Reguli de participare si access show cu transmisiune live online

Reguli de participare si access
show cu transmisiune live online
"IUTI-prietenul la nevoie se cunoaste"
Gașca Zurli
1. REGULAMENT
Prezentul regulament se aplica pentru evenimentul ONLINE "IUTI-prietenul la nevoie se cunoaste" cu artistul Gașca Zurli desfasurat de COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL transmis live pe platforma https://streamerse.net in data de 25 aprilie 2021 incepand cu ora 18.00, durata o ora, denumit in continuare Producator si defineste regulile pe care fiecare participant la eveniment trebuie sa le respecte, precum si drepturile si obligatiile Participantului.
Prezentul Regulament este o intelegere intre Producator si Participant.
Respectarea acestui REGULAMENT este obligatorie pentru toate persoanele participante la show-urile cu transmisie live ONLINE pe platforma https://streamerse.net, iar in cazul nerespectarii acestuia, Producatorul isi rezerva dreptul de a refuza accesul online a participantilor pe perioada transmisiunii live ONLINE.
Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament atunci cand se impune, iar orice modificare va fi afisata pe platforma de transmisie live https://streamerse.net si pe site-ul www.zurli.ro.
Prin cumpararea unui bilet online, Participantul se obliga sa respecte acest regulament.
2. BILETE, ACCES, PARTICPARE
Accesul la evenimentul "IUTI-prietenul la nevoie se cunoaste" transmis live online pe platforma https://streamerse.net se face pe baza de bilet achizitionat exclusiv online prin intermediul platfomei mentionate. Un bilet online este valabil pentru un singur utilizator (device), iar acestea vor putea fi utilizate doar ulterior primirii unei confirmari din partea platformei.
Biletele sunt disponibile online pe https://streamerse.net cu plata exclusiv cu card bancar.
Pretul unui bilet online (acces la transmisiunea live online) la spectacolul "IUTI-prietenul la nevoie se cunoaste" este in valoare de 20 RON/utilizator (device).
Dupa achizitionarea unui bilet online Participantul va primi pe email-ul personal un link de acces la transmisiunea live online a evenimentului pe platforma https://streamerse.net .
Link-ul de acces va fi disponibil pentru vizualizare pana la data de 09 mai 2021, ora 20.00.
Pentru suport si asistenta tehnica bilete online contactati partenerul nostru din echipa Streamerse pe adresa de e-mail hello@streamerse.net. Biletele cumparate nu pot fi inlocuite pentru a avea acces la un alt eveniment.
Participantul (utilizatorul) creeaza un cont pe platforma https://streamerse.net.
In ziua evenimentului, in data de 25 aprilie 2021, cu aproximativ 30 de minute inainte de ora evenimentului Participantul va primi acces online pe platforma https://streamerse.net pentru vizualizarea show-ului
"IUTI-prietenul la nevoie se cunoaste" cu artistul Gașca Zurli prin transmisiune live.
Modalitati de vizionare
Vizionarea evenimentului pe televizor SMART
Pentru a putea viziona spectacolul pe un televizor SMART, alege una dintre variantele de mai jos.
1. Transmitere eveniment (TV Cast) de pe smartphone sau tableta
a) Inainte de toate, asigura-te ca atat dispozitivul mobil cat si TV-ul Smart sunt conectate la aceeasi retea wireless.
b) Daca esti deja logat in cont, si ai accesat deja evenimentul, du-te direct la punctul e)
c) Intra in contul tau Streamerse din link-ul evenimentului sau prin streamerse.net -> logare - > am deja cont -> introdu adresa de mail si parola -> contul meu -> biletele mele. Pentru aceasta operatiune este necesara folosirea Safari pentru iPhone/iPad si Google Chrome pentru Android.
d) Apasa pe "Urmareste/Urmareste Acum"
e) In coltul din dreapta jos al dispozitivului mobil, trebuie sa apara un simbol in forma unui televizor. Daca acesta nu apare, inseamna ca una sau mai multe dintre conditiile de mai sus nu sunt indeplinite. Daca apare, apasa-l.
f) Din dispozitiv (telefon/tableta), cauta numele TV-ului Smart si selecteaza-l.
g) E foarte posibil ca TV-ul tau sa solicite un cod pentru a porta transmisia. Codul va aparea pe TV si e necesar sa fie adaugat si in fereastra dispozitivului mobil.
h) Dupa ce s-a conectat, apasa pe simbolul de play si bucura-te de eveniment. Nu uita sa te asiguri ca bateria dispozitivului (telefon/tableta) e incarcata.
2. Conectarea la Smart TV printr-un cablu de tip HDMI
Ca alternativa mai exista posibilitate de a conecta laptop-ul direct la TV printr-un cablu HDMI sau alte tipuri de cabluri, in functie de disponibilitati.
a) Dupa conectare, intra pe browser-ul Google Chrome pentru a te loga in cont.
b) Proiectia pe Smart TV se poate face in doua moduri: alegi sa fie acelasi monitor sau
extensia monitorului.
c) Daca e acelasi monitor, in momentul in care deschizi evenimentul, va aparea si pe TV.
d) Daca alegi extensia de monitor, printr-un simplu drag & drop muti fereastra pe TV.
3. Direct din browser-ul Smart TV
Atentie: aceasta varianta functioneaza doar in cadrul televizoarelor performante. Exista si posibilitatea ca transmisia sa nu fie la calitate maxima si va recomandam sa apelati la ea doar in cazul in care primele doua variante nu functioneaza.
a) Deschide browser-ul de Internet al TV-ului Smart. Intra in contul tau folosind link-ul
spectacolului sau prin streamerse.net -> logare -> am deja cont -> introdu adresa de e-mail
si parola -> contul meu -> biletele mele.
b) Click urmareste/urmareste acum.
Este strict interzisa revanzarea de catre cumparatori a biletelor achizitionate din cadrul platformei https://streamerse.net, indiferent ca vanzarea biletelor va avea loc in schimbul aceluiasi pret sau pentru un pret diferit. De asemenea, este strict interzisa transmiterea mai departe a codului de acces primit de cumparator pentru a avea acces la eveniment.
Inregistrarea si/sau difuzarea ulterioara sau simultana a evenimentului de catre participanti este strict interzisa. Orice astfel de acte vor fi considerate incalcari are drepturilor de proprietate intelectuala ale Producatorului, iar persoanele in cauza vor fi raspunzatoare pentru orice prejudicii.
3. PERSOANELE CU DIZABILITATI
Persoanele cu dizabilitati beneficiaza de acces liber la evenimentele din cadrul evenimentului online prin transmisiune live "IUTI-prietenul la nevoie se cunoaste" cu trupa Gașca Zurli prin inscriere prealabila.
Cu scopul de a veni in sprijinul persoanelor cu handicap, astfel cum este reglementat in art. 21 alin. (3)-(4) din Legea nr. 448/2006, pentru evenimentul transmis live online "IUTI-prietenul la nevoie se cunoaste" cu trupa Gașca Zurli , alocam un numar total de 10 invitatii (acces gratuit pentru transmisiunea live onlie a evenimentului).
O invitatie ( acces online) este valabila pentru 1 singur utilizator (device).
Pentru a intra in posesia acestor invitatii (in situatiile prevazute mai sus), va rugam sa ne trimiteti solicitarea dumneavoastra cu minimum 10 zile calendaristice inainte de ziua evenimentului, pe adresa de e-mail: contact@zurli.ro, impreuna cu urmatoarele informatii si documente:
- numele prenume solicitant ( parinte, reprezentant legal)
- certificatul medical/de handicap emis in conditiile legii al minorului din care sa reiasa tipul si gradul handicapului;
In cazul in care nu sunt furnizate aceste date si documentele doveditoare, nu se va putea acorda invitatia.
Producatorul este exonerat de orice raspundere in astfel de cazuri.
4. CAZ FORTA MAJORA
In caz de razboi, revolta, atac terorist, demonstratii, embargo economic, accident, incendiu, dezastru natural, cutremur, inundatie, scurtcircuit major, epidemii, rezolutii oficiale sau alte cazuri ce nu pot prevazute sau nu pot fi controlate de Producator sau de participant, niciuna dintre parti nu este obligata sa respecte obligatiile din prezentul Regulament.
Producatorul nu este raspunzator pentru prejudiciile suferite de participanti, daca acestea sunt urmare a unui caz de forta majora, ce poate fi dovedit prin documente eliberate de autoritatile competente.
5. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Producatorul prelucreaza datele cu caracter personal ale participantilor si insotitorilor astfel:
Categorie de date/Scopul prelucrarii/Temei juridic/Durata/Date de contact:
nume, prenume, adresa de e-mail, domiciliu, numar de telefon/Facilitarea accesului la spectacol/eveniment
pentru persoanele cu dizabilitati/Date privind sanatatea: certificat medical sau de handicap/Executarea contractului si indeplinirea unor obligatii in domeniul protectiei sociale - Art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul nr. 679/2016/5 ani de la finalizarea concertului/evenimentului Art. 6 alin. (1) lit. b si art. 9 alin. (2) lit. b din Regulamentul nr. 679/2016/Imaginea/inregistrari audio-video)/ Mediatizarea evenimentului, inclusiv pentru publicitatea ce va fi facuta pentru evenimente viitoare/Interesul legitim –Art. 6 alin. (1) lit. f din Regulamentul nr. 679/2016 Perioada nelimitata.
Participantii la Eveniment inteleg ca datele cu caracter personal constand in imaginea proprie si voce vor fi colectate astfel si prelucrate in scopul mediatizarii evenimentului, inclusiv pentru publicitatea ce va fi facuta pentru evenimente viitoare.
Producatorul inregistreaza audio-video evenimentele sale pentru a pastra o arhiva a evenimentelor artistice.
Prelucrarea inregistrarilor audio-video si a imaginilor se realizeaza in interesul legitim al Producatorului, fiind avute in vedere si respectate drepturile si libertatile persoanelor vizate, in special ale minorilor.
Producatorul are dreptul de a folosi aceste materiale, de a le publica pe diverse canale (ex. Facebook, Instagram, YouTube, TikTik, site-ul www.zurli.ro) si de a le utiliza in campanii publicitare fara a compensa in vreun fel participantul.
Participantii au urmatoarele drepturi referitoare la protectia datelor: accesul la acestea, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii, dreptul de a se opune prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor si dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere (ANSPDCP).
Prelucrarea acestor date nu se va face in niciun alt scop. Producatorul garanteaza ca a implementat proceduri tehnice si organizatorice pentru protejarea acestor date si ca prelucrarea se va face in mod legal, conform Regulamentului European nr. 679/2016 si legislatiei nationale aplicabile.
Mai multe informatii despre cum prelucram datele cu caracter personal regasiti accesand: www.zurli.ro. De asemenea, puteti adresa cererile dumneavoastra de exercitare a drepturilor contactandu- ne la adresa: contact@zurli.ro.
Va multumim pentru intelegere si va dorim distractie placuta!

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE