REGULAMENTE CONCURSURI

Regulament concurs Cine sunt Super Mămicile Zurli?

ACT ADITIONAL NR. 11/14.02.2022

LA REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSURILOR

ORGANIZAT DE CATRE COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI

CAMPANIE: CINE SUNT SUPER MĂMICILE ZURLI?

ORGANIZATOR: COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL

Art. 1. Dispozitii generale.

Prin prezentul act aditional se completeaza Regulamentul Oficial General al concursurilor organizate de catre Compania de Evenimente Zurli SRL, si disponibil in varianta integrala pe www.zurli.ro.

Art. 2. Organizatorul.

COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL, cu sediul in Bucuresti, strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, J40/5236/22.04.2009, RO25472246, cont bancar RO23BTRL04101202S11300XX, deschis la Banca Transilvania, reprezentata prin dna Mirela Retegan in calitate de Director General, decide organizarea concursului “CINE SUNT SUPER MĂMICILE ZURLI?” (denumit in cele ce urmeaza “Concursul” sau “Campania”). ce va avea loc in perioada 15.02.2022 ora 10.00 – 10.03.2022 ora 23.59, pe site-ul www.zurli.ro – https://zurli.ro/concurs/super-mami/

Art. 3. Desfasurarea campaniei “CÂȘTIGĂ O PETRECERE ZURLI LA ZIUA COPILULUI TĂU”.

Campania „CINE SUNT SUPER MĂMICILE ZURLI?” este organizata la nivel national si se desfasoara pe website-ul www.zurli.ro, in conditiile Regulamentului Oficial al Concursurilor organizate de catre COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI S.R.L, disponibil in mod gratuit oricarei persoane care acceseaza pagina oficiala a Organizatorului: https://zurli.ro/regulament.html.

Art. 4. Durata campaniei.

Campania se desfasoara in perioada 15.02.2022, ora 10.00 – 10.02. 2022, ora 23.59.

Art. 5. Mecanismul de inscriere a Participantului si de desfasurare a Concursului.

5.1. Pentru a se inscrie in concurs, Participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii aditionale fata de cele precizate in Regulamentul Oficial de al Concursului General, publicat integral pe www.zurli.ro. – https://zurli.ro/regulament.html

5.1.1. Participantii se pot inscrie o singura data in Cconcurs, prin completarea pe formularului de inscriere disponibil pe site-ul www.zurli.ro. - https://zurli.ro/concurs/super-mami/#inscriere

5.1.2. Participanții trebuie să completeze toate câmpurile din formularul de participare de pe site, conform indicațiilor.

5.1.3. Pentru a se putea inscrie in Campanie, Participantii trebuie sa apese butonul de ,,follow” al paginii de Facebook Gașca Zurli - https://www.facebook.com/gascazurli/ (opțional)

5.1.4.3.De asemenea, Participantii trebuie sa dea follow si paginii de Instagram Gașca Zurli - https://www.instagram.com/gasca_zurli/ (optional)

5.1.5. Nu in ultimul rand, Participantii la Campanie trebuie să dea share concursului pe pagina personala de Facebook (optional)

5.1.6. Participantul poate fi reprezentat numai de o persoana majora (reprezentant legal/ tutore/ parinte), cu domiciliul in orice oras din tara sau din lume.

Art. 6. Premiile Campaniei

6.1.Premiile Concursului constau în 6 kit-uri individuale, câte un kit/premiu pentru fiecare categorie:

PREMII

Cea mai atentă mămică la sănătatea și bunăstarea familiei - „O idee despre sănătate impulsionată de BOIRON”

  • 1 x set complet de analize ce se vor efectua într-o rețea de clinici private cu acoperire națională

Cea mai sportivă mămică

  • 1 x ținută sport în valoare de 500 de lei oferita de Marks&Spencer

Cea mai gospodină mămică

  • 1 x set Fix la Fix by Mirela Retegan, 1 cos de produse Sweeteria, 1 x robot de bucătărie

Cea mai amuzantă mămică

  • 1 x set îngrijire oferit de Farmec + set cărți Astăzi, aici, acum, Astăzi este despre astăzi, Pledoarie pentru mami și tati, Fii de partea mea

Cea mai jucăușă mămică

  • 1 x kit joacă Zurli (set Grădinița de legume, set 4 cărți Jocuri de jucat, 1 joc Roata Zurli, 1 set cornete Zurli, 1 puzzle Gașca Zurli)

Cea mai zen mămică

  • 1 x pachet cu produse Distonoplant (1 x Distonoplant Forte cps + 1 x Distonoplant ceai plic + 1 x Distonoplant Roll-on) + 1 x voucher pentru cumpărături în site, în valoare de 500 lei.

Art. 7. Desemnarea Castigatorilor.

7.1. Juriul Zurli, astfel cum acesta va fi descris in cele ce urmeaza, va alege cate un singur Castigator pentru fiecare din cele 6 categorii mentionate anterior, de pe site-ul www.zurli.ro – https://zurli.ro/concurs/super-mami/concurenti/#concurenti. Cele mai sincere, originale, emotionante rapsunsuri-înscrieri incarcate in sectiunea formularului de participare – https://zurli.ro/concurs/super-mami/#inscriere de catre un Participant, venit în completarea celorlate câmpuri din formularul de participare, va fi desemnat castigator de catre juriul Zurli.

7.2. Castigatorii vorfi anunțați in mod public in data de 12.02.2022, ora 12:00, pe website-ul www.zurli.ro si pe pagina de Facebook a Organizatorului, astfel cum aceasta a fost indicata mai sus, in urma validarii participarii acestora de catre juriul Organizatorului.

7.3. Juriul este format din Mirela Retegan - General Manager, Amalia Astilean - Director Executiv si Roxana Nicu - Director Marketing.

7.4. Pentru a stabili detaliile specifice acordarii Premiilor, Participantii vor fi contactati telefonic/ prin e-mail de personalul Organizatorului.

Art. 8. Conditii specifice pentru validarea, acordarea si revendicarea premiilor.:

8.1. Organizatorul nu va acorda contravaloarea niciunui Premiului in bani.

8.2. In cazul refuzului unui Castigator de a beneficia de Premiu (prin refuzul unui Castigator insemnand ca respectivul Castigator nu doreste sa intre in posesia premiului, iar refuzul este manifestat expres si neechivoc), sau in cazul imposibilitatii validarii sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a Premiului, fara nicio despagubire din partea Organizatorului.

Art. 9. Prelucrarea datelor cu caracter personal

9.1. Datele cu caracter personal pe care Participantul le pune la dispozitia Organizatorului in contextul completarii Formularului de Inscriere afisat pe site sunt prelucrate exclusiv in vederea derularii acestei Campanii si nu vor fi stocate in evidentele Organizatorului, acesta asigurandu-se ca respecta normativele europene si nationale in materia protectiei datelor cu caracter personal.

9.2. Datele cu caracter personal sunt solicitate strict in scopul inscrierii la Campanie si validarii Ccastigatorului, precum si pentru punerea si punerii la dispozitia acestuiae a Premiului, urmand ca ulterior acestea sa fie sterse din evidentele Companiei de Evenimente Zurli SRL.

Art. 10. Dispozitii finale.

10.1.Regulamentul Cconcursului este disponibil spre consultare pe website-ul www.zurli.ro si la sediul organizatorului, situat in strada Intrarea Tudor Stefan, nr. 57, sector 1, Bucuresti, pe toata perioada de desfasurare a Concursului.

10.2. Participarea la acest Concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentei Anexe la Regulamentul Oficial al Concursurilor organizate de Compania de Eveniment Zurli.

10.3. Prezenta Anexa descrie particularitatile de desfasurare a Campaniei „CINE SUNT SUPER MĂMICILE ZURLI?” si se completeaza cu dispozitiile Regulamentului Oficial al Concursurilor, disponibil pe www.zurli.ro.

10.4.Toate celelalte prevederi din Regulamentul Oficial al concursurilor organizate de catre Compania de Evenimente Zurli, raman in continuare, in mod neschimbat, in vigoare.

10.5.Prezentul act aditional a fost intocmit in data de 14 Februarie 2022 si va fi adus la cunostinta Participantilor pe pagina www.zurli.ro si pe pagina de Facebook Gașca Zurli.

COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE