenii din București. Și m-am gândit ce ar fi, dacă într-o zi, Păpușile Zurli s-ar transforma în păpuși vii? E un spectacol creat în stilul Zurli, de poveste în poveste. O să vă placă foarte tare!", declară Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Primul spectacol din 2023 este DUMINICĂ, 29 ianuarie, ora 11:00, la Sala Rapsodia din Str. Lipscani, nr. 53, Bucuresti in centrul vechi al capitalei.

Colorăm Strada Lipscani, nr 53, din București și aducem aproape de copii voștri o poveste extrem de simpatică despre generozitate, prietenie. Presărat cu magia Zurli, cu cele mai cunoscute cântecele Zurli și cu energia celor mai vesele mascote: Mascotele Zurli, spectacolul scoate în față două valori extrem de importante: prietenia și generozitatea. Mai mult, copiii învață că atunci când îți dorești ceva foarte tare, dorința se poate adeveri, dacă ai puțină răbdare și o mână de prieteni care să te susțină.

Mascotele Zurli sunt o extensie a fiecărui personaj din Gașca Zurli, create întocmai după chipul și asemănarea lor.

Biletele s-au pus în vânzare în rețeaua bilet.ro și sunt disponibile online pe www.bilet.ro și in punctele de vânzare din rețeaua bilet.ro.

Prețul biletelor începe de la:

  • 50 lei de persoana la categoria 2
  • 80 lei de persoana la categoria 1

Prin participarea la eveniment, Participantul se obligă să respecte Termenii și conditiile de participare și acces la spectacol disponibile pe www.salarapsodia.ro, www.bilet.ro și www.zurli.ro.

Informații suplimentare de participare la spectacole

Un bilet de access este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să dețină un bilet, indiferent de vârstă. Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Biletul permite accesul participanților doar în categoria de preț aferentă zonei menționate pe acesta.

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm să nu întarziați!

Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio și video.

Garantam doar valabilitatea biletelor cumparate prin partenerul de ticketing www.bilet.ro si rețeaua www.bilet.ro.

Detalii și informatii legate de achiziționarea biletelor

BILET.RO (ROYAL TICKETS SRL)

E- mail office@bilet.ro

Telefon +40.725.333.330

Despre Gașca Zurli

Gașca Zurli este cea mai îndrăgită trupă pentru copii, din România. Spectacolele și proiectele pe care le derulează au scop educative, promovând ideea de educație prin joc și joacă. Gașca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, iar succesul de care se bucură se datorează faptului că Mirela, prin spectacolele create, a transformat educaţia formală într-un spectacol magic al imaginaţiei. A reușit, astfel, să ajungă la inimile copiilor și părinților din România, dar și a românilor din diaspora.

Personajele creionate cu atenție și pasiune de Mirela Retegan, fondatoarea brandului Zurli, sunt iubite de toți copiii, fiecare personaj având câte o caracteristică aparte. Spectacolele pe care Gașca Zurli le produce sunt construite având în vedere valorile pe care le promovează: prietenia, empatia, generozitatea, altruismul, corectitudinea.

Cu peste 1,8 milioane de abonați pe YouTube și 300.000 pe facebook, povestea Găștii Zurli crește în fiecare zi, cu fiecare spectacol jucat, cu fiecare zâmbet pus cu grijă și iubire pe fețele micuților spectatori și pe al Părinților.

Gașca Zurli deține un record la bilete vândute - în medie 55.000 de spectatori pe un turneu. A ajuns în sute de oraşe din România, UK, Ungaria, Franța, Belgia, Italia, Republica Moldova, Danemarca, Germania, Austria, Suedia, Spania, Olanda, Scoția, Irlanda. Record de săli sold-out în România şi străinătate. Hit-ul AM O CĂSUŢĂ MICĂ le aparţine, iar cântecele Zurli au sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

Lumea din spectacolele Gașca Zurli este o magică, plină de bucurii și zâmbete, în care valorile umane care stau la baza creșterii și dezvoltării copiilor se regăsesc în orice cântec, spectacol și poveste.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE