REGULAMENTE CONCURSURI

Regulament concurs Desenează Văcuța Fulga

Regulament concurs

ACT ADIŢIONAL NR. 231/27.04.2020

LA REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSURILOR

ORGANIZAT DE CĂTRE COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI

Art. 1. Prin prezentul act adiţional se completează Regulamentul Oficial General al concursurilor organizate de către Compania de Evenimente Zurli SRL si disponibil in varianta integrala pe www.zurli.ro

Art. 2. COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL, cu sediul in Bucuresti, strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, J40/5236/22.04.2009, RO25472246, cont bancar RO23BTRL04101202S11300XX, deschis la Banca Transilvania, reprezentata prin dna Mirela Retegan in calitate de Director General, decide organizarea concursului “Desenează Văcuța Fulga” ce va avea loc în perioada 27.04.2020 ora 20.00 – 28.04.2020 ora 17.00, pe pagina de Facebook Gasca Zurli https://www.facebook.com/gascazurli/

Art. 3. Pentru a se înscrie în concurs, participanţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii adiţionale faţă de cele precizate în Regulamentul Oficial de Concurs General, publicat integral pe www.zurli.ro:

1. Participantii se pot inscrie o singura data in concurs

2. Să dea,, like” paginii de Facebook Gasca Zurli

3. Sa incarce la sectiunea comentarii din cadrul postarii de concurs o fotografie cu desenul realizat de participant acasa, reprezentand Văcuța Fulga, desenat in viziunea participantului, mentionand pe desen si #acasăcuzurli si #văcuțafulga.

Art. 4. În cadrul concursului se vor acorda 3 (trei) premii. Fiecare premiu consta intr-un pachet format din:

  • 6 cutii de Fulga Lapte UHT 1,5% 1l
  • 6 cutii de Fulga Lapte UHT cu cacao 1,5% 200 ml
  • 6 cutii de Fulga Lapte UHT cu vanilie 1,5% 200 ml

Art. 5. Valoarea totală a premiului nu este mai mare de 600 RON, astfel câştigarea acestuia nu implică achitarea unui impozit pe premiu din partea câştigătorilor.

Art. 6. Condiţii specifice pentru validarea, acordarea şi revendicarea premiilor: Nu se poate acorda contravaloarea premiului în bani. În cazul refuzului câştigătorului de a beneficia de premiu (prin refuzul unui câştigător însemnând că respectivul câştigător nu doreşte să între în posesia premiului, iar refuzul este manifestat expres şi neechivoc), sau în cazul imposibilităţii validării sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, fără nicio despăgubire din partea Organizatorului.

Art. 7. Modalitatea de atribuire a premiului: câștigătorul va fi ales in data de 28 aprilie 2020, ora 17.00 de catre juriul Zurli. Juriul este format din Mirela Retegan - General Manager, Amalia Astilean - Director Executiv si Roxana Nicu - Director Marketing. Juriul va alege un singur castigator de pe pagina de facebook Gasca Zurli pentru fiecare din cele 3 pachete. Cel mai creativ/haios/original raspuns incarcat in sectiunea comentarii a textului de concurs, de catre un participant va fi desemnat castigator de catre juriul Zurli.

Art 8. Câştigătorii vor fi anunţați pe pagina de Facebook Gasca Zurli, in data de 28 aprilie 2020. Castigatorii sunt obligați sa ne trimita in maximum 24 de ore de la anuntarea acestora pe pagina de Facebook Gasca Zurli, un e-mail la contact@zurli.ro cu datele de contact ( nume, numar de telefon si adresa ), impreuna cu mentiunea „Castigator concurs Desenează Văcuța Fulga”. Premiile vor fi expediate câștigătorilor în termen de 30 de zile, începând cu data de 06 mai 2020, de către partenerul SC ALBALACT SA. Produsele premii sunt cu lapte UHT, au termene mai lungi de valabilitate si se pastreaza la temperatura ambientala.SC ALBALACT SA, își asumă întreaga responsabilitate și declară că produsele premii respecta standardele de producție, ambalare și transportare, astfel incat acestea să nu constituie un pericol la adresa sanatatii castigatorilor.

Art 9. Toate celelalte prevederi din Regulamentul Oficial al concursurilor organizate de către Compania de Evenimente Zurli, rămân în continuare, în mod neschimbat, în vigoare.

Prezentul act adiţional a fost întocmit în data de 27 aprilie 2020 şi va fi adus la cunoştinţă participanţilor pe pagina www.zurli.ro si pe pagina de Facebook cu cel puţin 24 de ore înaintea acestuia sau în limita timpului disponibil.

SC COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE