Noutăți

Amânat. Se repogramează. "Te iubesc, Mami!", Timișoara, 21 martie

UPDATE

Toate persoanele care au cumpărat bilete pentru spectacolele din luna martie si aprilie sunt rugate să le păstreze, pentru că acestea vor fi valabile atunci când spectacolele se vor reprograma. Persoanele care doresc returnarea banilor sunt rugate sa trimita solicitarea de restituire pe e-mail la info@bilete.ro. Partenerul nostru Bilete.ro va reveni pe e-mail catre dvs cu toate detaliile, in cel mai scurt timp posibil. Mulțumim!

Gașca Zurli ajunge pe 21 martie la Filarmonica Banatul din Timișoara cu cea mai frumoasă declarație pentru mămici – "Te iubesc, Mami!", un spectacol dedicat celor care ne-au dat viață.

Pe 21 martie, de la ora 11.00 și de la 15.00, copiii din Timișoara spun împreună cu Gașca Zurli: "Te iubesc, Mami!".

În rolul educatoarei o regăsim pe Tanti Prezentatoarea, iar personajele din Gașcă interpretează, fiecare, tiparele comportamentale pe care le întâlnim la copii atunci când au serbări și trebuie să recite poezii, să cânte în ritm cu ceilalți colegi cântecele ori să țină pasul coregrafiilor.

Fetița Zurli este cea știe toate cântecele și toate poeziile. Pe de rost! Restul poveștii o descoperiți pe 15 martie, la Casa de Cultură a Studenților!

Biletele sunt disponibile online pe www.bilete.ro , www.zurli.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele partenere semnalizate Bilete.ro ( Inmedio, Telekom, Germanos, Vodafone).

INFORMAȚII BILETE - call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro

PREȚ BILETE

  • Categoria 3- 40 lei/ persoana
  • Categoria 2- 90 lei/ persoana
  • Categoria 1- 150 lei/ persoana ( Acest bilet permite accesul la intalnirea speciala cu Gașca Zurli)

"Te iubesc, Mami!" este o producție originală marca Zurli. Povestea spectacolului este scrisă de Mirela Retegan, cea care a dat viață celor mai iubite personaje pentru copii, din România.

Accesul la eveniment se face pe baza de bilet. Biletul în baza căruia se va face accesul trebuie păstrat pe toată durata evenimentului.
Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulţi si copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.
Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!
Biletul permite accesul participanților doar în categoria de preț aferentă zonei menționate pe acesta.
Atenție, se filmează!

Te invităm să iei parte, pe 21 Martie la cea mai frumoasă combinație de veselie și emoție, într-o pledoarie pentru Mama!

Prin cumpărarea unui bilet Participantul se obligă să respecte regulile de participare și acces la spectacol disponibil pe www.zurli.ro.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE