REGULAMENTE CONCURSURI

Regulament Concurs „Anotimpurile Zurli la Constanța”

ACT ADIŢIONAL NR. 25/25.05.2023

LA REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSURILOR

ORGANIZAT DE CĂTRE COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI

Art. 1. Prin prezentul act adiţional se completează Regulamentul Oficial General al concursurilor organizate de către Compania de Evenimente Zurli SRL si disponibil in varianta integrala pe www.zurli.ro.

Art. 2. COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL, cu sediul in Bucuresti, strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, J40/5236/22.04.2009, RO25472246, cont bancar RO23BTRL04101202S11300XX, deschis la Banca Transilvania, reprezentata prin dna Mirela Retegan in calitate de Director General, decide organizarea concursului, Anotimpurile Zurli la Constanta, pe pagina de Facebook Gasca Zurli. Lasa un comentariu cu raspunsul la intrebarea “Cate anotimpuri are anul si care este preferatul tau?” si poti castiga una din cele trei (3) invitatii pentru 4 persoane la spectacolul Anotimpurile Zurli care va avea loc în 27.05.2023 ora 11.00 la Casa de Cultura a Sindicatelor Constanța.

Art. 3. Pentru a se inscrie in concurs, participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii aditionale fata de cele precizate in Regulamentul Oficial de Concurs General, publicat integral pe www.zurli.ro:

1. Sa lase un comentariu raspunsul la întrebarea “Cate anotimpuri are anul si care este preferatul tau?”

Art 4. In cadrul concursului se vor acorda 3 (trei) premii:

  1. invitatie (valabila pentru 4 persoane)
  2. invitatie (valabila pentru 4 persoane)
  3. invitatie (valabila pentru 4 persoane)

Art. 5. Conditii specifice pentru validarea, acordarea si revendicarea premiilor: Nu se poate acorda contravaloarea premiului in bani. In cazul refuzului castigatorului de a beneficia de premiu (prin refuzul unui castigator insemnand ca respectivul castigator nu doreste sa intre in posesia premiului, iar refuzul este manifestat expres si neechivoc), sau in cazul imposibilitatii validarii sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, fara nicio despagubire din partea Organizatorului.

Art. 6. Modalitatea de atribuire a premiilor: vor fi anuntati trei (3) castigatori pe pagina de Facebook Gasca Zurli.

Art 8. Castigatorii vor fi anuntati in textul postarii de concurs si la comentarii, in data de 26.05.2023, la ora 20.00. Castigatorii sunt rugati sa ne trimita un mail, pe adresa contact@zurli.ro, impreuna cu datele de contact, cu mentiunea Castigator concurs “Cate anotimpuri are anul si care este preferatul tau?”

Datele cu caracter personal sunt solicitate strict in scopul validarii castigatorului, urmand ca ulterior acestea sa fie sterse din evidentele Companiei de Evenimente Zurli SRL.

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare pe www.zurli.ro si la sediul organizatorului situat in strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, Bucuresti, pe toata perioada de desfasurare a concursului.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

Art 9. Toate celelalte prevederi din Regulamentul Oficial al concursurilor organizate de catre Compania de Evenimente Zurli, raman in continuare, in mod neschimbat, in vigoare.

Prezentul act aditional a fost intocmit in data de 25 mai 2023 si va fi adus la cunostinta participantilor pe pagina www.zurli.ro si pe pagina de Facebook cu cel puţin 24 de ore inaintea acestuia sau in limita timpului disponibil.

SC COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE