REGULAMENTE CONCURSURI

Regulament concurs Povestea Mâinilor Murdare

ACT ADIŢIONAL NR. 304/26.08.2020

LA REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSURILOR

ORGANIZAT DE CĂTRE COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI

Art. 1. Prin prezentul act adiţional se completează Regulamentul Oficial General al concursurilor organizate de către Compania de Evenimente Zurli SRL si disponibil in varianta integrala pe www.zurli.ro.

Art. 2. COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL, cu sediul in Bucuresti, strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, J40/5236/22.04.2009, RO25472246, cont bancar RO23BTRL04101202S11300XX, deschis la Banca Transilvania, reprezentata prin dna Mirela Retegan in calitate de Director General, decide organizarea concursului “Povestea Mâinilor Murdare” va avea loc în perioada 26.08.2020 ora 08.00 – 26.08.2020 ora 12.00, pe pagina de Facebook Gasca Zurli, https://www.facebook.com/gascazurli/

Art. 3. Pentru a se înscrie în concurs, participanţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii adiţionale faţă de cele precizate în Regulamentul Oficial de Concurs General, publicat integral pe www.zurli.ro:

1. Participantii se pot inscrie o singura data in concurs.

2. Să dea,, like” paginii de Facebook Gasca Zurli.

3. Sa incarce la sectiunea comentarii din cadrul postarii de concurs o fotografie cu columul 6 din seria de cărți Povestile Zurli - Povestea Mâinilor Murdare, achiziționată de la chioșcurile de ziare din România.

Art 4. În cadrul concursului se acorda drept premiu pentru fiecare participant care incarca o fotografie validă la comentarii in intervalul orar mentionat la articolul 3, o intâlnire online cu personajul Buldubuc din Gașca Zurli, cu durata de 30 de minute, ce va avea loc prin intermediul aplicatiei online Zoom.

Art. 5. Condiţii specifice pentru validarea, acordarea şi revendicarea premiilor: Nu se poate acorda contravaloarea premiului în bani. În cazul refuzului câştigătorului de a beneficia de premiu (prin refuzul unui câştigător însemnând că respectivul câştigător nu doreşte să între în posesia premiului, iar refuzul este manifestat expres şi neechivoc), sau în cazul imposibilităţii validării sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, fără nicio despăgubire din partea Organizatorului.

Art 6. Întâlnirea va avea loc in mediul online, prin intermediul aplicatiei ZOOM, pe care castigatorul se obliga sa o instaleze, astfel incat personajul din Gasca Zurli sa poata intra in contact cu castigatorul. Durata intalnirii online este de de maxim 30 de minute și este realizata de personajul Buldubuc din Gașca Zurli, in functie de disponibilitate. Intalnirea va avea loc la o ora stabilita de comun acord, în funcție de disponibilitatea artistului.

Art. 7. Modalitatea de atribuire a premiului: câștigătorii vor fi alesi in data de 26 august 2020, ora 12.00 de catre juriul Zurli. Juriul este format din Mirela Retegan - General Manager, Amalia Astilean - Director Executiv si Roxana Nicu - Director Marketing. Juriul va desemna castigatori toti participanții care înscriu o fotografie validă la comentarii, pe pagina de facebook Gasca Zurli, in intervalul orar mentionat in articolul 3.

Art 8. Câştigătorii vor fi anunţati pe pagina de Facebook Gasca Zurli, in data de 26 august 2020, la ora 13.00. Castigatorii sunt obligati sa ne trimita in maximum 24 de ore de la anuntarea acestuia pe pagina de Facebook Gasca Zurli, un e-mail la contact@zurli.ro cu datele de contact , impreuna cu mentiunea Câștigător concurs “Povestea Mâinilor Murdare” .

Organizatorul isi rezerva dreptul de a solicita informatii suplimentare in cazul in care nu exista suficiente detalii pentru realizarea intrevederii online cu castigatorul.

Datele cu caracter personal ale copilului sunt solicitate strict in scopul validarii castigatorului, urmand ca ulterior acestea sa fie sterse din evidentele Companiei de Evenimente Zurli SRL.

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare pe www.zurli.ro si la sediul organizatorului situat in strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, Bucuresti, pe toata perioada de desfasurare a concursului.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

Art 9. Toate celelalte prevederi din Regulamentul Oficial al concursurilor organizate de către Compania de Evenimente Zurli, rămân în continuare, în mod neschimbat, în vigoare.

Prezentul act adiţional a fost întocmit în data de 26 august 2020 şi va fi adus la cunoştinţă participanţilor pe pagina www.zurli.ro si pe pagina de Facebook cu cel puţin 24 de ore înaintea acestuia sau în limita timpului disponibil.

SC COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE