REGULAMENTE CONCURSURI

Regulament concurs Maratonul Premiilor Zurli - 10 septembrie

ACT ADIŢIONAL NR. 322/10.09.2020

LA REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSURILOR

ORGANIZAT DE CĂTRE COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI

Art. 1. Prin prezentul act adiţional se completează Regulamentul Oficial General al concursurilor organizate de către Compania de Evenimente Zurli SRL si disponibil in varianta integrala pe www.zurli.ro.

Art. 2. COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL, cu sediul in Bucuresti, strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, J40/5236/22.04.2009, RO25472246, cont bancar RO23BTRL04101202S11300XX, deschis la Banca Transilvania, reprezentata prin dna Mirela Retegan in calitate de Director General, decide organizarea concursului “Maratonul Premiilor Zurli - 10 septembrie” va avea loc în perioada 10.09.2020 ora 11.00 – 10.09.2020 ora 20.00, pe pagina de Facebook Gasca Zurli, https://www.facebook.com/gascazurli/

Art. 3. Pentru a se înscrie în concurs, participanţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii adiţionale faţă de cele precizate în Regulamentul Oficial de Concurs General, publicat integral pe www.zurli.ro:

1. Participantii se pot inscrie o singura data in concurs.

2. Să dea,, like” paginii de Facebook Gasca Zurli

3. Sa incarce la sectiunea comentarii din cadrul postarii răspunsul la întrebarea: Când copiii vă întreabă "ce mâncăm azi", voi ce le răspundeți?

Art 4. În cadrul concursului se acorda drept premiu:

1 loc la Întâlnirea Back to School din 12-13 septembrie 2020, ce va avea loc online, pe Zoom

1 x carte de povești Grădinița de legume, de Mirela Retegan

1 x Penar Zurli

Art. 5. Condiţii specifice pentru validarea, acordarea şi revendicarea premiilor: Nu se poate acorda contravaloarea premiului în bani. În cazul refuzului câştigătorului de a beneficia de premiu (prin refuzul unui câştigător însemnând că respectivul câştigător nu doreşte să între în posesia premiului, iar refuzul este manifestat expres şi neechivoc), sau în cazul imposibilităţii validării sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, fără nicio despăgubire din partea Organizatorului.

Art 6. Întâlnirea Back to School va avea loc in mediul online, prin intermediul aplicatiei ZOOM, pe care castigatorul se obliga sa o instaleze, astfel incat personajul din Gasca Zurli sa poata intra in contact cu castigatorul. Durata intalnirii online este de de maxim 60 de minute, în weekendul 12-13 septembrie 2020. Intalnirea va avea loc la o ora stabilita de comun acord, în funcție de disponibilitatea artistului.

Art. 7. Modalitatea de atribuire a premiului: câștigătorul va fi ales in data de 10 septembrie 2020, ora 20.00 de catre juriul Zurli. Juriul este format din Mirela Retegan - General Manager, Amalia Astilean - Director Executiv si Roxana Nicu - Director Marketing. Juriul va desemna castigator un singur participant de pe pagina de Facebook Gasca Zurli.

Art 8. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina de Facebook Gasca Zurli, in data de 10 septembrie 2020, la ora 21.00. Castigatorul este obligat sa ne trimita in maximum 24 de ore de la anuntarea acestuia pe pagina de Facebook Gasca Zurli, un e-mail la contact@zurli.ro cu datele de contact , impreuna cu mentiunea Câștigător concurs “Maratonul Premiilor Zurli, 10 septembrie” .

Organizatorul isi rezerva dreptul de a solicita informatii suplimentare in cazul in care nu exista suficiente detalii pentru realizarea intrevederii online cu castigatorul.

Datele cu caracter personal ale copilului sunt solicitate strict in scopul validarii castigatorului, urmand ca ulterior acestea sa fie sterse din evidentele Companiei de Evenimente Zurli SRL.

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare pe www.zurli.ro si la sediul organizatorului situat in strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, Bucuresti, pe toata perioada de desfasurare a concursului.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

Art 9. Toate celelalte prevederi din Regulamentul Oficial al concursurilor organizate de către Compania de Evenimente Zurli, rămân în continuare, în mod neschimbat, în vigoare.

Prezentul act adiţional a fost întocmit în data de 10 septembrie 2020 şi va fi adus la cunoştinţă participanţilor pe pagina www.zurli.ro si pe pagina de Facebook cu cel puţin 24 de ore înaintea acestuia sau în limita timpului disponibil.

SC COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE