Noutăți

Tu știi de câtă apă are nevoie corpul tău pentru o hidratare corectă zilnică?

E ora 13:00, iar Lulu e în bucătărie, pregătind cea mai delicioasă gustare: face o salată de fructe. Restul Găștii este în curte, jucându-se și bucurându-se de vară.

- Ce bine e în vacanța, spune Fetița Zurli, extrem de fericită, învățând un nou dans. Țopăie de fericire de fiecare dată când aude o melodie nouă.

Truli se joacă ,,Ferma animalelor”, împreună cu Mulțumesc, iar Vrăjimăturica vrea să-i deseneze pe toți, ca într-un tablou de familie.

Cu toții se distrează și vor să profite de fiecare zi, să își creeze amintiri de neuitat.

Între timp, Bucătărașul Lulu termină toată treaba și îi roagă să ia o mică pauză.

-Nuuu, Lulu!! Nu acum! Mai lasă-ne sa ne jucăm puțin, spune Fetița Zurli

-Dar Fetiță Zurli… am stat atât de mult să pregătesc salata de fructe…am vrut să o mâncați proaspăta. Atunci … beți măcar puțină apă, spune Lulu îngrijorat. Vă jucați de dimineața și nu ați făcut nicio pauză de sete.

Între timp, Tanti Prezentatoarea citea la umbră, dar era extrem de atenta la discuție.

-Felicitări, Lulu! Ai înțeles un lucru extrem de important, spune Tanti Prezentatoarea.

Ne jucam, dar ne și hidratăm, bine copii? Să nu uitați că ne luăm energia din apă și alimente. Iar apa este benefică pentru întreg organismul.

Atunci prietenii din Gașca și-au dat seama că au neglijat unul dintre cele mai importante lucruri: să își hrănească celulele cu apă.

Au uitat că pauza de sete este și ea un mod distractiv de a se juca, făcând întrecere cine bea ceaaa mai multă apă.

S-au așezat cu toții la masă, au servit gustarea și au promis că niciodată nu vor mai uita să dea noroc cu apă, alături de prietenii de la Aqua Carpatica.

Prieteni, este foarte bine să știți cât de importantă este apa pentru buna funcționare a organismului, însă, trebuie să știți și care este cantitatea de apă necesară pentru hidratarea corectă. De aceea, AQUA Carpatica Kids a lansat platforma online: hidratarecorecta.ro. Aceasta ce vine în ajutorul celor care își doresc să știe cu exactitate cantitatea optimă de lichide pe care ar trebui să o consume în fiecare zi. Platforma pune la dispoziție un calculator care în funcție de factori precum fetiță/băiețel, vârstă, greutate și nivel de activitate generează un răspuns personalizat pentru fiecare copil în parte. Tu știi de câtă apă are nevoie corpul tău pentru o hidratare corectă zilnică? Calculează rapid și simplu aici: https://hidratarecorecta.ro/#/

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE