REGULAMENTE CONCURSURI

Regulament concurs Desenează Pinguinul Magelan

Regulament concurs

ACT ADIŢIONAL NR. 225/23.04.2020

LA REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSURILOR

ORGANIZAT DE CĂTRE COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI

Art. 1. Prin prezentul act adiţional se completează Regulamentul Oficial General al concursurilor organizate de către Compania de Evenimente Zurli SRL si disponibil in varianta integrala pe www.zurli.ro

Art. 2. COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL, cu sediul in Bucuresti, strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, J40/5236/22.04.2009, RO25472246, cont bancar RO23BTRL04101202S11300XX, deschis la Banca Transilvania, reprezentata prin dna Mirela Retegan in calitate de Director General, decide organizarea concursului “Desenează Pinguinul Magelan” ce va avea loc în perioada 23.04.2020 ora 20.00 – 24.04.2020 ora 17.00, pe pagina de Facebook Gasca Zurli https://www.facebook.com/gascazurli/

Art. 3. Pentru a se înscrie în concurs, participanţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii adiţionale faţă de cele precizate în Regulamentul Oficial de Concurs General, publicat integral pe www.zurli.ro:

1. Participantii se pot inscrie o singura data in concurs.

2. Să dea,, like” paginii de Facebook Gasca Zurli

3. Sa incarce la sectiunea comentarii din cadrul postarii de concurs o fotografie cu desenul realizat de participant acasa reprezentand Pinguinul Magelan, desenat in viziunea participantului, mentionand pe desen si #acasăcuzurli si #carteazurli

Art. 4. În cadrul concursului se va acorda un singur premiu. Premiul consta intr-un pachet format din:

  • O carte de povești - Gașca Zurli în jurul lumii, de Mirela Retegan
  • O jucărie - Pinguinul Magelan

Art. 5. Valoarea totală a premiului nu este mai mare de 600 RON, astfel câştigarea acestuia nu implică achitarea unui impozit pe premiu din partea câştigătorilor.

Art. 6. Condiţii specifice pentru validarea, acordarea şi revendicarea premiilor: Nu se poate acorda contravaloarea premiului în bani. În cazul refuzului câştigătorului de a beneficia de premiu (prin refuzul unui câştigător însemnând că respectivul câştigător nu doreşte să între în posesia premiului, iar refuzul este manifestat expres şi neechivoc), sau în cazul imposibilităţii validării sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, fără nicio despăgubire din partea Organizatorului.

Art. 7. Modalitatea de atribuire a premiului: câștigătorul va fi ales in data de 24 aprilie 2020, ora 17.00 de catre juriul Zurli. Juriul este format din Mirela Retegan - General Manager, Amalia Astilean - Director Executiv si Roxana Nicu - Director Marketing. Juriul va alege un singur castigator de pe pagina de facebook Gasca Zurli. Cel mai creativ/haios/original raspuns incarcat in sectiunea comentarii a textului de concurs, de catre un participant va fi desemnat castigator de catre juriul Zurli.

Art 8. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina de Facebook Gasca Zurli, in data de 24 aprilie 2020. Castigatorul este obligat sa ne trimita in maximum 24 de ore de la anuntarea acestuia pe pagina de Facebook Gasca Zurli, un e-mail la contact@zurli.ro cu datele de contact ( nume, numar de telefon si adresa ), impreuna cu mentiunea „Castigator concurs Desenează Pinguinul Zurli”.

Art 9. Toate celelalte prevederi din Regulamentul Oficial al concursurilor organizate de către Compania de Evenimente Zurli, rămân în continuare, în mod neschimbat, în vigoare.

Prezentul act adiţional a fost întocmit în data de 23 aprilie 2020 şi va fi adus la cunoştinţă participanţilor pe pagina www.zurli.ro si pe pagina de Facebook cu cel puţin 24 de ore înaintea acestuia sau în limita timpului disponibil.

SC COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE