Noutăți

Zeci de vedete au adus cadouri pentru campania "Vreau să îl ajut pe Moș Crăciun!"

Zeci de cântăreți, actori și persoane publice au acceptat, din nou, invitația Mirelei Retegan și a Găștii Zurli de a se alătura campaniei Vreau să îl ajut pe Moș Crăciun! și au adus cadouri pentru copiii mai puțin norocoși ai României.

Au spus DA fără să stea pe gânduri vedete precum Mirela Vaida, Emanuel Mirea, Ana Maria Caia, Anamaria și Tudor Ionescu, Radu Sîrbu, Giulia Anghelescu, Oana Roman, jurnaliști și bloggeri, oameni de afaceri. Toți au venit ieri la evenimentul organizat de Mirela Retegan pentru a aduce daruri, iar o parte din ele au și fost înmânate, tot ieri, copiilor și mamelor de la Asociația Touched România, în cadrul petrecerii organizate special pentru ei.

A fost al 7- lea an consecutiv în care Mirela Retegan le-a organizat copiilor de la Touched România petrecerea de Crăciun. Gașca Zurli i-a făcut pe cei mici să râdă cu gura până la urechi, personajele s-au jucat și au interacționat cu fiecare copil prezent. Momentul apariției lui Moș Crăciun, încărcat cu daruri, a fost unul de poveste. Celor mici nu le venea să creadă ochilor că Moșul a venit la ei. S-au ridicat și l-au cuprins pe Moș Crăciun în cea mai caldă îmbrățișare, iar Moșul le-a dăruit, rând pe rând, cadourile mult visate.

Campania Vreau să îl ajut pe Moș Crăciun!, ajunsă deja la cea de-a 10-a ediție, continuă să unească oameni din toate colțurile României. La sediul Zurli au ajuns și continuă să vină zilnic pachete pentru copiii nevoiași ai României. Ultima zi în care se mai pot trimite daruri este 20 decembrie. Detaliile campaniei se găsesc pe www.zurli.ro.

Le mulțumim partenerilor noștri din campanie pentru susținere. Fără ei nu am fi reușit să facem atâtea lucruri frumoase pentru copii.

MULȚUMIM, CARO HOTEL! Ei sunt printre cei mai vechi prieteni ai noștri. În fiecare an, ne găzduiesc și ne oferă tot suportul pentru ca petrecerile copiilor să fie impecabile.

Mulțumim prietenilor de la Sempre Sano Catering pentru gustările absolut delicioase!

Mulțumim fetelor de la EVENTlicious pentru decorul de poveste!

Mulțumim, Dots Original!

Mulțumim, Aqua Carpatica, pentru că nu există eveniment la care voi să nu veniți. Aqua Carpatica ne asigură hidratarea.

Mulțumim, BCR! La fel, ne bucurăm de susținerea lor atunci când este vorba de campanii. Mulțumim, Chippita! Mulțumim, Dobrogea!

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE