REGULAMENTE CONCURSURI

Regulament concurs -„Câștigă cu Nurio”

ORGANIZAT DE CĂTRE COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI

Articolul 1. Organizatorul. Regulamentul Oficial al Campaniei
1.1. Campania „Câștigă cu Nurio” (denumita in continuare „Campania”) este organizata de COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL, cu sediul in Bucuresti, strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, J40/5236/22.04.2009, RO25472246, cont bancar RO23BTRL04101202S11300XX, deschis la Banca Transilvania, reprezentata prin Dna. Mirela Retegan in calitate de Director General (denumita in continuare „Organizatorul”), în parteneriat cu Nurio.ro - 3V BEAUTY SRL, având CUI RO34784352, cu sediul în Mosnita Noua, Jud. Timis, Str. 733 Camera 1, reprezentată prin dl Tanase Valentin, în calitate de administrator, denumită în continuare Partenerul:

1.2. Campania se deruleaza conform regulilor din prezentul Regulament.

1.3. Participantii la campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial (denumit in continuare „Regulament”), potrivit celor mentionate mai jos.

1.4. Regulamentul este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania, fiind disponibil in mod gratuit oricarei persoane atat on-line pe www.zurli.ro, cat si in baza solicitarii persoanelor interesate, transmisa catre adresa de e-mail contact@zurli.ro sau la adresa postala din Mun. Bucuresti, Sector 1, Strada Intrarea Tudor Stefan nr. 57, pe intreaga durata a Campaniei potrivit celor mentionate in Articolul 3 al prezentului Regulament.

1.5. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment prezentul Regulament, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa publicarea in prealabil a actului aditional modificator. Actul aditional modificator va fi publicat pe Platformele online ante mentionate (in completarea Regulamentului Oficial), urmand a fi in acelasi timp disponibil in mod gratuit oricarei persoane conform procedurilor prevazute la Art. 1.3. de mai sus.

1.6. Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda, inceta si/ sau intrerupe oricand desfasurarea Campaniei, fara nicio obligatie fata de Participanti.

Art. 2. COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL, cu sediul in Bucuresti, strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, J40/5236/22.04.2009, RO25472246, cont bancar RO23BTRL04101202S11300XX, deschis la Banca Transilvania, reprezentata prin dna Mirela Retegan in calitate de Director General, în parteneriat cu Nurio.ro, în calitate de Partener, decide organizarea concursului ,,Câștigă cu Nurio” va avea loc în perioada 02.05.2022 ora 20.00 – 09.05.2022 ora 20.00, pe pagina de facebook Gasca Zurli - https://www.facebook.com/gascazurli.

Art. 3. Pentru a se înscrie în concurs, participantul trebuie să îndeplinească următoarele condiţii adiţionale faţă de cele precizate în Regulamentul Oficial de Concurs General, publicat integral pe www.zurli.ro:

1. Participantii se pot inscrie o singura data in concurs.

2. Să dea,, follow” paginii de Facebook Gasca Zurli

3. Sa incarce la sectiunea comentarii din cadrul postarii de concurs de pe pagina de facebook Gașca Zurli, un screenshot cu produsul pe care v-ar plăcea să îl oferiți celor mici și scrieți-ne de ce credeți că Ii s-ar potrivi acel produs.

Art 4. În cadrul concursului se va acorda un (1) premiu:

• 1 x tableta HUAWEI MatePad 11, FullView 120Hz, Wifi 6, 6GB+128GB, Matte Grey.

Art. 5. Valoarea premiului este de 1.799 ronn, astfel achitarea contravalorii impozitului pe premiu aferent se va face în conformitate cu reglementărilor în vigoare, de către Partenerul campanie, Nurio.ro.

Art 6. Condiţii specifice pentru validarea, acordarea şi revendicarea premiilor: Nu se poate acorda contravaloarea premiului în bani. În cazul refuzului câştigătorului de a beneficia de premiu (prin refuzul unui câştigător însemnând că respectivul câştigător nu doreşte să între în posesia premiului, iar refuzul este manifestat expres şi neechivoc), sau în cazul imposibilităţii validării sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, fără nicio despăgubire din partea Organizatorului.

Art.7. Modalitatea de atribuire a premiilor: câștigătorii vor fi alesi in data de 09.04.2022, ora 20.00 de catre juriul Zurli. Juriul este format din Mirela Retegan - General Manager, Amalia Astilean - Director Executiv si Roxana Nicu - Director Marketing. Juriul va desemna 1 castigator dintre participanții care înscriu un raspuns valid la comentarii, la postarea de concurs de pe pagina de facebook Gasca Zurli. Cel mai original/amuzant/emoționant raspuns va fi premiat de Juriu.

Art 8. Câştigătorul va fi anunţat in textul postarii de concurs si la comentarii, in data de 09 mai 2022, ora 20.00. Castigatorul este obligat sa ne trimita in maximum 24 de ore de la anuntarea acestora pe pagina de Facebook Gasca Zurli, un e-mail la contact@zurli.ro cu datele de contact, impreuna cu mentiunea Câștigător concurs ,,Câștigă cu Nurio” .

Art. 9. Expedierea premiului se va efectua după validarea câștigătorului de către Juriul Zurli și în maxim 10 zile lucrătoare de la anunțarea acestuia pe pagina de facebook Gașca Zurli. Expedierea premiului către câștigătorul ales se va face de către Partener (Nurio.ro), în condiții optime și de siguranță, în termenul enunțat anterior.

Datele cu caracter personal sunt solicitate strict in scopul validarii castigatorului, urmand ca ulterior acestea sa fie sterse din evidentele Companiei de Evenimente Zurli SRL.

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare pe www.zurli.ro si la sediul organizatorului situat in strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, Bucuresti, pe toata perioada de desfasurare a concursului.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

Art 10. Toate celelalte prevederi din Regulamentul Oficial al concursurilor organizate de către Compania de Evenimente Zurli, rămân în continuare, în mod neschimbat, în vigoare.

Prezentul act adiţional a fost întocmit în data de 02 mai 2022 şi va fi adus la cunoştinţă participanţilor pe pagina www.zurli.ro si pe pagina de Facebook cu cel puţin 24 de ore înaintea acestuia sau în limita timpului disponibil.

SC COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE