REGULAMENTE CONCURSURI

Regulament concurs ,,Începem toamna cu cadouri"

ACT ADIŢIONAL NR. 46/31.08.2022

LA REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSURILOR

ORGANIZAT DE CĂTRE COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI

Art. 1. Prin prezentul act adiţional se completează Regulamentul Oficial General al concursurilor organizate de către Compania de Evenimente Zurli SRL si disponibil in varianta integrala pe www.zurli.ro.

Art. 2. COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL, cu sediul in Bucuresti, strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, J40/5236/22.04.2009, RO25472246, cont bancar RO23BTRL04101202S11300XX, deschis la Banca Transilvania, reprezentata prin dna Mirela Retegan in calitate de Director General, decide organizarea campaniei ,,Începem toamna cu cadouri", ce va avea loc în perioada 01.09.2022 ora 9.00 – 09.09.2022 ora 20.00, pe pagina de facebook Gasca Zurli - https://www.facebook.com/gascazurli. În cadrul campaniei ,,Începem toamna cu cadouri" se vor posta zilnic întrebări și provocari pe pagina de Facebook Gașca Zurli, în urma cărora se pot castiga premii.

Art. 3. Pentru a se înscrie în concursurile din campanie, participanţii trebuie sa îndeplinească urmatoarele condiţii adiţionale faţă de cele precizate în Regulamentul Oficial de Concurs General, publicat integral pe www.zurli.ro:

1. Participantii se pot inscrie o singura data la toate concursurile din cadrul campaniei.

2. Sa dea ,,follow” paginii de Facebook Gasca Zurli (opțional).

3. Sa incarce la sectiunea comentarii din cadrul postarii de concurs de pe pagina de Facebook Gașca Zurli, din ziua concursului, răspunsul la intrebarea/provocarea zilei. Provocarea zilei va fi anuntata in textul postarii, zilnic, pe pagina de Facebook Gasca Zurli.

Art 4. În cadrul campanie se va acorda zilnic câte un singur premiu pentru Provocarea Zilei.

Fiecare premiu este format dintr-un singur produs marca Zurli si care va fi anuntat, zilnic, în textul fiecărei postări de concurs. Produsele pot fi diferite de la o provocare la alta.

Art. 5. Condiţii specifice pentru validarea, acordarea şi revendicarea premiilor: Nu se poate acorda contravaloarea premiului în bani. În cazul refuzului câştigătorului de a beneficia de premiu (prin refuzul unui câştigător însemnând că respectivul câştigător nu doreşte să între în posesia premiului, iar refuzul este manifestat expres şi neechivoc), sau în cazul imposibilităţii validării sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, fără nicio despăgubire din partea Organizatorului.

Art. 6. Modalitatea de atribuire a premiilor: zilnic la ora 20.00 va fi ales un singur castigator, de catre juriul Zurli. Juriul este format din Mirela Retegan - General Manager, Amalia Ursache- Director Executiv si Roxana Nicu - Director Marketing. Juriul va desemna un singur castigator la fiecare concurs din campanie, dintre participanții care înscriu un raspuns valid la comentarii, la postarea de concurs de pe pagina de facebook Gasca Zurli. Cele mai originale, amuzante, emoționante, creative raspunsuri vor fi premiate de Juriu.

Art 8. Câștigătorul fiecărui concurs din cadrul campaniei va fi anunţat in textul postarii de concurs la care acesta s-a înscris si la comentarii, in ziua concursului, la ora 20.00. Fiecare castigator este obligat sa trimita in maximum 24 de ore de la anuntarea acestuia pe pagina de Facebook Gasca Zurli, un e-mail la contact@zurli.ro cu datele de contact (nume, prenume, adresa de livrare, numar telefon), impreuna cu mentiunea Câștigător concurs ,,Începem toamna cu cadouri" și data la care a participat .

Datele cu caracter personal sunt solicitate strict in scopul validarii castigatorului, urmand ca ulterior acestea sa fie sterse din evidentele Companiei de Evenimente Zurli SRL.

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare pe www.zurli.ro si la sediul organizatorului situat in strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, Bucuresti, pe toata perioada de desfasurare a concursului.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

Art 9. Toate celelalte prevederi din Regulamentul Oficial al concursurilor organizate de către Compania de Evenimente Zurli, rămân în continuare, în mod neschimbat, în vigoare.

Prezentul act adiţional a fost întocmit în data de 31 august 2022 şi va fi adus la cunoştinţă participanţilor pe pagina www.zurli.ro si pe pagina de Facebook cu cel puţin 24 de ore înaintea acestuia sau în limita timpului disponibil.

SC COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE