REGULAMENTE CONCURSURI

Regulament concurs Desenul animat preferat de la Boomerang - Mr.Bean

ACT ADIŢIONAL NR. 382/06.11.2020

LA REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSURILOR

ORGANIZAT DE CĂTRE COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI

Art. 1. Prin prezentul act adiţional se completează Regulamentul Oficial General al concursurilor organizate de către Compania de Evenimente Zurli SRL si disponibil in varianta integrala pe www.zurli.ro.

Art. 2. COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL, cu sediul in Bucuresti, strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, J40/5236/22.04.2009, RO25472246, cont bancar RO23BTRL04101202S11300XX, deschis la Banca Transilvania, reprezentata prin dna Mirela Retegan in calitate de Director General, decide organizarea concursului “Desenul animat preferat de la Boomerang - Mr. Bean” va avea loc în perioada 06.11.2020 ora 16.00 – 10.11.2020 ora 20.00, pe pagina de Facebook Gasca Zurli, https://www.facebook.com/gascazurli/

Art. 3. Pentru a se înscrie în concurs, participanţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii adiţionale faţă de cele precizate în Regulamentul Oficial de Concurs General, publicat integral pe www.zurli.ro:

1. Participantii se pot inscrie o singura data in concurs.

2. Să dea,, like” paginii de Facebook Gasca Zurli.

3. Sa incarce la sectiunea comentarii din cadrul postarii de concurs raspunsul la intrebarea - Care este personajul care v-a impresionat cel mai și cel mai tare din Mr.Bean? si sa dea tag in comentarii la 2 (doi) prieteni.

Art 4. În cadrul concursului se vor acorda 10 (zece) premii. Fiecare premiu consta intr-o intalnire pe Zoom cu personaje din Gasca Zurli si o jucarie de plus, la alegere, Catelusul Tashu/Catelusa Tasha. Intalnirea cu personajele din Gasca Zurli, cu durata de maximum 60 de minute, va avea loc prin intermediul aplicatiei online Zoom.

Art. 5. Condiţii specifice pentru validarea, acordarea şi revendicarea premiilor: Nu se poate acorda contravaloarea premiului în bani. În cazul refuzului câştigătorului de a beneficia de premiu (prin refuzul unui câştigător însemnând că respectivul câştigător nu doreşte să între în posesia premiului, iar refuzul este manifestat expres şi neechivoc), sau în cazul imposibilităţii validării sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, fără nicio despăgubire din partea Organizatorului.

Art 6. Întâlnirea va avea loc in mediul online, prin intermediul aplicatiei ZOOM, pe care castigatorul (fiecare castigator) se obliga sa o instaleze, astfel incat personajele din Gasca Zurli sa poata intra in contact cu acesta. Durata intalnirii online este de de maxim 60 de minute și este realizata de personaje din Gașca Zurli, in functie de disponibilitate. Intalnirea va avea loc la o ora stabilita de comun acord, în funcție de disponibilitatea artistului.

Art. 7. Modalitatea de atribuire a premiului: câștigătorii vor fi alesi in data de 10 noiembrie 2020, ora 20.00 de catre juriul Zurli. Juriul este format din Mirela Retegan - General Manager, Amalia Astilean - Director Executiv si Roxana Nicu - Director Marketing. Juriul va desemna castigatori participanții care înscriu un raspuns valid la comentarii, pe pagina de facebook Gasca Zurli. Cele mai originale/interesante/haioase 10 raspunsuri vor fi premiate de Juriu.

Art 8. Câştigătorii vor fi anunţati pe pagina de Facebook Gasca Zurli, in data de 10 noiembrie 2020, la ora 21.00. Castigatorii sunt obligati sa ne trimita in maximum 24 de ore de la anuntarea acestuia pe pagina de Facebook Gasca Zurli, un e-mail la contact@zurli.ro cu datele de contact , impreuna cu mentiunea Câștigător concurs “Desenul animat preferat de la Boomerang - Mr. Bean” .

Organizatorul isi rezerva dreptul de a solicita informatii suplimentare in cazul in care nu exista suficiente detalii pentru realizarea intrevederii online cu castigatorul.

Datele cu caracter personal ale copilului sunt solicitate strict in scopul validarii castigatorului, urmand ca ulterior acestea sa fie sterse din evidentele Companiei de Evenimente Zurli SRL.

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare pe www.zurli.ro si la sediul organizatorului situat in strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, Bucuresti, pe toata perioada de desfasurare a concursului.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

Art 9. Toate celelalte prevederi din Regulamentul Oficial al concursurilor organizate de către Compania de Evenimente Zurli, rămân în continuare, în mod neschimbat, în vigoare.

Prezentul act adiţional a fost întocmit în data de 06 noiembrie 2020 şi va fi adus la cunoştinţă participanţilor pe pagina www.zurli.ro si pe pagina de Facebook cu cel puţin 24 de ore înaintea acestuia sau în limita timpului disponibil.

SC COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE