REGULAMENTE CONCURSURI

Regulament concurs Câștigă Gașca Zurli la ziua copilului tău

ACT ADITIONAL NR. 449 /10.09.2021

LA REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSURILOR

ORGANIZAT DE CATRE COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI

CAMPANIE: CÂȘTIGĂ O PETRECERE ZURLI LA ZIUA COPILULUI TĂU

ORGANIZATOR: COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL

Art. 1. Dispozitii generale.

Prin prezentul act aditional se completeaza Regulamentul Oficial General al concursurilor organizate de catre Compania de Evenimente Zurli SRL, si disponibil in varianta integrala pe www.zurli.ro.

Art. 2. Organizatorul.

COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL, cu sediul in Bucuresti, strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, J40/5236/22.04.2009, RO25472246, cont bancar RO23BTRL04101202S11300XX, deschis la Banca Transilvania, reprezentata prin dna Mirela Retegan in calitate de Director General, decide organizarea concursului “CÂȘTIGĂ O PETRECERE ZURLI LA ZIUA COPILULUI TĂU” (denumit in cele ce urmeaza “Concursul” sau “Campania”). ce va avea loc in perioada 01.06.2020 ora 08.00 – 24.06.2020 ora 23.59, pe site-ul www.zurli.ro – https://zurli.ro/concurs/castiga-gasca-zurli/

Art. 3. Desfasurarea campaniei “CÂȘTIGĂ O PETRECERE ZURLI LA ZIUA COPILULUI TĂU”.

Campania „CÂȘTIGĂ O PETRECERE ZURLI LA ZIUA COPILULUI TĂU” este organizata la nivel national si se desfasoara pe website-ul www.zurli.ro, in conditiile Regulamentului Oficial al Concursurilor organizate de catre COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI S.R.L, disponibil in mod gratuit oricarei persoane care acceseaza pagina oficiala a Organizatorului: https://zurli.ro/regulament.html.

Art. 4. Durata campaniei.

Campania se desfasoara in perioada 12.09.2021, ora 08.00 – 11.10. 2021, ora 23.59.

Art. 5. Mecanismul de inscriere a Participantului si de desfasurare a Concursului.

5.1. Pentru a se inscrie in concurs, Participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii aditionale fata de cele precizate in Regulamentul Oficial de al Concursului General, publicat integral pe www.zurli.ro. – https://zurli.ro/regulament.html

5.1.1. Participantii se pot inscrie o singura data in Cconcurs, prin completarea pe formularului de inscriere disponibil pe site-ul www.zurli.ro. - https://zurli.ro/concurs/castiga-gasca-zurli/

5.1.2. Participanții trebuie să completeze toate câmpurile din formularul de participare de pe site, conform indicațiilor.

5.1.3. Pentru a se putea inscrie in Campanie, Participantii trebuie sa apese butonul de ,, follow” al paginii de Facebook Gașca Zurli - https://www.facebook.com/gascazurli/.

5.1.4.3.De asemenea, Participantii trebuie sa dea follow si paginii de Instagram Gașca Zurli - https://www.instagram.com/gasca_zurli/ (optional)

5.1.5. Nu in ultimul rand, Participantii la Campanie vor daSa dea share concursului pe pagina personala de Facebook (optional)

5.1.6. Participantul poate fi reprezentat numai de o persoana majora (reprezentant legal/ tutore/ parinte), cu domiciliul in orice oras din tara sau din lume.

Art. 6. Premiul Campaniei

6.1.Premiul Concursului consta in oportunitatea ca artistul Gasca Zurli să vină la ziua de naștere a copilului pentru care s-a realizat inregistrarea in concurs, oriunde pe teritoriul României, în perioada 01 ianuarie – 31 decembrie 2022.

6.2. Printre activitățile pe care le presupune câștigarea Premiului enumerăm se numara urmatoarele:– participarea artistului Gașca Zurli la petrecerea de ziua de naștere a copilului pentru care s-a realizat înregistrarea în concurs, asigurarea elementului de entertainment (cântece, jocuri, activități de entertainment cu durata de maxim 1 oră), înmânarea unui cadou personalizat pentru sărbătorit.

Art. 7. Desemnarea Castigatorului.

7.1. Juriul Zurli, astfel cum acesta va fi descris in cele ce urmeaza, va alege un singur Castigator de pe site-ul www.zurli.ro – https://zurli.ro/concurs/castiga-gasca-zurli/ . Cel mai sincer, original, emotionant rapsuns CARE ESTE CÂNTECUL PREFERAT AL COPILULUI TĂU? incarcat in sectiunea formularului de participare – https://zurli.ro/concurs/castiga-gasca-zurli/ de catre un Participant, venit în completarea celorlate câmpuri din formularul de participatre, va fi desemnat castigator de catre juriul Zurli.

7.2. Castigatorul va fi anuntat in mod public in data de 12.10.2021, ora 20:00, pe website-ul www.zurli.ro si pe pagina de Facebook a Organizatorului, astfel cum aceasta a fost indicata mai sus, in urma validarii participarii acestuia de catre juriul Organizatorului.

7.3. Juriul este format din Mirela Retegan - General Manager, Amalia Astilean - Director Executiv si Roxana Nicu - Director Marketing.

7.4. Pentru a stabili detaliile specifice acordarii Premiului, Participantul va fi contactat telefonic/ prin e-mail de personalul Organizatorului.

Art. 8. Conditii specifice pentru validarea, acordarea si revendicarea premiilor.:

8.1. Organizatorul nu va acorda contravaloarea Premiului in bani.

8.2. In cazul refuzului Castigatorului de a beneficia de Premiu (prin refuzul unui Castigator insemnand ca respectivul Castigator nu doreste sa intre in posesia premiului, iar refuzul este manifestat expres si neechivoc), sau in cazul imposibilitatii validarii sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a Premiului, fara nicio despagubire din partea Organizatorului.

Art. 9. Reguli specifice de desfasurare a evenimentului „CÂȘTIGĂ O PETRECERE ZURLI LA ZIUA COPILULUI TĂU”:

9.1. Organizatorul va inregistra intreaga activitate reacreativă desfășurată în cadrul Concursului „CÂȘTIGĂ O PETRECERE ZURLI LA ZIUA COPILULUI TĂU”, putand dispune de secventele astfel rezultate in materialele de promovare Gasca Zurli, in interesul legitim al Organizatorului.

9.2. Acordul reprezentantului legal al Ccastigatorului cu privire la inregistrarea evenimentului se prezuma a fi acordat si cu privire la ceilalti participanti, avand in vedere caracterul evenimentului dedicat exclusiv categoriei de varsta a participantilor.

9.3. Participantii si reprezentantii legali ai acestora se obliga sa nu inregistreze, sa nu partajeze sau sa distribuie partial sau total secvente rezultate din inregistrarea evenimentulu ”CÂȘTIGĂ O PETRECERE ZURLI LA ZIUA COPILULUI TĂU”, fara acordul expres al Organizatorului.

Art. 10. Prelucrarea datelor cu caracter personal

10.1. Datele cu caracter personal pe care Participantul le pune la dispozitia Organizatorului in contextul completarii Formularului de Inscriere afisat pe site sunt prelucrate exclusiv in vederea derularii acestei Campanii si nu vor fi stocate in evidentele Organizatorului, acesta asigurandu-se ca respecta normativele europene si nationale in materia protectiei datelor cu caracter personal.

10.2. Datele cu caracter personal sunt solicitate strict in scopul inscrierii la Campanie si validarii Ccastigatorului, precum si pentru punerea si punerii la dispozitia acestuiae a Premiului, urmand ca ulterior acestea sa fie sterse din evidentele Companiei de Evenimente Zurli SRL.

Art. 11. Dispozitii finale.

11.1.Regulamentul Cconcursului este disponibil spre consultare pe website-ul www.zurli.ro si la sediul organizatorului, situat in strada Intrarea Tudor Stefan, nr. 57, sector 1, Bucuresti, pe toata perioada de desfasurare a Cconcursului.

11.2. Participarea la acest Concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentei Anexe la Regulamentul Oficial al Concursurilor organizate de Compania de Eveniment Zurli.

11.3. Prezenta Anexa descrie particularitatile de desfasurare a Campaniei „CÂȘTIGĂ O PETRECERE ZURLI LA ZIUA COPILULUI TĂU” si se completeaza cu dispozitiile Regulamentului Oficial al Concursurilor, disponibil pe www.zurli.ro.

11.4.Toate celelalte prevederi din Regulamentul Oficial al concursurilor organizate de catre Compania de Evenimente Zurli, raman in continuare, in mod neschimbat, in vigoare.

11.5.Prezentul act aditional a fost intocmit in data de 10 Septembrie 2021 si va fi adus la cunostinta Participantilor pe pagina www.zurli.ro si pe pagina de Facebook Gașca Zurli.

COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE