Noutăți

Spectacolele Zurli din aprilie se amână, iar Gașca Zurli se mută în online

Dragi prieteni Zurli,

În contextul actual, spectacolele Zurli din luna aprilie se amână, urmând a fi reprogramate, la fel cele din martie. Toate persoanele care au cumpărat bilete pentru spectacole sunt rugate să le păstreze, pentru că acestea vor fi valabile atunci când spectacolele se reprogramează. Persoanele care doresc returnarea banilor sunt rugate să trimită solicitarea de restituire pe e-mail la info@bilete.ro. Partenerul nostru Bilete.ro va reveni pe e-mail către dvs cu toate detaliile, în cel mai scurt timp posibil.

Vă reamintim că în această perioadă „ne-am mutat” în online. Avem câte 2 intervenții live pe zi în care venim cu idei de jocuri de jucat acasă cu cei mici.

Astfel, vă dăm întâlnire de luni până vineri la Antena 1, la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, imediat după ora 10.30. Iar după amiaza, de la 17.30, vă așteptăm live pe Facebook, la emisiunea „Acasă cu Zurli”, ajunsă deja la cea de-a 12-a ediție.

O oră și jumătate în care ne jucăm online, gratuit, cu voi și cei mici. Am pregătit în fiecare zi jocuri educative prin care ne dorim ca cei mici să învețe reguli despre igienă și protecție, despre responsabilitate. Vă pregătim zi de zi concursuri cu premii, cântece, provocări, discutăm și ne jucăm împreună.

Online-ul ne-a devenit sală se spectacol, locul unde vorbiți direct cu noi. Voi întrebați, noi vă raspundem în timp real, ne salutăm reciproc, ne ajutați să facem provocări, cântăm împreună și facem lucruri pe care în sălile de spectacol nu am fi putut să le facem. Ne-a apropiat și mai mult.

Ne vedem de luni până vineri, de la 17.30, live pe Facebook Gașca Zurli, în noua noastră „sală de spectacol”.

Vă rugăm să ne urmăriți în continuare și pe www.zurli.ro, dar și pe pagina de Facebook, pentru detalii.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE