REGULAMENTE CONCURSURI

REGULAMENT CONCURS „GHICI, COPILE, CE-I?”

ORGANIZAT de către SC COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL

CAMPANIE: „GHICI, COPILE, CE-I?”

Art.1. Dispoziții generale.

Prin prezentul act adițional se completează Regulamentul Oficial General al concursurilor organizate de către SC COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL, disponibil în varianta integrală pe https://zurli.ro/.

Art. 2. Organizatorul

SC COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL decide organizarea „GHICI, COPILE, CE-I?” (denumit în cele ce urmează „Concursul” sau ,,Campania”).

Art. 3. Desfășurarea campaniei „GHICI, COPILE, CE-I?”

Campania „GHICI, COPILE, CE-I?” este organizată la nivel național și se desfășoară pe pagina de Facebook Gașca Zurli (https://www.facebook.com/gascazurli) în condițiile Regulamentului Oficial al Concursurilor organizate de către SC COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL, disponibil în mod gratuit oricărei persoane care accesează https://zurli.ro/.

Art. 4. Durata campaniei.

Campania se desfășoară în perioada 15.03.2023, ora 10:00 – 19.03.2023 , ora 23:59.

Art. 5. Mecanismul de înscriere a Participantului și de desfășurare a Concursului.

5.1. Pentru a se înscrie în concurs, Participanții trebuie să îndeplinească următoarele condiții adiționale față de cele precizate în Regulamentul Oficial al Concursului General, publicat integral pe https://zurli.ro/.

5.1.1. Campania „GHICI, COPILE, CE-I?” constă într-o provocare postată pe pagina de Facebook Gașca Zurli (https://www.facebook.com/gascazurli), în perioada 15.03.2023 – 19.03.2023.

Participanții se pot înscrie o singură dată în cadrul provocării postate din cadrul Campaniei „GHICI, COPILE, CE-I?” răspunzând la ghicitoarea și întrebarea din postare la secțiunea „comentarii”.

Art. 6. Premiile Campaniei.

6.1 Premiile Campaniei „GHICI, COPILE, CE-I?” sunt în număr de 5 premii pentru 5 câștigători. Premiile campaniei constau în produse personalizate Cartoonito.

Pentru provocarea postată se vor alege 5 câștigători.

Premiile provocării constau în 5 kit-uri Cartoonito ce conțin următoarele produse:

o 1 x recipient pentru apă personalizat Cartoonito

o 1 x recipent pentru prânz personalizat Cartoonito

o 1 x tub baloane de săpun Cartoonito

o 1 x tub baloane de săpun BatWheels

o 1 x geantă de plajă BatWheels

o 1 x kit de activități Cartoonito

o 1 x broșură cu stickere BatWheels

o 1 x parasolare BatWheels

o 1 x cutie de microunde personalizată în care vor fi inserate toate elementele enumerate mai sus

o 1 x scrisoare personalizată.

6.2 Valoarea totală a premiilor, 5 premii pentru 5 câștigători, este de 1,648 lei.

Valoarea premiilor NU depășește suma de 600 lei și nu implică achitarea impozitului pe premiu de către câștigător.

Art. 7. Desemnarea Câștigătorilor.

7.1. Câștigătorii provocării vor fi aleși de către juriul campaniei „GHICI, COPILE, CE-I?” Juriul campaniei „GHICI, COPILE, CE-I?” va alege câștigătorii provocării postate, din cele mai sincere, originale, creative și emoționante răspunsuri înscrise în secțiunea comentarii.

7.3. Juriul fiecărei provocări postate pe pagina de Facebook Gașca Zurli (https://www.facebook.com/gascazurli)

● Mirela Retegan - General Manager.

● Ana Brezeanu – Director Vânzări.

● Elena Săvulescu – Sales Manager Jr.

7.2. Câștigătorii provocării postate pe pagina de Facebook Gașca Zurli (https://www.facebook.com/gascazurli) vor fi anunțați în data de 20 martie 2023, în mod public, în secțiunea comentarii a provocării la care au participat.

7.4. Pentru a intra în posesia premiului, un câștigător trebuie să trimită un email la

contact@zurli.ro cu următoarele informații:

● Denumirea campaniei: „GHICI, COPILE, CE-I?”

● Numele si prenumele câștigătorului

● Adresa completă de livrare a premiului

● Număr de telefon de contact câștigător

Premiile vor fi transmise prin serviciul de curierat rapid de către SC Free Communication SRL, cu sediul in Str. Brasov nr. 16, sector 6, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub nr J40/162/2002, avand CUI RO14385500 în termen de 14 zile de la data transmiterii datelor de identificare ale câștigătorului pe email la contact@zurli.ro. Primirea premiului de către câștigător prin curierat rapid nu implică costuri suplimentare pentru câștigător, acestea fiind suportate de către expeditor.

Art. 8. Condiții specifice pentru validarea, acordarea și revendicarea premiilor.

8.1. Organizatorul nu va acorda contravaloarea niciunui Premiu în bani.

8.2. În cazul refuzului unui Câștigător de a beneficia de Premiu (prin refuzul unui Câștigător însemnând ca respectivul Câștigător nu dorește să intre în posesia premiului, iar refuzul este manifestat expres și neechivoc) sau în cazul imposibilității validării sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a Premiului, fără nicio despăgubire din partea Organizatorului.

Art. 09. Prelucrarea datelor cu caracter personal

9.1. Datele cu caracter personal pe care Participantul le pune la dispoziția Organizatorului nu vor fi stocate în evidențele Organizatorului, acesta asigurându-se că respectă normativele europene și naționale în materia protecției datelor cu caracter personal.

9.2. Datele cu caracter personal sunt solicitate strict în scopul înscrierii la Campanie și validării Câștigătorului, precum și pentru punerea la dispoziția acestuia a Premiului, urmând ca ulterior acestea să fie șterse din evidentele SC COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI.

Art. 10. Dispoziții finale. 10.1.Regulamentul Concursului este disponibil spre consultare pe site-ul https://zurli.ro/ pe toata perioada de desfășurare a Concursului.

10.2. Participarea la Campanie implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului Regulament și a anexelor acestuia.

10.4. Toate celelalte prevederi din Regulamentul Oficial al concursurilor organizate de către SC COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI rămân în continuare, în mod neschimbat, în vigoare.

10.5.Prezentul act adițional a fost întocmit în data de 13 martie 2023.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE