Noutăți

Vezi aici spectacolele Gașca Zurli din Europa (Franța, Belgia, Germania)

Gașca Zurli ajunge toamna asta în mai multe țări europene, cu un spectacol special pentru comunitatea română din diaspora.

Astfel, personajele Zurli vor ajunge la Paris, Bruxelles, Munchen, Baden Baden.

Pe 23 octombrie, Gașca Zurli urcă, din nou, pe scena Théâtre du Gymnase Marie Bell, din Paris. Spectacolul are loc de la ora 11.00, iar mai multe detalii și informații găsiți aici - https://event.gg/15762/

Pe 24 octombrie, Gașca Zurli revine în capitala Belgiei cu un super show dedicat românilor din diaspora și copiilor lor. După 2 ani de pauză forțată din pricina pandemiei, cele mai iubite personaje românești se întorc pe scena Le W:Halll, Centre Culturel de Woluwe-Saint-Pierre (Avenue Charles Thielemans, 93 – 1150 Bruxelles). Două reprezentații va susține Gașca Zurli aici, în aceeași zi. Bilete disponibile aici - https://event.gg/15771/

În noiembrie, Gașca Zurli ajunge la Munchen pe 13 noiembrie, de la ora 11.00 ( Sâmbătă 13 noiembrie 2021 ora 11:00, la Filmtheater Sendlinger Tor GmbH - Sendlinger Tor Platz 11, 80336 München, Germania!). Detalii și bilete aici - https://event.gg/15778/

Pe 14 noiembrie, ajunge la Baden Baden. Spectacolul va avea loc la Fahrsicherheitszentrum Baden Airpark GmbH & Co, de la ora 11.00. Detalii și bilete aici - https://event.gg/15779/

Bucuria revederii va fi cu atât mai mare cu cât în luna octombrie se împlinesc 15 ani de existență a brandului construit cu multă muncă și dăruire de Mirela Retegan, “Mama” Zurli.

Gașca Zurli este cea mai îndrăgită trupă pentru copii, din România. Spectacolele și proiectele pe care le derulează au scop educative, promovând ideea de educație prin joc și joacă. Gașca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, iar succesul de care se bucură se datorează faptului că Mirela, prin spectacolele create, a transformat educaţia formală într-un spectacol magic al imaginaţiei. A reușit, astfel, să ajungă la inimile copiilor și părinților din România, dar și a românilor din diaspora.

Personajele creionate cu atenție și pasiune de Mirela Retegan, fondatoarea brandului Zurli, sunt iubite de toți copiii, fiecare personaj având câte o caracteristică aparte. Spectacolele pe care Gașca Zurli le produce sunt construite având în vedere valorile pe care le promovează: prietenia, empatia, generozitatea, altruismul, corectitudinea.

Cu peste 1,6 milioane de abonați pe YouTube și 300.000 pe facebook, povestea Găștii Zurli crește în fiecare zi, cu fiecare spectacol jucat, cu fiecare zâmbet pus cu grijă și iubire pe fețele micuților spectatori și pe al Părinților.

Gașca Zurli deține un record la bilete vândute - în medie 55.000 de spectatori pe un turneu. A ajuns în peste 50 de oraşe din România, UK, Ungaria, Franta, Belgia, Italia, Republica Moldova, Danemarca, Germania, Austria, Suedia. Record de săli sold-out în România şi străinătate. Hit-ul AM O CĂSUŢĂ MICĂ le aparţine, iar cântecele Zurli au sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

Lumea din spectacolele Gașca Zurli este o magică, plină de bucurii și zâmbete, în care valorile umane care stau la baza creșterii și dezvoltării copiilor se regăsesc în orice cântec, spectacol și poveste.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE