Spectacole

Tiribam - tiribum

Tiribam Tiribum este cel mai vesel spectacol pentru copii, care a schimbat tot ceea ce se întâmpla până acum în divertismentul de familie: muzica originala, costumele fascinante, actorii experimentati si conceptul unic al show-ului îi determina pe toti spectatorii sa intre în joc.

Este un spectacol în care şi cei mici şi cei mari sunt invitaţi să cânte, să danseze, să numere, să fie prietenoşi şi politicoşi. Zâna Bună are nevoie de ajutorul copiilor pentru că vrăjitoarea super-aiurită Tura-Vura, de care nu se teme nimeni pentru că nu e monstruoasă, ci doar caraghioasă, încearca să fure distracţia! Are oare vreo şansă?

Atunci când copiii se aliază cu Gaşca Zurli şi scot la bătaie arsenalul de cântece, jocuri, magie şi bună dispoziţie, Tura-Vura descoperă că vrăjile ei nu mai au niciun efect. Povestea este susţinută de cântecele favorite ale copiilor: Are mama o fetiţă, Dacă vesel se trăieşte, Număratoarea, dar şi de cântece noi originale, ritmate, cu text frumos şi uşor de reţinut. Spectacolul este simplu şi uşor de înţeles de cei mici, coregrafiile sunt uşor de imitat, iar mesajul este întotdeauna cu un subtext şi pentru părinţi. Unul dintre marile atuuri ale spectacolului este transformarea personajelor negative în personaje haioase, simpatice, neîndemânatice.

Copiii au nevoie de personaje negative usor de învins cu mintea, usor de corectat cu sufletul. În conceptele Zurli, personajele negative sunt aiurite, zapacite, sparge- oale, încurca-borcane. Intentiile lor rele sunt doar de suprafata. Privirea lor e prietenoasa, vocea poate sa fie calda si actiunile ei pot cel mult sa aduca zîmbetul pe buzele copiilor.​

Caseta tehnică

  • Scenariu – Mirela Retegan;
  • Muzica – Cornel Sorian;
  • Regia – Vadim Rusu
  • Costume & scenografie – Anca Cernea

Fetița Zurli și șoricelul ... Truli ( live din spectacolul "TIRIBAM TIRIBUM" )

Distribuţia: Fetiţa Zurli – Vero Caliman, Clopoţel – Alex Stama, Zâna Bună – Gabi Plopan, Tanti prezentatoarea – Mirela Retegan, Truli – Răzvan Marina, Zdrăngănel – Marius Petrescu Coordonare muzicală – Marius Aştilean

"Tiribam Tiribum" prin ochii mamicilor blogger:

Eu si bebe

Blog asa și așa

Zu -Zuzi

Ea și ea

UrbanKid.ro

Laura Frunza

Zurli

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE