Noutăți

Surpriză la pupitrul știrilor Antena 1! Fetița Zurli în locul Alessandrei Stoicescu

În weekendul acesta, telespectatorii și fanii jurnalistei Alessandrei Stoicescu vor avea o surpriză. Aceasta va avea în platou o tânără căreia îi va explica tainele profesiei de jurnalist, iar învățăcelul este nimeni alta decât Fetița Zurli, care este absolut fascinată de această lume a televiziunii.

Alessandra i-a prezentat Fetiței Zurli platoul știrilor, cum funcționează camerele, cum trebuie să stea în relație cu ele, cum să privească și să prezinte cele mai importante evenimente ale zilei.

În cadrul emisiunii Casa Zurli, în fiecare duminică la ora 9:00, copiii au șansa de a afla lucruri despre multe meserii, informații despre domenii diverse, greu de pătruns pentru ei.

Alessandra Stoicescu are și ea o fetița în vârstă de un an și jumătate, pe nume Sara Maria, care este deja încântată de cântecelele interpretate de Gașca Zurli.

Vesela Gașcă Zurli ne aduce în prim plan și de această dată o problemă sensibilă, a discriminarii sau exluderii pe care o trăiesc unii copii care sunt diferiți, fie supraponderali sau cu un aspect aparte, iar această problemă trebuie înțeleasă de cei mici cu ajutorul adulților. Sănătatea trebuie să primeze, dar toata lumea este egală în drepturi.

La Roata Zurli vine Anca Androne, actrița din serialul Adela, care îi dă viață personajului Delia Andronic, alături de fetița ei, Lara, care își încearcă norocul și se joacă împreună cu personajele lumii Zurli.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE