REGULAMENTE CONCURSURI

Regulament Concurs 1 Zurli E!

ACT ADIŢIONAL NR. 297/01.06.2020

LA REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSURILOR

ORGANIZAT DE CĂTRE COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI

Art. 1. Prin prezentul act adiţional se completează Regulamentul Oficial General al concursurilor organizate de către Compania de Evenimente Zurli SRL si disponibil in varianta integrala pe www.zurli.ro

Art. 2. COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL, cu sediul in Bucuresti, strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, J40/5236/22.04.2009, RO25472246, cont bancar RO23BTRL04101202S11300XX, deschis la Banca Transilvania, reprezentata prin dna Mirela Retegan in calitate de Director General, decide organizarea concursului “1 ZURLI E!” ce va avea loc în perioada 01.06.2020 ora 08.00 – 01.06.2020 ora 20.00, pe pagina de Facebook Gasca Zurli, https://www.facebook.com/gascazurli/

Art. 3. Pentru a se înscrie în concurs, participanţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii adiţionale faţă de cele precizate în Regulamentul Oficial de Concurs General, publicat integral pe www.zurli.ro:

1. Participantii se pot inscrie o singura data in concurs

2. Să dea,, like” paginii de Facebook Gasca Zurli

3. Sa incarce la sectiunea comentarii din cadrul postarii de concurs răspunsul la întrebarile adresate participantilor de personajele Zurli. In cadrul transmisiunii live din data de 01 iunie, de pe pagina de facebook Gasca Zurli, vor avea loc mai multe provocari și se vor pune o serie de intrebari concurs.

Art. 4. În cadrul concursului se vor acorda premii marca Zurli Fiecare premiu constă în jucării marca Zurli.

Art. 5. Condiţii specifice pentru validarea, acordarea şi revendicarea premiilor: Nu se poate acorda contravaloarea premiului în bani. În cazul refuzului câştigătorului de a beneficia de premiu (prin refuzul unui câştigător însemnând că respectivul câştigător nu doreşte să între în posesia premiului, iar refuzul este manifestat expres şi neechivoc), sau în cazul imposibilităţii validării sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, fără nicio despăgubire din partea Organizatorului.

Art.6. Modalitatea de atribuire a premiului: câștigătorii vor fi aleși in data de 01 iunie 2020, in intervalul orar 08.00 - 20.00 de catre juriul Zurli. Juriul este format din Mirela Retegan - General Manager, Amalia Astilean - Director Executiv si Roxana Nicu - Director Marketing. Juriul va alege un singur castigator de pe pagina de facebook Gasca Zurli. Cel mai creativ/haios/ingenios/original raspuns incarcat in sectiunea comentarii a textului de concurs, de catre un participant va fi desemnat castigator de catre juriul Zurli.

Art 7. Câştigătorii vor fi anunţati pe pagina de Facebook Gasca Zurli, in data de 01 iunie 2020, pe durata transmisiunii live realizate de Ziua Copilului - 1 Zurli E - Maraton la telefon! Castigatorii sunt obligați sa ne trimita in maximum 24 de ore de la anuntarea acestora pe pagina de Facebook Gasca Zurli, un e-mail la contact@zurli.ro cu datele de contact ( nume, numar de telefon si adresa ), impreuna cu mentiunea „Castigator concurs “1 Zurli E!”.

Art 8. Datele cu caracter personal sunt solicitate strict in scopul validarii castigatorului și expedierii premiului, urmand ca ulterior acestea sa fie sterse din evidentele Companiei de Evenimente Zurli SRL.

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare pe www.zurli.ro si la sediul organizatorului situat in strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, Bucuresti, pe toata perioada de desfasurare a concursului.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

Art 9. Toate celelalte prevederi din Regulamentul Oficial al concursurilor organizate de către Compania de Evenimente Zurli, rămân în continuare, în mod neschimbat, în vigoare.

Prezentul act adiţional a fost întocmit în data de 01 Iunie 2020 şi va fi adus la cunoştinţă participanţilor pe pagina www.zurli.ro si pe pagina de Facebook cu cel puţin 24 de ore înaintea acestuia sau în limita timpului disponibil.

SC COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE