Noutăți

Top 5 jocuri de jucat în mașină

Pentru că e vară, iar drumurile duc toate fie la mare, fie la munte, iar uneori ele pot părea interminabile, ne-am gândit să adunăm cele mai practice și haioase 5 jocuri pe care le puteți juca în familie, în mașină. Oriunde ne-ar purta drumurile și oricâte de lungi ar părea, veselia nu trebuie să lipsească din mașină.

1. Jocuri de jucat în trafic - Ghicește numărul

Ghicește numărul se joacă atât de simplu! Tot ce trebuie să faceți este să vă gândiți "în mintea voastră", cum ar spune Fetița Zurli, la un număr. Musai îl țineți minte, da? Apoi, cei din mașină ( mami, tati, copilul, fratele, bunicul etc ) trebuie să ghicească numărul la care tu te-ai gândit. Simplu cât ai zice Zurli, vă învață Fetița Zurli în filmulețul de mai jos. Spor la joacă!

2. Jocuri de jucat în trafic - Jocul Numelor

Jocul numelor vă scoate toată imaginația la joacă. De exemplu, Fetița Zurli spune un nume, iar Tanti Prezentatoarea trebuie să spună un alt nume, folosind ultimele 2 litere ale numelui spus de Fetița Zurli. De aici, joaca-i la îndemâna voastră. Schimbați regulile, reinventați-le, jucați-vă, mult!

3. Jocuri de jucat în trafic - Continuă povestea

Continuă povestea. Copilul, mami, tati, buni se joacă de-a.. exact, povestea. Cineva trebuie să aibă curaj și să înceapă prin a spune o propoziție despre orice îi trece prin minte în momentul respectiv. Atunci când spune cuvintele dar / și, cel de lângă preia și continuă printr-o altă propoziție. Și tot așa. Curioși cum s-a descurcat Fetița Zurli la jocul acesta? Vedem, împreună, mai jos.

4. Jocuri de jucat în trafic - De-a imitatul animalelor

Pe cât de simplu, pe atât de haios este jocul De-a imitatul animalelor. Priviți în filmulețul de mai jos cam cât de tare s-a distrat Fetița Zurli la radio, jucându-l.

5. Jocuri de jucat în trafic - Jocul de-a trei litere

Rețeta veseliei. Se ia o literă din alfabet, orice literă vreți voi, și se spun cuvinte care să aibă, atenție!, 3 litere. Cuvinte din 3 litere. Hai, să vedem cât de inventivi sunteți. Vă dă o mână de ajutor și Fetița Zurli, mai jos.

Acestea sunt propunerile noastre, dacă vă trec prin minte alte jocuri, numai bune de jucat în mașină, scrieți-le la comentarii. Pupiiiiici!

Urmărește Gașca Zurli pe Facebook.

Urmărește Gașca Zurli pe Instagram.

Urmărește Gașca Zurli pe YouTube.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE