Spectacole

Gașca Zurli prezintă spectacolul "Cinghilinghi"

Gașca Zurli prezintă cel mai nou spectacol marca Zurli, "Cinghilinghi", o producție veselă și plină de culoare. Cele mai iubite personaje din România își fac bagajele și se mută la mare.

Aventura lor începe odată cu încercarea de a-și pregăti bagajele pentru plecarea în vacanța mult visată. Dar mare le este mirarea când nu-și găsesc valizele. Unde să fie, oare? Le-a furat caraghioasa de Tura Vura, pentru că și ea ar vrea să meargă în vacanță!

Prietenii din Gașca Zurli o cheamă în ajutor pe Zâna Bună, ea este sigura care le poate da curaj să o înfrunte pe Tura Vura, pentru a-și recupera valizele.

De unde, de ne-unde apare și vrăjitoarea cu valizele Găștii, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Fetița Zurli, Vrăjimăturica și băieții o înfruntă pe Tura Vura, încercând s-o convingă să vină și ea în vacanță, alături de ei. Însă Tura Vura refuză, fiindcă ea nu poate suferi cântecelul Cinghilinghi, care în limba Zurli înseamnă "te iubesc".

Gașca Zurli reușit să-și recupereze valizele, după o adevărată aventură. Au încercat în fel și chip să o convingă pe Tura Vura să vină în vacanță, cu Gașca. Cea mai caraghioasă vrăjitoare nu s-a lăsat înduplecată de cei 7 prieteni și a sfârșit prin a pleca singură, departe.

Cinghilinghi este un spectacol marca Zurli, dupa o idee originală a Mirelei Retegan, creatorul fenomenului Gașca Zurli.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE