Noutăți

Vezi următoarele orașe din turneul Hai la masă!

După primele 2 orașe, Brașov și Cluj Napoca, ambele SOLD OUT, ne pregătim, din nou, de drum. Bucătărașul Zurli aduce pofta de mâncare la tine în oraș.

Gașca Zurli prezintă în premieră națională spectacolul "Hai la masă!", o producție nouă, savuroasă, pe placul celor mici și al celor mari, prin care aceasta își propune să îi împrietenească pe copii cu mâncarea sănătoasă, cu legumele și, mai ales, cu statul la masă.

Spectacolul aduce în lumina reflectoarelor cântece noi, dar și un personaj nou – Bucătărașul Zurli. "Hai la masă!" este o producție unică, un joc de lumini fantastic si o super desfășurare de forțe. Vezi mai jos orașele în care ajungem în perioada următoare.

Biletele se pot cumpăra online de pe www.eventim.ro și de la magazinele Eventim.ro din fiecare oraș. Pentru asistență tehnică și rezervare bilete - Telefon: 1951. Tarif din reţeaua Romtelecom: 0,37 euro/apel + 0,37 euro/minut(TVA inclus). Tarifele din alte reţele sunt stabilite de catre operatorii respectivi de telefonie.

Prețul biletelor

  • CATEGORIA 2- 40 LEI
  • CATEGORIA 1- 80- LEI
  • CATEGORIA V.I.P- 200 LEI ( posesorii biletelor din categoria VIP beneficiaza, dupa terminarea spectacolului, de o intalnire cu artiștii din Gasca Zurli )​.

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii (adulti si copii) la spectacol trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta, inclusiv pentru copiii sub doi ani se cumpara bilet.
Accesul minorilor (0-18 ani) in cadrul evenimentului se va face doar insotiti de minim un adult (parinte). Accesul se face cu aproximativ o ora inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati! Persoanele care ajung dupa incepererea spectacolului au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, doar in limita scaunelor ramase libere.
Atentie se filmeaza!

Urmărește Gașca Zurli pe Facebook.

Urmărește Gașca Zurli pe YouTube.

Urmărește Gașca Zurli pe Instagram.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE