Noutăți

Turneul “Gașca Zurli în jurul lumii” continuă

Simpaticul pinguin Magelan a prins gustul călătoriilor. Îi place în România și pentru că în turneul din octombrie a văzut doar 10 orașe, a reușit să-i convingă pe prietenii din Gașca Zurli să-i arate cât mai multe locuri din țară. Astfel, pe 22 noiembrie ajunge la Pitești, iar pe 24 noiembrie la Ploiești.

Pinguinul Magelan își dorește să-i învețe pe toți copiii cum să lupte pentru visul lor, cum pot face astfel încât să călătorească câte mai mult și să învețe geografie în același timp. Gașca Zurli îi este camarad și de această dată și, împreună, pornesc împreună în aventuri demne de cărțile de povești.

Pe 22 noiembrie, Gașca Zurli ajunge la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești, iar pe 24 noiembrie la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești.

Explorăm împreună lumea, descoperim locuri noi, învățăm o mulțime de lucruri despre țări și tradiții, devenim mai curioși, mai buni, mai luptători.

PREȚ BILETE

  • Categoria 3 - 40 lei
  • Categoria 2- 90 lei
  • Categoria 1- 150 lei ( posesorii acestei categorii de bilet vor beneficia la finalul spectacolului de acces la întâlnirea specială cu Gașca Zurli )

Biletele s-au pus în vânzare pe www.bilete.ro , www.zurli.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

INFORMAȚII BILETE - call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro.

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulţi si copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.

Accesul minorilor (0-18 ani) în locatia evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!

Atenție, se filmează!

Prin cumpărarea unui bilet Participantul se obligă să respecte regulile de participare și acces la spectacol disponibil pe www.zurli.ro.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE