Noutăți

Septembrie este luna evenimentelor Zurli, în online!

Septembrie este luna evenimentelor Zurli, în online. Toată luna, personajele din Gașca Zurli se întâlnesc, pe Zoom, cu copii de pretutindeni, iar pe Facebook vă așteaptă un maraton al premiilor. Din 1 și până pe 13 septembrie, părinții pot participa la concursurile organizate zilnic pe contul Găștii. Din 14 septembrie, începem școala împreună. De la 7 la 9, Gașca Zurli e live pe Facebook, pregătită să îi trezească pe cei mici pentru o nouă zi de grădiniță ori școală.

Vor fi 4 weekend-uri cu întâlniri speciale, pe Zoom!

Întâlnirea Fetițelor Zurli este primul eveniment și are loc în primul weekend din septembrie. Pe 12 și 13 septembrie, ne luăm la revedere de la vacanța de vară la Back to School Party. Apoi, pe 19 și 20 este Întâlnirea Super Eroilor, iar în ultimul weekend, pe 26 și 27 septembrie, Carnavalul Zurli.

Gașca Zurli rămâne în continuare alături de copiii români din toate colțuril lumii și vine în ajutorul părinților cu evenimente educative și distractive, cu programe inedite care să-i țină pe cei mici activi, dar în siguranță. Transformăm spațiul virtual în cel mai sigur și vesel teren de joacă pentru copii.

Mirela Retegan, Tanti Prezentatoarea din Gașca Zurli, a gândit pentru părinți și copii un program care să vină în ajutorul lor, să le ușureze diminețile și weekend-urile, dar care în același timp să le ofere siguranță în contextul actual.

De curând, Gașca Zurli a lansat și o aplicație pentru copii – Aplicația Zurli, un loc de joacă virtual pentru cei mici, cu zeci de filmulețe educative care se găsesc exclusiv în aplicație. Aplicația este, totodată, și un loc în care părinții pot pune întrebări și pot cere sfaturi de la Mirela Retegan, pe care oamenii mari o cunosc și drept Antrenorul Părinților.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE