REGULAMENTE CONCURSURI

Regulament concurs Ghici Ghicitoarea Zurli 4 iunie

ACT ADIŢIONAL NR. 301/04.06.2020

LA REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSURILOR

ORGANIZAT DE CĂTRE COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI

Art. 1. Prin prezentul act adiţional se completează Regulamentul Oficial General al concursurilor organizate de către Compania de Evenimente Zurli SRL si disponibil in varianta integrala pe www.zurli.ro

Art. 2. COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL, cu sediul in Bucuresti, strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, J40/5236/22.04.2009, RO25472246, cont bancar RO23BTRL04101202S11300XX, deschis la Banca Transilvania, reprezentata prin dna Mirela Retegan in calitate de Director General, decide organizarea concursului “Ghici Ghicitoarea Zurli, 04 iunie " va avea loc în perioada 04.06.2020 ora 19.00 – 04.06.2020 ora 20.00, pe pagina de Facebook Gasca Zurli: https://www.facebook.com/gascazurli/, in timpul transmisiunii live - Acasă cu Zurli, episodul 57.

Art. 3. Pentru a se înscrie în concurs, participanţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii adiţionale faţă de cele precizate în Regulamentul Oficial de Concurs General, publicat integral pe www.zurli.ro:

1. Participantii se pot inscrie o singura data in concurs.

2. Să dea,, like” paginii de Facebook Gasca Zurli

3. Sa incarce la sectiunea comentarii din cadrul postarii de concurs ( a live-ului de pe pagina Gașca Zurli ) raspunsul la intrebarea ghicitorilor spuse de personajul sau personajele Zurli. De-a lungul emisiunii se va pune 1 ghicitoare.

Art. 4. În cadrul concursului se va acorda un singur premiu. Premiile constau in:

1 x Papusa Fetita Zurli

Art. 5. Condiţii specifice pentru validarea, acordarea şi revendicarea premiului: Nu se poate acorda contravaloarea premiului în bani. În cazul refuzului câştigătorului de a beneficia de premiu (prin refuzul unui câştigător însemnând că respectivul câştigător nu doreşte să între în posesia premiului, iar refuzul este manifestat expres şi neechivoc), sau în cazul imposibilităţii validării sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, fără nicio despăgubire din partea Organizatorului.

Art. 6. Modalitatea de atribuire a premiului: câștigătorul va fi ales in data de 04 iunie 2020, în intervalul 19.00 - 21.00, de catre juriul Zurli. Juriul este format din Mirela Retegan - General Manager, Amalia Astilean - Director Executiv si Roxana Nicu - Director Marketing. Juriul va alege câte un singur castigator pentru fiecare ghicitoare spusa de personaje, de pe pagina de facebook Gasca Zurli.

Primul raspuns corect incarcat in sectiunea comentarii a textului de concurs de catre un participant va fi desemnat castigator de catre juriul Zurli. Verificarea răspunsurilor se va efectua la finalul transmisiunii online. Primul răspuns corect valid va fi primul comentariu care apare în urma reluarii transmisiunii, in ordinea în care acestea apar publicate în secțiunea comentarii, de pe pagina de Facebook Gașca Zurli.

Art 7. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina de Facebook Gasca Zurli, in data de 04 iunie 2020. Castigatorii sunt obligati sa ne trimita in maximum 24 de ore de la anuntarea acestora pe pagina de Facebook Gasca Zurli, un e-mail la contact@zurli.ro cu datele de contact ( nume, numar de telefon si adresa ), impreuna cu mentiunea „Câștigător concurs Ghici Ghicitoarea Zurli 04 iunie”.

Art 8. Datele cu caracter personal sunt solicitate strict in scopul validarii castigatorului și expedierii premiului, urmand ca ulterior acestea sa fie sterse din evidentele Companiei de Evenimente Zurli SRL.

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare pe www.zurli.ro si la sediul organizatorului situat in strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, Bucuresti, pe toata perioada de desfasurare a concursului.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

Art 9. Toate celelalte prevederi din Regulamentul Oficial al concursurilor organizate de către Compania de Evenimente Zurli, rămân în continuare, în mod neschimbat, în vigoare.

Prezentul act adiţional a fost întocmit în data de 04 iunie 2020 şi va fi adus la cunoştinţă participanţilor pe pagina www.zurli.ro si pe pagina de Facebook cu cel puţin 24 de ore înaintea acestuia sau în limita timpului disponibil.

SC COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE