REGULAMENTE CONCURSURI

Regulament concurs Farfuria lui Șervețel

ACT ADIŢIONAL NR. 337/23.09.2020

LA REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSURILOR

ORGANIZAT DE CĂTRE COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI

Art. 1. Prin prezentul act adiţional se completează Regulamentul Oficial General al concursurilor organizate de către Compania de Evenimente Zurli SRL si disponibil in varianta integrala pe www.zurli.ro.

Art. 2. COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL, cu sediul in Bucuresti, strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, J40/5236/22.04.2009, RO25472246, cont bancar RO23BTRL04101202S11300XX, deschis la Banca Transilvania, reprezentata prin dna Mirela Retegan in calitate de Director General, decide organizarea concursului “Farfuria lui Șervețel”, ce va avea loc în perioada 23.09.2020 ora 20.00 – 09.10.2020 ora 20.00, pe pagina de Facebook Gasca Zurli, https://www.facebook.com/gascazurli/, in decursul a 6 ediții din cadrul emisiunii online – Matinalul Zurli.

Art. 3. Pentru a se înscrie în concurs, participanţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii adiţionale faţă de cele precizate în Regulamentul Oficial de Concurs General, publicat integral pe www.zurli.ro:

1. Participantii se pot inscrie o singura data in concurs.

2. Să dea ,,like/follow” paginii de Facebook Gasca Zurli

3. Să încarce în secțiunea comentarii a postării de concurs o fotografie reprezentând un preparat creativ realizat din Cremwurști Caroli Duo Pack cu 80% carne din piept pui.

4. Participantul trebuie să menționeze în comentariu #FarfurialuiȘervețel, iar în realizarea preparatului trebuie să folosească produsul menționat - Cremwursti duo-pack cu 80% carne din piept de pui. În fotografia încărcată la comentarii de către participant, este necesar ca ambalajul produsului Cremwursti duo-pack cu 80% carne din piept de pui să apară, pentru a fi considerat valid.

Art 4. În cadrul concursului se vor acorda un număr total de 6 premii, câte 1 premiu pentru fiecare din următoarele ediții din emisiunea online Matinalul Zurli:

  • 23 septembrie
  • 25 septembrie
  • 30 septembrie
  • 02 octombrie
  • 07 octombrie
  • 09 octombrie

Pentru fiecare ediție menționată anterior se va acorda 1 (unul ) singur premiu, ce constă în:

Art 5. Valoarea unui premiu este de 1.399,98 ron, astfel achitarea contravalorii impozitului pe premiu aferent se va face în conformitate cu reglementărilor în vigoare. Valoarea totală a premiilor este de 8399,92 ron.

Art. 6. Condiţii specifice pentru validarea, acordarea şi revendicarea premiilor: Nu se poate acorda contravaloarea premiului în bani. În cazul refuzului câştigătorului de a beneficia de premiu (prin refuzul unui câştigător însemnând că respectivul câştigător nu doreşte să între în posesia premiului, iar refuzul este manifestat expres şi neechivoc), sau în cazul imposibilităţii validării sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, fără nicio despăgubire din partea Organizatorului.

Art. 7. Modalitatea de atribuire a premiilor: câștigătorii vor fi alesi in intervalul 24 septembrie 2020, ora 21.00 – 10 octombrie ora 21.00, de catre juriul Zurli, fiecare castigătorii urmand a fi anuntat în postarea de concurs aferenta fiecarei editii a emisiunii online Matinalul Zurli, in care se desfasoara concursul .

Juriul este format din Mirela Retegan - General Manager, Amalia Astilean - Director Executiv si Roxana Nicu - Director Marketing. Juriul va desemna castigator un singur participant pentru fiecare din cele 6 ediții, de pe pagina de Facebook Gasca Zurli. Cel mai creativ/original/inovativ comentariu încărcat la postarea de concurs, care îdeplinește toate codițiile de participare mentionate în art 3, va fi desemnat câștigător pentru fiecare din cele 6 ediții.

Art 8. Câştigătorii vor fi anunţati pe pagina de Facebook Gasca Zurli, in datele: 25 septembrie, 30 septembrie, 02 octombrie, 07 octombrie, 09 octombrie, 11 octombrie 2020, la ora 08.00, atât în postarile de concurs, cât și în timpul transmisiunilor live ale emisiunii Matinalul Zurli ce se va difuza pe pagina de facebook Gașca Zurli, în zilele sus mentionate.

Castigatorii este obligati sa ne trimita in maximum 24 de ore de la anuntarea acestora pe pagina de Facebook Gasca Zurli, un e-mail la contact@zurli.ro cu datele de contact , impreuna cu mentiunea Câștigător concurs “Farfuria lui Șervețel”. Expedierea premiului către câștigător se va realiza în termen de maximum 30 de zile de la confirmarea primirii datelor necesare expedierii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a solicita informatii suplimentare in cazul in care nu exista suficiente detalii pentru expedierea premiului.

Datele cu caracter personal sunt solicitate strict in scopul validarii castigatorului și expedierii premiului, urmand ca ulterior acestea sa fie sterse din evidentele Companiei de Evenimente Zurli SRL.

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare pe www.zurli.ro si la sediul organizatorului situat in strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, Bucuresti, pe toata perioada de desfasurare a concursului.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

Art 9. Toate celelalte prevederi din Regulamentul Oficial al concursurilor organizate de către Compania de Evenimente Zurli, rămân în continuare, în mod neschimbat, în vigoare.

Prezentul act adiţional a fost întocmit în data de 23 septembrie 2020 şi va fi adus la cunoştinţă participanţilor pe pagina www.zurli.ro si pe pagina de Facebook cu cel puţin 24 de ore înaintea acestuia sau în limita timpului disponibil.

SC COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL

calendar

Gașca Zurli Show @ Family Fest Island

BUCUREȘTI, 03.10.2020, ora 11:00

cumpara bilete
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE