Noutăți

Vlad Gherman este invitatul săptămânii în Casa Zurli, duminica aceasta.

Vlad Gherman este invitatul săptămânii în Casa Zurli, duminica aceasta. Tânărul actor, cu sute de mii de fani pe rețelele sociale, are un palmares impresionant, având la activ unele dintre cele mai vizionate telenovele din România, dar și primul proiect muzical de mega succes, realizat în urma unui serial - Lala Band.

În prezent, Vlad face un rol impresionant în serialul de succes Adela (Antena 1), având o poveste de viață extrem de tristă. Călin, personajul jucat de Vlad, este abandonat la naștere și își găseste sprijinul în singurul prieten și mentor pe care îl cunoaște în orfelinat.

Deși tocmai a ieșit dintr-o relație de nouă ani cu actrița Cristina Ciobănașu, cu care a fost și logodit, actorul în vârstă de 28 de ani nu are încă copii, însă intră în jocul personajelor Zurli, antrenându-se parcă pentru momentul când va deveni părinte, alături de nepoțica lui, Sofia, de care este extrem de apropiat.

Printre râsete și glume, au dat la Roata Zurli, Vlad purtându-i noroc micuței Sofia, astfel încât nu a plecat acasă cu mâna goală, ci cu niște amintiri pe cinste de la cele mai iubite personaje din România - Vrăjimăturica, Fetița Zurli și Truli, alături de Tanti Prezentatoarea.

Pentru că rolul educativ este extrem de important, în această ediție a Casei Zurli, copiii sunt învățați, prin intermediul lui Truli, cum să aibă grijă de igiena personală, cum să se spele pe dinți, pe față, pe corp, și cât de importantă este menținerea ei. Adulții află și ei cum trebuie să impună regulile în casă, ca totul să fie exact așa cum trebuie.

Meseria în tainele căreia intră copiii alături de Gașca Zurli este cea de doctor oftalmolog, aflând exact ce face un medic având această specializare și cât de importantă este sănătatea ochiilor.

Fetița Zurli, Vrăjimăturica, Truli, Mulțumesc sunt și duminică de la ora 9, pe Antena 1, cu un nou episod de bucurie matinală din Casa Zurli.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE