REGULAMENTE CONCURSURI

REGULAMENT CONCURS „ZÂMBIM DE ZIUA MONDIALĂ A ÎNGRIJIRII ORALE”

REGULAMENT CONCURS „ZÂMBIM DE ZIUA MONDIALĂ A ÎNGRIJIRII ORALE

ORGANIZAT de către SC COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL

CAMPANIE: „ZÂMBIM DE ZIUA MONDIALĂ A ÎNGRIJIRII ORALE

Art.1. Dispoziții generale.

Prin prezentul act adițional se completează Regulamentul Oficial General al concursurilor organizate de către SC COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL, disponibil în varianta integrală pe https://zurli.ro/.

Art. 2. Organizatorul

SC COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL decide organizarea „ZÂMBIM DE ZIUA MONDIALĂ A ÎNGRIJIRII ORALE” (denumit în cele ce urmează „Concursul” sau ,,Campania”).

Art. 3. Desfășurarea campaniei „ZÂMBIM DE ZIUA MONDIALĂ A ÎNGRIJIRII ORALE”

Campania „ZÂMBIM DE ZIUA MONDIALĂ A ÎNGRIJIRII ORALE” este organizată la nivel național și se desfășoară pe pagina de Facebook Gașca Zurli (https://www.facebook.com/gascazurli) și pe contul de Tik Tok Gașca Zurli (https://www.tiktok.com/@gasca_zurli) în condițiile Regulamentului Oficial al Concursurilor organizate de către SC COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL, disponibil în mod gratuit oricărei persoane care accesează https://zurli.ro/.

Art. 4. Durata campaniei.

Campania se desfășoară în perioada 20.03.2023, ora 10:00 – 26.03.2023 , ora 23:59.

Art. 5. Mecanismul de înscriere a Participantului și de desfășurare a Concursului.

5.1. Pentru a se înscrie în concurs, Participanții trebuie să îndeplinească următoarele condiții adiționale față de cele precizate în Regulamentul Oficial al Concursului General, publicat integral pe https://zurli.ro/.

5.1.1. Campania „ZÂMBIM DE ZIUA MONDIALĂ A ÎNGRIJIRII ORALE” constă în câte o provocare postată pe pagina de Facebook Gașca Zurli (https://www.facebook.com/gascazurli) și pe contul de Tik Tok Gașca Zurli (https://www.tiktok.com/@gasca_zurli), în perioada 20.03.2023 – 26.03.2023.

Participanții se pot înscrie o singură dată în cadrul provocării postate din cadrul Campaniei „ZÂMBIM DE ZIUA MONDIALĂ A ÎNGRIJIRII ORALE” răspunzând la provocarea din postare la secțiunea „comentarii” pe pagina de facebook Gașca Zurli (https://www.facebook.com/gascazurli) și printr-un video (Remix) cu descrierea #Lacalut #LacalutRomania pe contul personal de Tik Tok.

Art. 6. Premiile Campaniei.

6.1 Premiile Campaniei „ZÂMBIM DE ZIUA MONDIALĂ A ÎNGRIJIRII ORALE” sunt în număr de 5 premii pentru 5 câștigători pentru provocarea postată pe pagina de Facebook Gașca Zurli (https://www.facebook.com/gascazurli) și 5 premii pentru 5 câștigători pentru provocarea postată pe contul de Tik Tok Gașca Zurli (https://www.tiktok.com/@gasca_zurli). Premiile campaniei constau în produse Lacalut.

Pentru provocarea postată pe pagina de Facebook Gașca Zurli (https://www.facebook.com/gascazurli) se vor alege câte 5 câștigători.

Pentru provocarea postată pe contul de Tik Tok Gașca Zurli (https://www.tiktok.com/@gasca_zurli) se vor alege câte 5 câștigători.

Premiile provocării postată pe pagina de Facebook Gașca Zurli (https://www.facebook.com/gascazurli) constau în 5 kituri Lacalut ce conțin următoare produse:

· LACALUT® Black&White*75 ml

· LACALUT® BABY 0-2 ani protecție anticarie și zaharuri Set (pastӑ*55 ml + periuţă)

· LACALUT® KIDS 2-6 ani protecție anticarie și zaharuri Set (pastӑ*55 ml + periuţă)

· LACALUT® JUNIOR 6+ ani protecție anticarie și zaharuri*55 ml

· LACALUT® White&Repair*75 ml

· LACALUT® Whitening apă de gură micelară*500 ml

· LACALUT® White periuţӑ dinţi

Premiile provocării postată pe pe contul de Tik Tok Gașca Zurli (https://www.tiktok.com/@gasca_zurli) constau în 5 kituri Lacalut ce conțin următoare produse:

· LACALUT® Black&White*75 ml

· LACALUT® BABY 0-2 ani protecție anticarie și zaharuri Set (pastӑ*55 ml + periuţă)

· LACALUT® KIDS 2-6 ani protecție anticarie și zaharuri Set (pastӑ*55 ml + periuţă)

· LACALUT® JUNIOR 6+ ani protecție anticarie și zaharuri*55 ml

· LACALUT® White&Repair*75 ml

· LACALUT® Whitening apă de gură micelară*500 ml

· LACALUT® White periuţӑ dinţi

6.2 Valoarea totală a premiilor, 10 premii pentru 10 câștigători, este de 1,368.50 LEI.

Valoarea premiilor NU depășește suma de 600 lei și nu implică achitarea impozitului pe premiu de către câștigător.

Art. 7. Desemnarea Câștigătorilor.

7.1. Câștigătorii provocărilor vor fi aleși de către juriul campaniei „ZÂMBIM DE ZIUA MONDIALĂ A ÎNGRIJIRII ORALE”. Juriul campaniei „ZÂMBIM DE ZIUA MONDIALĂ A ÎNGRIJIRII ORALE” va alege câștigătorii provocării postate, din cele mai sincere, originale, creative și emoționante răspunsuri înscrise în secțiunea comentarii pentru contul de facebook și cele mai sincere, originale, creative și emoționante videoclipuri încărcate pe conturile personale de tik tok.

7.2. Juriul fiecărei provocări postate pe pagina de Facebook Gașca Zurli (https://www.facebook.com/gascazurli) și pe contul de Tik Tok Gașca Zurli (https://www.tiktok.com/@gasca_zurli):

● Mirela Retegan - General Manager.

● Ana Brezeanu – Director Vânzări.

● Elena Săvulescu – Sales Manager Jr.

7.3. Câștigătorii fiecărei provocări postate vor fi anunțați în data de 27 martie 2023 pe pagina de Facebook Gașca Zurli (https://www.facebook.com/gascazurli), în mod public, în secțiunea comentarii a provocării la care au participat și pe contul de Tik Tok Gașca Zurli (https://www.tiktok.com/@gasca_zurli) în mod public, în secțiunea comentarii a provocării la care au participat și în privat, în secțiunea mesaje.

7.4. Pentru a intra în posesia premiului, un câștigător trebuie să trimită un email la

contact@zurli.ro cu următoarele informații:

● Denumirea campaniei: „ZÂMBIM DE ZIUA MONDIALĂ A ÎNGRIJIRII ORALE”

● Numele si prenumele câștigătorului

● Adresa completă de livrare a premiului

● Număr de telefon de contact câștigător

Premiile vor fi transmise prin serviciul de curierat rapid de către ZDROVIT ROMANIA SRL, cu sediul în București, Sector 1, STR. Sevastopol, NR.13-17, AP.404, încrisă la Registrul Comertului din Bucuresti cu nr. J40/11061/2004, cod unic de înregistrare RO16585750 în termen de 14 zile de la data transmiterii datelor de identificare ale câștigătorului pe email la contact@zurli.ro. Primirea premiului de către câștigător prin curierat rapid nu implică costuri suplimentare pentru câștigător, acestea fiind suportate de către expeditor.

Art. 8. Condiții specifice pentru validarea, acordarea și revendicarea premiilor.

8.1. Organizatorul nu va acorda contravaloarea niciunui Premiu în bani.

8.2. În cazul refuzului unui Câștigător de a beneficia de Premiu (prin refuzul unui Câștigător însemnând ca respectivul Câștigător nu dorește să intre în posesia premiului, iar refuzul este manifestat expres și neechivoc) sau în cazul imposibilității validării sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a Premiului, fără nicio despăgubire din partea Organizatorului.

Art. 09. Prelucrarea datelor cu caracter personal

9.1. Datele cu caracter personal pe care Participantul le pune la dispoziția Organizatorului nu vor fi stocate în evidențele Organizatorului, acesta asigurându-se că respectă normativele europene și naționale în materia protecției datelor cu caracter personal.

9.2. Datele cu caracter personal sunt solicitate strict în scopul înscrierii la Campanie și validării Câștigătorului, precum și pentru punerea la dispoziția acestuia a Premiului, urmând ca ulterior acestea să fie șterse din evidentele SC COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI.

Art. 10. Dispoziții finale. 10.1.Regulamentul Concursului este disponibil spre consultare pe site-ul https://zurli.ro/ pe toata perioada de desfășurare a Concursului.

10.2. Participarea la Campanie implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului Regulament și a anexelor acestuia.

10.4. Toate celelalte prevederi din Regulamentul Oficial al concursurilor organizate de către SC COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI rămân în continuare, în mod neschimbat, în vigoare.

10.5.Prezentul act adițional a fost întocmit în data de 16 martie 2023.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE