Noutăți

Turneul SuperPietonilor continua și în 2023!

Turneul SuperPietonilor continua și în 2023!

13 noi orașe în care Zebra Tony și Gașca Zurli vor ajunge cu cea mai frumoasă poveste despre regulile de circulație: Tulcea, Giurgiu, Sibiu, Alba Iulia, Târgu Mureș, Călărași, Piatra Neamț, Suceava, Deva, Drobeta Turnu Severin, Brăila, Focșani, Craiova!

UNDE NE VEDEM?

Aflăm că viața este cea mai importantă misiune, înțelegem mai bine prin joc și joacă de ce e important să purtăm centura de siguranță și de ce trebuie să traversăm întotdeauna pe verde, pe trecerea de pietoni!

Toate acestea într-o producție marca Zurli, dupa un scenariu original scris de Mirela Retegan. SuperPietonii este un proiect ce face parte din campania Verde la educație pentru circulație, organizată de Fundația Zurli, cu sprijinul LIDL România.

Biletele sunt disponibile online pe www.entertix.ro și www.myticket.ro și în magazinele partenere din rețeaua www.entertix.ro și www.myticket.ro. (Librăria Cărturești, Carrefour).

Informații și detalii despre achiziționarea de bilete:

E-mail: contact@entertix.ro

Telefon: +4 0748 110 111 (de Luni pana Vineri, între orele 12.00-16.00)

Organizatorul garantează doar valabilitatea biletelor cumpărate prin partenerul de ticketing www.entertix.ro și www.myticket.ro și rețeaua www.entertix.ro și www.myticket.ro

Preț bilete:

categoria 3 - 40 lei/ persoana;

• categoria 2 - 90 lei/ persoana;

• categoria 1 - 150 lei/ persoana. Acest bilet permite accesul la întalnirea specială cu artistul Gașca Zurli după spectacol.

La costul net al biletului se pot adăuga anumite comisioane specifice platformelor de ticketing (cumparare bilete).

Prin participarea la eveniment, Participantul se obligă să respecte Termenii și conditiile de participare și acces la spectacol disponibile pe www.zurli.ro, www.entertix.ro și www.myticket.ro.

Informații suplimentare de participare la spectacole.

Un bilet de access este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să dețină un bilet, indiferent de vârstă.

Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Biletul permite accesul participanților doar în categoria de preț aferentă zonei menționate pe acesta.

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm să nu întarziați!

Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio și video.

Mulțumim frumos!

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE