REGULAMENTE CONCURSURI

Pune o poză de la Podcastul Fetiței Zurli și poți câștiga un mesaj video personalizat chiar de la Fetița Zurli

ACT ADIŢIONAL NR. 24/20.05.2023

LA REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSURILOR

ORGANIZAT DE CĂTRE COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI

Art. 1. Prin prezentul act adiţional se completează Regulamentul Oficial General al concursurilor organizate de către Compania de Evenimente Zurli SRL si disponibil in varianta integrala pe www.zurli.ro.

Art. 2. COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL, cu sediul in Bucuresti, strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, J40/5236/22.04.2009, RO25472246, cont bancar RO23BTRL04101202S11300XX, deschis la Banca Transilvania, reprezentata prin dna Mirela Retegan in calitate de Director General, decide organizarea concursului, ,,Pune o poză de la Podcastul Fetiței Zurli și poți câștiga un mesaj video personalizat chiar de la Fetița Zurli" va avea loc în 21.05.2023 ora 9.00, pe pagina de Facebook Gasca Zurli.

Art. 3. Pentru a se înscrie în concurs, participanţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii adiţionale faţă de cele precizate în Regulamentul Oficial de Concurs General, publicat integral pe www.zurli.ro:

1. Sa incarce la sectiunea comentarii din cadrul postarii de concurs de pe pagina de facebook Gașca Zurli, o poză de pe YouTube, cu Podcastul Fetiței Zurli.

Art 4. În cadrul concursului se va acorda 1 (un) premiu:

1 x Mesaj video personalizat de la Fetița Zurli

Art. 5. Condiţii specifice pentru validarea, acordarea şi revendicarea premiilor: Nu se poate acorda contravaloarea premiului în bani. În cazul refuzului câştigătorului de a beneficia de premiu (prin refuzul unui câştigător însemnând că respectivul câştigător nu doreşte să între în posesia premiului, iar refuzul este manifestat expres şi neechivoc), sau în cazul imposibilităţii validării sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, fără nicio despăgubire din partea Organizatorului.

Art. 6. Modalitatea de atribuire a premiilor: In cadrul fiecarui spectacol, va fi anuntat un (1) castigator pe pagina de Facebook Gasca Zurli.

Art 8. Câştigătorul va fi anunţat in textul postarii de concurs si la comentarii, în data de 21.05.2023, la ora 11.00. Câștigătorul este rugat să ne trimită un mail, pe adresa contact@zurli.ro, împreună cu datele de contact, cu mențiunea Câștigător concurs ,,Pune o poză de la Podcastul Fetiței Zurli și poți câștiga un mesaj video personalizat chiar de la Fetița Zurli".

Datele cu caracter personal sunt solicitate strict in scopul validarii castigatorului, urmand ca ulterior acestea sa fie sterse din evidentele Companiei de Evenimente Zurli SRL.

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare pe www.zurli.ro si la sediul organizatorului situat in strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, Bucuresti, pe toata perioada de desfasurare a concursului.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

Art 9. Toate celelalte prevederi din Regulamentul Oficial al concursurilor organizate de către Compania de Evenimente Zurli, rămân în continuare, în mod neschimbat, în vigoare.

Prezentul act adiţional a fost întocmit în data de 20 mai 2023 şi va fi adus la cunoştinţă participanţilor pe pagina www.zurli.ro si pe pagina de Facebook cu cel puţin 24 de ore înaintea acestuia sau în limita timpului disponibil.

SC COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE