Spectacole

Zboara, zboara vrajimaturica

Premieră în industria divertismentului din România: Gașca Zurli într-un super show la Sala Palatului.

Pentru prima dată în România, în sala în care doar artiștii cu tradiție și succes la public au curajul să desfășoare spectacole, Gașca Zurli – cel mai mare teatru privat pentru copii – a susținut un spectacol eveniment.

Pe 31 mai, la Sala Palatului, Gașca Zurli a adus, în premieră, o producție sută la sută românească, „Zboară, Zboară, Vrăjimăturică!”, dedicată copiilor între 2 și 10 ani. Un spectacol interactiv în care personajele îi duc pe copii, dar și pe părinți în Regatul Măturilor pentru a o învinge pe Vrăjitoarea Tura-Vura.

Ca fiecare dintre producțiile „Gașca Zurli”, și acest nou spectacol își propune să le povestească celor mici, într-o formă alternativă, prin joc, despre valorile importante ale familiei, despre înțelegere și despre cum poți învinge răul cu puterea faptelor bune și a zâmbetului.

„Ce s-ar întâmpla dacă, pentru o vreme, nicio mătura nu și-ar mai face treaba. Ce-ar fi lumea fără curățenie? Răspunsul îl vom afla pe scena Sălii Palatului unde Gașca Zurli, împreună cu micuții spectatori, vor pune la cale un plan prin care o vor păcăli pe Tura Vura. Ea e vrăjitoarea care nu se spală, nu se piaptănă și nu dorește să trăiască într-o lume veselă, curată și mai ales colorată – simbolul personajelor negative. Noul show îi ajută pe cei mici să înțeleagă mai bine de ce e nevoie de o cameră curată, într-o casă curată, într-o lume în care toate strălucesc”, spune Mirela Retegan, femeia care, prin fenomenul Gașca Zurli, a ridicat dragostea pentru fiica ei la nivel de fenomen național.

Mirela Retegan este și autoarea poveștii „Zboară, Zboară, Vrăjimăturică”, spectacol care va include și un nou cântecel pentru copii. Cântecul se va alătura seriei de hituri din colecția „Am o căsuță mică”.

Distribuţia:

Fetiţa Zurli – Vero Căliman, Clopoţel – Alex Stama, Yuppi – Alexandru Tcaci, Truli – Răzvan Marina, Zdrăngănel – Paul Chichirāu, Tura Vura – Alex Stama, Zâna Bună – Andrea Bartha.

Producția muzicală – Cornel Sorian / Scenografia – Anca Cernea / Regia – Vadim Rusu / Coordonare muzicală – Marius Aștilean

Un spectacol după o idee originală semnată Mirela Retegan. Produs de: Compania de Evenimente Zurli şi Fundația Noua Generație.

http://www.zurli.ro/spectacole/zboara-zboara-vrajimaturica/

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE