Teatru

Teatrul Zurli

Teatrul Zurli este cel mai mare teatru pentru copii din România. A luat ființă în 2007 din dorința Mirelei Retegan, fondatorul Companiei de evenimente Zurli. Cu sute de spectacole la activ, Teatrul Zurli a cucerit inimile micuților spectatori. Jucăm adaptări vesele ale spectacolelor clasice, dar şi poveşti originale. Se cântă, se dansează şi timp de o oră domneşte veselia.

Ce ne deosebeşte de alţi producători de spectacole:

Interactivitatea este cuvântul de ordine în spectacolele noastre. Cei mici sunt parte din scenariu, personajele li se adresează, cooperează cu ei, îi fac pe copii complici în anumite situaţii, cântă şi dansează împreună.

Venim cu magia Teatrului Zurli într-o locație superbă: Hotel Caro, unde jucăm într-un spațiu neconvențional: copiii stau pe pernuţe într-o atmosferă relaxată, firească şi comodă, personajele sunt la un pas de ei, interacţionează direct, totul se transformă într-o joacă generală. Teatrul Zurli, teatru pentru copii, are 18 spectacole – piese originale sau adaptări ale pieselor clasice din folclorul celor mici.

Înaintea fiecărui spectacol ne antrenăm pentru curaj. Animatorii de la Zurli au un program de aproximativ 15 minute, în care copiii evoluează pe scenă – cântă, salută, învaţă să facă reverenţe şi primesc aplauze. Toate personajele negative din piese sunt caraghioase, uşor de învins, uşor de privit şi de înţeles. Pe scenă nu se întâmplă nimic înfricoşător, scopul nostru este să-i ajutăm pe cei mici să identifice caracterele personajelor negative, mai târziu, în societate şi nu să se sperie de nişte apariţii care să le aducă noaptea coşmaruri.

Iată programul pentru perioada următoare: www.zurli.ro/evenimente.

Pretul biletelor:

Preţul unui bilet este de 20 lei/adult şi 10 lei/copil. La noi vin copiii cu vârste cuprinse între 2 şi 9 ani. Orele de spectacol sunt 10:30 şi 12:00, atât sâmbăta cât şi duminica.

Pentru informaţii suplimentare puteţi să ne contactaţi la numărul de telefon 0728.295.810.

Cum vă recomandăm să procedaţi:

Dacă v-am convins să alegeţi Teatrul Zurli, teatru pentru copii, vă rugăm să faceţi o rezervare la adresa de e-mail rezervariteatru@zurli.ro.

Veţi avea rezervate locurile pe scaune pentru adulţi, copiii stau pe pernuţe. Dacă vă răzgândiţi sau a intervenit o problemă , de orice natură, rugămintea noastră este să anunţaţi pe adresa de e-mail rezervariteatru@zurli.ro, pentru a ne ajuta pe noi într-o mai bună administrare a timpului şi locurilor.

Pentru orice alte informații ne puteți contacta la numărul de telefon 0728.295.810, între orele 10:00 – 19:00, Roxana, project manager-ul acestui proiect vă va oferi toate detaliile necesare.

Va asteptam cu drag si veselie cu 15 minute inainte de inceperea spectacolului!

Recomandarea noastră este să ajungeţi cu 15 minute înainte de începerea spectacolului. La ora anunţată de începere a spectacolului, rezervările se anulează. Vă așteptăm cu drag și veselie! Vrem să aducem educația non formală la un alt nivel. Ne propunem să cultivăm gustul copiilor pentru teatru, prin spectacole extreme de bine pregătite.

Dragi părinți, ne bucurăm tare ca îi aduceți pe copii la specatcolele Teatrului Zurli. Pentru ca totul să decurgă perfect și să savurați împreună așa cum se cuvine magia lumii noastre, noi am inventat ZURLICODUL. A fost adoptat deja de mii de părinți din toată România.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE