Noutăți

Tanti Prezentatoarea, educatoare la Grădinița Estivală Salvați Copiii

Tanti Prezentatoarea - Mirela Retegan a fost azi educatoarea copiilor înscriși în programul de vară - Grădinița Estivală, organizat de Salvați Copiii România.

18 copii veseli și plini de viață au primit-o în chiote și cu brațele deschise pe Tanti Prezentatoarea. 11 fete și 7 baieți care au dansat A ram sam sam împreună cu Mirela Retegan și îndrumătorii lor. Au acceptat provocarea lansată de Mirela și s-au jucat în sala de curs, sub privirile pline de speranță ale oamenilor mari.

Proiectul are drept scop acomodarea copiilor din medii defavorizate să se acomodeze cu ideea de comunitate și să-i facă să-și dorească ca la toamnă să meargă la școală și la grădiniță.

Mi-a fost tare dor să mă joc cu piticii. I-am învățat jocuri și dintr-un joc în altul ne-am amintit de prietenie, de conectare, de recunoștință. Mi-am amintit ce știu eu cel mai bine pe lumea asta: să fac copiii fericiți., a declarat Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Pentru că timpul petrecut cu copiii s-a scurs atât de repede, Tanti Prezentatoarea le-a promis celor mici că o să revină, însă nu înainte de a le face cea mai frumoasă surpriză din vara aceasta: fiecare copil va merge la spectacolul Găștii Zurli din toamna aceasta, de la Sala Polivalentă din București.

Au primit în dar, pentru că au știut să se joace ca niște campioni, jucării pregătite cu drag de Magazinul Zurli. Fetele au de acum înainte o nouă prietenă, Păpușa Zurli, iar băieții un nou amic de aventuri, Mini Zdrăngănel.

Tanti Prezentatoarea și-a luat la revedere de la pitici, desprinzându-se cu greu din îmbrățișările acestora.

Organizaţia Salvaţi Copiii România dezvoltă programe de includere preşcolară şi şcolară dedicate copiilor proveniţi din medii defavorizate încă din anul 1999. Grădiniţele estivale, organizate anual, constituie o modalitate prin care copiii din comunităţi sărace sunt atraşi către şcoală, ajutaţi să se integreze în plan educaţional şi să recupereze lacunele provocate de lipsa educaţiei preşcolare. Mai multe detalii despre programele lor găsiți aici.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE