Noutăți

SUPERSHOW Gașca Zurli la Zurlandia

Gașca Zurli deschide Festivalul Familiei Zurlandia cu un spectacol de pus în sertarul cu amintiri de poveste.

Pe 15 iunie, la ora 11.00, Gașca Zurli vă așteaptă la Scena Principală din Zurlandia. Avem o pajiște întreagă numai pentru noi, iar copiii și oamenii mari sunt liberi să-și dezlănțuie talentul artistic. Cine vrea să cânte o poate face fară rețineri, cine vrea să danseze în picioarele goale, prin iarbă, poate dansa în voie. Singura regulă este distracția! Imediat după terminarea show-ului pornim cu toții la drum, la Parada Baloanelor de Săpun.

Iar duminică, 16 iunie, la ora 19.00, ne vedem la Scena Principală din Zurlandia. Gașca Zurli închide cea de-a treia ediție de festival, cu un super spectacol la care sunt așteptați toți copiii și părinții.

Ne luăm la revedere de la Zurlandia în stilul Zurli, cântând cu tot sufletul, dansând fără oprire, jucându-ne fără limite.

La finalul celor două zile de festival vine momentul în care facem promisiunea Zurli, că până anul viitor vom fi #ZURLI zi de zi și că vom face lumea din jurul nostru mai frumoasă zâmbind, fiind generoși, atenți la cei de lângă noi, altruiști.

CUMPĂRĂ BILETE


BILETE ACCES FESTIVAL- bilet pentru două zile, 15 si 16 iunie 2019, valabil pentru o singură persoană ( adult sau copil cu vârsta între 2-18 ani), preț 50 lei/ persoană.

- bilet pentru o zi, 15 iunie 2019, valabil pentru o singură persoană ( adult sau copil cu vârsta între 2-18 ani), preț 30 lei/ persoană

- bilet pentru o zi, 16 iunie 2019, valabil pentru o singură persoană ( adult sau copil cu vârsta între 2-18 ani), preț 30 lei/ persoană.

Biletele pot fi cumparate online ( zurlandia.ro, bilete.ro, eventim.ro, entertix.ro, iabilet.ro) sau din rețeaua de magazine partenere semnalizate Bilete.Ro ( Germanos și Inmedio), Eventim.Ro ( Germanos, OMV, Cărturești, Vodafone, Carrefour, librăriile Humanitas), Entertix.ro si Iabilet.ro ( Flanco, Diverta, Cărturești, Muzica Store, Telekom, IQ BOX Stores, Statia de metrou Unirii ).

Toate activitățile din cadrul festivalului sunt gratuite. Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Copiii sub 2 ani beneficiază de intrare gratuită.

Accesul minorilor ( 0-18 ani) în cadrul festivalului se va face doar însoțiți de minim un adult.

Prin cumpararea unui bilet Participantul se obligă să respecte Regulile de participare la festival disponibil pe www.zurlandia.ro.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE