PODCAST

Fetița Zurli are propriul podcast

Visul Fetiței Zurli este să se facă prezentatoare când o să fie mare. Nu trebuie să aștepte atât de mult! Fetița Zurli a primit un buton magic de la Zâna Bună pe care, dacă îl apasă, apare ca prin magie un invitat care să îi răspundă la toate întrebările de pe planetă!

Fetița Zurli află de la specialiști ce e inima, ce e furia, de ce respirăm prin plămâni, ce simțim atunci când suntem foarte triști sau fericiți. De la emoție la corpul omenesc, de la plante și până la animale, vorbim despre toate subiectele importante pentru copii. Subiecte ce țin de oameni, de relații, de mediul înconjurător.

Doctor Cezar, primul invitat al podcastului, intră în jocul Fetiței Zurli și răspunde la întrebările pe care cu siguranță le primiți acasă și voi, dragi părinți. Ce face inima? Cât de mare este o inimă? Arată așa cum o desenăm noi?

Copiii vor găsi răspunsuri pe înțelesul copiilor în Podcastul Fetiței Zurli. Este un podcast care se adresează întregii familii și va putea fi vizionat pe canalul nostru de YouTube și în toate rețelele din online.

Podcastul Fetiței Zurli este un emisiune prin care copiii învață într-o manieră prietenoasă. Oamenii mari se poziționează atotștiutori și, de aceea, noi vrem să facem astfel încât copiii să învețe lucruri esențiale prin jocuri împreună cu Fetița Zurli și invitații ei. A primit un buton magic pe care, dacă îl apasă, apare ca prin magie un invitat care să îi răspundă la toate întrebările de pe planetă!

Copiii pot fi extrem de curioși, iar de multe ori întrebările lor îi pot pune în dificultate până și pe cei mai pregătiți adulți, așa că am creat un spațiu magic unde toate întrebările își găsesc răspunsul.

„Cred foarte tare că școala nu se termină atunci când încetează cursurile, că foarte mulți părinți cred că încheierea contractului dintre instituție și elev, înseamnă și încheierea școlii și că noi, la Zurli continuăm cu învățarea părinților umăr la umăr cu copiii. Zurli este în acest moment singurul loc în care părintele și copilul învață împreună felul în care își dezvoltă inteligența emoțională.”, declară Mirela Retegan, fondatoarea Găștii Zurli.

Durata unui episod este între 20-30 de minute. În fiecare săptămână abordăm o altă temă, cu invitați din toate domeniile, precum Gáspár György, Marian Râlea, Dana Rogoz, Cristina Bâtlan, Mihai Morar, Mihaela Bilic, Oana Morar, Urania Cremene, Părintele Constantin Necula.

Gașca Zurli se diferențiază de alții prin faptul că reușeste să transmită același mesaj formulat într-o singură propoziție care are dublu sens și care ajunge și către copil, dar și către adult. Punem foarte mare accent pe relația părinte-copil. Aceeași frază spusă de Tanti Prezentatoarea pe scenă, părintele o înțelege într-un fel, iar copilul o va înțelege altfel. Acest podcast va fi primul podcast din România în care părinții și copiii vor descoperi împreună lucruri pe care unii le învață pentru prima oară, iar alții și le reamintesc din perioada în care le-au învățat la școală. Într-un mod distractiv, prietenos, accesibil. E un podcast care poate fi ascultat împreună, în familie, în mașină, pe avion, în casă. Poate fi vizionat în formatul video, dar mai ales ascultat în timp ce faci și altceva.

În fiecare duminică, de la ora 9.00, va fi difuzat câte un episod din Podcastul Fetiței Zurli pe YouTube și pe Spotify.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE