Noutăți

Zilele de naștere se mută în online!

Zilele de naștere se mută în online! Party cu Gașca Zurli. Fă-i copilului tău supriza copilăriei: organizează-i o petrecere on-line, cu Gașca Zurli!

Transformă-i ziua de naștere în cea mai frumoasă amintire din 2020. O să o țină minte toată viața.

Timp de o oră, Gașca Zurli va fi doar a copilului tău și a invitaților lui, online 60 de minute de cântece alese cu grijă pentru sărbătorit și momente de entertainment dedicate ce culminează cu emoționantul moment al tortului.

Sărbătoritul va primi, în prealabil, un cadou de la Gașca Zurli, astfel încât la momentul petrecerii online, atmosfera să fie bucățică ruptă din lumea Zurli.

Cum procedezi?

Trimite solicitarea pe e-mail la petreceri@zurli.ro.

După ce primim solicitarea ta, te contactăm pentru a confirma detaliile.

Stabilim împreună data, detaliile tehnice, pentru ca fiul sau fiica ta să aibă parte de cea mai tare petreecere de zi de naștere online.

Odată confirmată comanda, vei primi din partea noastră un kit de petrecere Zurli, pentru ca atmosfera din ziua petrecerii online sa fie cu adevărat Zurli pentru sărbătorit, familie și invitații lui online.

Înainte de ziua petrecerii, veți primi pe e-mail informatiile tehnice legate de accesul la platforma pe care va avea loc evenimentul online ( Zoom ), link-ul de logare și alte informații de organizare.

Costurile petrecerii online se stabiliesc pe e-mail. Pentru orice alte detalii, vă stăm la dispoziție pe e-mail la petreceri@zurli.ro.

Noi știm chiar și în distanțare cum să facem SĂRBĂTOARE!

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE