Noutăți

Tanti Prezentatoarea și Gașca Zurli, prima întâlnire din 2023 cu publicul din București, pe 05 martie, la Sala Rapsodia

Tanti Prezentatoarea și Gașca Zurli vor avea prima întâlnire cu publicul din București pe 5 martie la Sala Rapsodia.

Gașca Zurli prezintă spectacolul “Te iubesc, Mami!”, o altfel de serbare dedicată mămicilor de pretutindeni. Spectacolul adună în cântecele și întâmplările de pe scenă cele mai frumoase mesaje pe care copiii le pot spune mămicilor lor. Mămicile sunt speciale, iar noi vrem să le sărbătorim așa cum merită ele cu adevărat: cu multă iubire și apreciere!

,,Te iubesc, Mami! este spectacolul care adună în cântecele și întâmplările de pe scenă cele mai frumoase mesaje pe care copiii le pot spune mămicilor lor. Te iubesc, Mami! - cea mai frumoasă declarație de iubire, propoziția pe care orice mama vrea să o audă de la copilul ei, va răsuna la Sala Rapsodia, acolo unde mămicile vor fi sărbătorite așa cum numai Gașca Zurli știe să o facă. Spectacol unic, extraordinar, cu cele mai iubite personaje din România", declară Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

"Te iubesc, Mami!" este o producție originală marca Zurli. Povestea spectacolului este scrisă de Mirela Retegan, cea care a dat viață celor mai iubite personaje pentru copii, din România.

Biletele sunt disponibile online pe www.entertix.ro și www.myticket.ro și în magazinele partenere din rețeaua www.entertix.ro și www.myticket.ro. (Librăria Cărturești, Carrefour).

Informații și detalii despre achiziționarea de bilete:

E-mail: contact@entertix.ro

Telefon: +4 0748 110 111 (de Luni pana Vineri, între orele 12.00-16.00)

Organizatorul garantează doar valabilitatea biletelor cumpărate prin partenerul de ticketing www.entertix.ro și www.myticket.ro și rețeaua www.entertix.ro și www.myticket.ro

Preț bilete:

• categoria 3 - 40 lei/ persoana;

• categoria 2 - 90 lei/ persoana;

• categoria 1 - 150 lei/ persoana. Acest bilet permite accesul la întalnirea specială cu artistul Gașca Zurli după spectacol.

La costul net al biletului se pot adăuga anumite comisioane specifice platformelor de ticketing (cumparare bilete).

Prin participarea la eveniment, Participantul se obligă să respecte Termenii și conditiile de participare și acces la spectacol disponibile pe www.zurli.ro, www.entertix.ro și www.myticket.ro.

Informații suplimentare de participare la spectacole.

Un bilet de access este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să dețină un bilet, indiferent de vârstă.

Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Biletul permite accesul participanților doar în categoria de preț aferentă zonei menționate pe acesta.

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm să nu întarziați!

Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio și video.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE